Dodaj do ulubionych

Ochnik Development Dzielna 64

18.09.17, 16:12
Czy ktoś na forum spotkał się już z Ochnik Development? W Warszawie mają zakończoną jedną inwestycję, budynek biurowy Dzielna 64. Obecnie trwa realizacja inwestycji Dzielna 64. Czy ktoś już zakupił tam nieruchomość? Jak kształtują się ceny. Czy deweloper jest solidny?
Obserwuj wątek
    • tanitazaitceva Re: Ochnik Development Dzielna 64 13.01.19, 20:58
      Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/

• wws Re: Ochnik Development Dzielna 64 07.03.19, 14:29
      Zakupiłem mieszkanie od Ochnik Development, NIE POLECAM dewelopera.
      Do chwili podpisania umowy wspaniale, potem gorzej niż fatalnie, np. developer nie respektuje zapisów w umowie, które nie są zabezpieczone karami umownymi, wykonuje swoje zobowiązania w ostatnim możliwym terminie (np. odbiór mieszkania, podpisanie umowy przyrzeczonej sprzedaży), występuje z pozycji siły (np. podpisuje wieloletnią umowę na zarządzanie nieruchomością bez możliwości jej rozwiązania przez Wspólnotę Mieszkaniową, tak długo jak posiada ponad 50% głosów, to przegłosowuje uchwały nie biorąc pod uwagę pozostałych właścicieli).
      Przykłady braku profesjonalizmu i lekceważenia klienta można mnożyć.
    • tanitazaitceva Re: Ochnik Development Dzielna 64 20.05.19, 12:55
      Dzień dobry, nazywam się Tatiana, jestem projektantem wnętrz.
      Moja strona internetowa:
      wspanialaarchitektura.pl/main
      wspanialaarchitektura.pl

Chciałabym zaprosić Państwo do współpracy. Moge zaproponować wizualizacji 3D i rysunki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka