moniczka1200 15.06.05, 10:47 Witaj!! W sierpniu wychodze za mąż i chciałam w podróz poślubną jechac do Tunacji. Interesuje mnie termin wrześniowy z wyżywieniem, blisko plaży, jakiś osodek dla młodych ludzi dyskoteki bary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beduinka Re: Podróż poślubna 15.06.05, 10:50 Gaji teraz nie będzie przez kilka dni (wyjechała służbowo), ale jak tylko wróci to znajdzie ci coś naprawdę wyjątkowego wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Odpowiedz Link
survey06 Re: Tunacja to..... 15.06.05, 12:31 wymarzone miejsce na spedzenie tam miesiaca miodowego. Bo sama podróż poślubna do Tunacji, to zbyt wiele atrakcji Tobie nie zaoferuje. Ale pobyt w Tunacji.. Ochhh Tunacja....Tunacja forever .......:) Odpowiedz Link
survey06 Re: Podróż poślubna 15.06.05, 23:38 W terminie wrześniowym masz wielką szansę załapać się na promocję w Tunacji A-dur jak również w Tunacji d-moll. (obie z wyżywieniem) Nie przegap tych wspaniałej okazji….:) Odpowiedz Link
beduinka Re: Podróż poślubna 15.06.05, 23:50 widzę, że survey dzisiaj w wyjątkowo dobrym humorze :))) (prawie jak ja z berberysem) Odpowiedz Link
haffesh Re: Podróż poślubna 16.06.05, 16:15 Gratulacje Moniko, ale gdzie ta Tunacja lezy? To jakas ziemia niczyja na granicy Tunezyjsko-Tureckiej? Odpowiedz Link