roman_j Re: 2300 15.07.03, 12:48 moooni napisała: > sorry. musialam :) Nie szkodzi. Byle nie częściej niż raz na 100 wpisów. ;-)) Odpowiedz Link
zenobius1 Re: 2300 15.07.03, 12:55 moooni napisała: > sorry. musialam :) > > -- > m Właśnie czekałem kto się zdecyduje. A wygraną przeznacz na cele społeczne :-))) Odpowiedz Link
hiubi Re: 2300 16.07.03, 16:47 Mógłby ten Cezar coś wyskrobać ze skarbca na taki jubileusz... Odpowiedz Link
roman_j Skarbiec pusty... 18.07.03, 11:34 hiubi napisał: > Mógłby ten Cezar coś wyskrobać ze skarbca na taki jubileusz... Żebyś coś można było ze skarbca wyskrobać, trzeba najpierw coś do niego wrzucić. A ja na razie nie chcę szanownych Rzymian finansowo obciążać, bo mi się jeszcze zbuntują i nawet na zwierzaka nie uzbieram. :-)) Odpowiedz Link
pinch Re: Skarbiec pusty... inwestuj! ;-) 18.07.03, 11:48 roman_j napisał: > Żebyś coś można było ze skarbca wyskrobać, trzeba najpierw coś do niego > wrzucić. A ja na razie nie chcę szanownych Rzymian finansowo obciążać, bo mi > się jeszcze zbuntują i nawet na zwierzaka nie uzbieram. :-)) Niniejszym zobowiazuje Romana do takiego lokowania mojej skladki, by uzyskiwal jak najlepsze wyniki finansowe. Jednoczesnie zaznaczam, ze zrzekam sie ewentualnych zyskow w postaci odsetek czy dywidend. ;-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Skarbiec pusty... 20.07.03, 23:31 Trzeba sąsiadów obrabować...!!! Już myślałem o zwiększeniu podatków, ale chyba Rzymian jest za mało i bunt by pewnie był ;-) Odpowiedz Link