Dodaj do ulubionych

rewelka strona

24.02.09, 16:33
W tym miejscu chciałbym zaapelować o przemyślane łącza ;))
Ponizszy link to w pewnym sensie przełom. Gwarantuje, ze kazdy
interkinoman :) umiesci ten link na honorowym miejscu w gronie
ulubionych

www.3we.pl

Obserwuj wątek
    • ernest_pinch Re: rewelka strona 25.02.09, 23:04
      A ja bym na ten przyklad chcial wejsc na taka strone, ze wybiore film, wsune w kompa karte, pobierze kesik, na telewizornie przesle film a z chlodziarki na wagoniku wjedzie kufelek piweczka :) Echhh, rozmarzylem sie....
      • roman_j Re: rewelka strona 26.02.09, 08:22
        Oprócz tego kufelka, to pozostałe rozwiązania są już dość bliskie takiej formie,
        jaką opisałeś. A kufelek zawsze Ci może podać żona, jak ją poprosisz. ;-))
        • ernest_pinch Re: rewelka strona 26.02.09, 17:56
          Kiedys polecilem znajomego glazurnika koledze. Pozniej glazurnik spotkawszy mnie rzekl: (...)ten twoj kolega ma glosniki w szafkach kuchennych. A ja go ozenilem z tekstem: tak, bo w salonie ma mikrofon i jak ma ochote na piwo, to mowi "piwko prosze" i jego kobitka wtedy przerywa prace, bo sie nie wykreci ze nie slyszala...:DDD
          • roman_j Re: rewelka strona 27.02.09, 08:31
            Dobre. :-))) Uwierzył w to?
            A tak na marginesie, to może za jakiś czas będę potrzebował dobrego glazurnika,
            więc jak coś, to się do Ciebie zgłoszę. :-))
            • ernest_pinch Re: rewelka strona 27.02.09, 10:14
              Uwierzyl. :)
              Tego czlowieka Ci juz nie polece. Pol roku temu w odruchu checi niesienia pomocy polecilem go pewnemu prezesowi. Sprawa tyczyla lazienki i podlogi w pokoju. Zeby gosc nie bladzil i nie szukal, podwiozlem go jeszcze na miejsce. Niby wszystko ustalil, ze zacznie od godz 8, zeby przygotowac teren, materialy itd. I co? Nic. Nie zjawil sie. Gosc zadzwonil jeszcze do mnie zebym odwolal.. O nie. Trafil na moj czuly punkt. Ty koles ustalales, to ty teraz prostuj sprawe.
              W sumie bylo mi zwyczajnie glupio, bo go "zarekomendowalem". I pomimo ze nic sie nie stalo, niesmak mi pozostal. Obnizylem mu wiec wskazik wiarygodnosci do 0 :)
              • roman_j Re: rewelka strona 27.02.09, 15:08
                No szkoda. Glazurnik może nie jest mi tak pilnie potrzebny, ale za to przydałby
                się hydraulik z uprawnieniami na instalacje gazowe. Tylko taki z dobrej poręki. :-))
                • hiubi Re: rewelka strona 09.03.09, 22:40
                  Pogadaj na uczelni np z dr J.Ircha on Ci napewno poleci kogoś dobrego. Ja mogę Ci polecić dobrego hydraulika ale chyba bez uprawnień :-( No i znam jednego z uprwnieniami ale raczej go nie polecę :-)
                  • roman_j Re: rewelka strona 12.03.09, 00:07
                    Właśnie od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem, żeby z nim pogadać. I zawsze
                    jakoś wylatywało mi to z głowy, kiedy się z nim akurat widziałem. Ale dziś (a
                    właściwie wczoraj) się zawziąłem i korzystając z okazji podpytałem. I mam już
                    namiar. :-))
                    • hiubi Re: rewelka strona 13.03.09, 19:38
                      poslalem Ci info na priv (wp.pl)
                      • roman_j Re: rewelka strona 13.03.09, 22:02
                        Dzięki. :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka