Dodaj do ulubionych

Opel Corsa GSi

IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 16:34
najbardziej lubie dobre zawieższenie , zwrotność ..i to, że moge wszędzie nią zaparkować:D:D:D:A::S:D:D:D::S:AS::A:A:A:SA::SD:D
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Opel Corsa GSi IP: *.hstl4.put.poznan.pl 11.05.09, 17:56
      Koleś - tragedia, jak by był naćpany. Zero juice. Zakazujcie takim kolesiom komentowania samochodów.
    • Gość: romualdo Re: Opel Corsa GSi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 09:28
      Fajne autko, spaliłbyś gume i było by git
    • Gość: asd Re: Opel Corsa GSi IP: *.zabrze.net.pl 06.07.09, 12:06
      Sam jezdzilem corsa 1,4 82 km

Plusem tego auto jest to że Nie jest to Golf II i III, jest mocniejszy silnik (moja wersja), lepiej sie prezentuje, zwrotny i mozna nim niemal wszedzie zaparkowac

Autko zawozilo mnie kilkukrotnie do niemiec czy slowacji

Minusy, nie jest to auto na autostrade , typowo miejskie , średnio awaryjne, średnie spalanie (7/8 litrow). Zle sie trzymie zakretow bo ma miekkie zawieszenie.

Jak ktos nie jest wymagajacy to Corsa powinna go w pelni zadowalać, z domu do sklepu albo do cioci 100 km .

w sumie bezkonkurencyjny jesli bierze sie pod uwage takie auta jak Tico czy staruszka Golfa
    • Gość: Bongo Re: Opel Corsa GSi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 17:58
      Sam mam Corse B tyle ze 1.2 LPG 16V '97r. Gdyby nie to ze wskazowka zatrzymuje sie na 155 i dalej nie chce isc to bylbym zadowolony :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka