gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 21.08.06, 22:07 Miłych snów naszym forumowiczom w kraju i zagranicą, a zwłaszcza naszej Beduince! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 26.08.06, 23:04 Powoli konczą nam się wakacje...za tydzień nasza młodzież zaczyna naukę szkolną...kończy się sezon wakacyjnych wyjazdów, więc wreszcie ja będę mogła pomysleć o urlopie...obym mogła jak najszybciej ujrzeć mój cudowny Egipcik!!! A co porabiają nasi forumowicze? W łóżeczkach czy jeszcze w rozjazdach?? Odpowiedz Link
karinka26 Re: Nocne Pogaduchy 3 26.08.06, 23:10 Witaj Gaju!:) Dawno mnie na forum nie bylo ale jestesmy wlasnie na urlopie teraz w Niemczech potem Australia i znowu powrot do europy na chwile nie wiem czy do Polski tez.. zobaczymy!!:) teraz mam chwilek zeby napisac bo moje 3 szczescia spia i jest taka cisza ze sie nia delektuje!!:) CO slychac? U nas wszystko ok dziewczyny rosna szczegolnie mlodsza:)a ja wreszcie wypoczne.. mam taka nadzieje:) poczytam ksazki gazety..moze.. Zycze Ci zebys jak najszybciej ujrzala swoj Egipt!:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
gajasirocco Do Karinki: 27.08.06, 08:49 Cieszę się, że wreszcie wypoczniesz po tym trudnym dla Ciebie okresie i zobaczysz takie pięknie miejsca! Wszyscy tutaj trzymaliśmy kciuki za Twój udany poród...myślami bylismy z Tobą...więc gorąco teraz pozdrawiamy Twoją cudowną "Trójeczkę"! Wypoczywaj, bo Ci się należy!!! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 28.08.06, 23:07 Miłych snów i do usłyszenia, zobaczenia, poklikania, pogadania... Odpowiedz Link
tetys Re: Nocne Pogaduchy 3 29.08.06, 10:15 Ja wpadłem w wir przedszkolnych przygotowań, także chwilowo na forum się nie udzielam, ale czytam wszystko. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 29.08.06, 10:40 Rozumiemy, popieramy i do nauki namawiamy! Bo nauka- to potęgi klucz, więc się Tetysku ucz!!!!!! Ale nie zapominaj o nas! Od czasu do czasu wrzuć jakąś myśl! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 31.08.06, 00:04 I znów nowy dzień...który spędzę już w Afryce! Bo za jakiś czas znikam!!!! Nareszcie udało się- wykorzystuję mój pierszy kuponik i uciekam do Tunezji śladami naszego Tetyska! Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Nocne Pogaduchy 3 01.09.06, 13:09 Gaaaajuuu nawet nie wiesz jak sie ciesze,ze w koncu Ci sie udalo wyrwac z tego wiru pracy. nalezalo Ci sie ;] niezapomnianych przygod Kochana, uwazaj na siebie Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 07.09.06, 18:32 Było cudownie- wypoczęłam i znów mogę dniami nocami pracować! Do nocnego poklikania! Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Nocne Pogaduchy 3 08.09.06, 23:14 heh.... a ja mam chyba doła :( pierwszy tydzień szkoły mnie przytłoczył ;/ matura, matura, matura ... a ja nawet nei wiem co mam zdawać i na jakim poziomie :( jakie studia i czy w ogóle gdziekolwiek sie dostane ? za dużo wyborów i obowiązków szkolnych na bieżąco jak na jeden rok szkolny... :( wiem ,wiem, wielu ma po stokroc gorzej ode mnie i sie usmiechaja i cesza z tego ,co maja. Wiem, tym bardziej mi źle i nie wiem jak z tego skorzystac (z szansy (???) ) ... spokojnej nocy wszystkim niespokojnym duszom Odpowiedz Link
gajasirocco Poradzisz sobie! Masz nas, a my mamy Ciebie! 08.09.06, 23:35 Spokojnych snów, dobrych myśli i cudownych chwil w całym nowym roku szkolnym- Tobie i wszystkim uczniom, studentom(chyba za wczesnie za życzenia-powtórzę w X) Odpowiedz Link
elapietrusiak dziękuję... cieszę się, że jesteście ! 08.09.06, 23:44 heh, wiecie co, to chyba tak zwana depresja powakacyjna (jakbym w wakacje miała wakacje;/ ) albo przedmaturalna (jakby matura była już jutro;/ )... przyszłość, przyszłość, przyszłość ... dobrej, zaplanowanej i bezpiecznej przyszłości życzę Wam! ( i po cichu życzę i sobie) salam ! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: dziękuję... cieszę się, że jesteście ! 09.09.06, 00:09 Salam!!!!! I już nowy dzionek mamy (a raczej ciemną nockę!) Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 09.09.06, 22:37 Spokojnej nocy...cudownych snów...wszystkim, a zwłascza naszemu jutrzejszemu imieninowemu solenizantowi (no i przy okazji Beduince w dalekim kraju)! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 3 15.09.06, 23:05 gajasirocco napisała: > (no i przy okazji Beduince w dalekim kraju)! takze zycze kolorowych snow Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 16.09.06, 07:30 ...a ja życzę miłego porannego wstawania...oby ten i wszystkie pozostałe dnie były dla Was spokojne, twórcze i wyjątkowe! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 3 16.09.06, 08:10 gajasirocco napisała: > ...a ja życzę miłego porannego wstawania...oby ten i wszystkie pozostałe dnie > były dla Was spokojne, twórcze i wyjątkowe! tworcze i qyjatkowe niech beda... ale zeby spokojne? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 16.09.06, 08:40 Spokojne...od salam (lub hadi?)! Miłego dzionka Tobie i pozostałym forumowiczom...i przenosimy się na dzienne pogaduszki! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 3 16.09.06, 08:50 gajasirocco napisała: > Spokojne...od salam (lub hadi?)! Miłego dzionka Tobie i pozostałym > forumowiczom...i przenosimy się na dzienne pogaduszki! przenies sie na galerie, gdzie wrzucilam nowe foty Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 20.09.06, 23:13 Miłych snów Wam wszystkim ślę z Karawanseraju! (zwłaszcza Beduince w dalekiej Palestynie, no i tegorocznym maturzystom...i pozostałym!) Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 3 27.09.06, 09:47 gajasirocco napisała: > Miłych snów Wam wszystkim ślę z Karawanseraju! (zwłaszcza Beduince w dalekiej > Palestynie, dziekuje... sny byly mile.. w Nablusie jedynie czasem przeszkadzaly strzaly, ktore slyszelismy w nocy. Bowiem co noc wojsko izraelskie wkraczalo do miasta. Ja jednak rozsadnie wtedy siedzialam w domu Odpowiedz Link
gajasirocco Trwa ramadanowa nocka! Wytrwałości wszystkim!!! 25.09.06, 00:08 No i mamy pierwszą ramadanową nockę? Wszystkim "ramadanowcom" życzę wytrwałości. A wszystkim miłych snów, cieplutkich kołderek i gwieździstego nieba! Odpowiedz Link
tetys Dzień dobry! 25.09.06, 08:03 Ja nie poszczę, ale jak zwykle podziwiam ramadanowców! Dzień dobry! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Dzień dobry! 25.09.06, 08:29 Jak miło Cię widzieć na forum- zaglądaj częściej! Lecz najważniejsza nauka- powodzenia w szkole! Odpowiedz Link
tetys Re: Dzień dobry! 25.09.06, 08:39 Zaglądam codziennie, tylko często nie mam czasu pisać:) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: Dzień dobry! 26.09.06, 17:37 bo my się Gaju Kochana uczymy z Tetyskiem - oboje mamy wazne ezaminy zblizającej sie wiosny i postanowilismy ,ze sie bedziemy uczyc ;p - Tetyskowi to wychodzi, ja jeszcze nie wybrałam przedmiotów na mature ... :( ale noce zarywam.. chcemy reformy szkolnictwa ! chcemy reformy szkolnictwa! ;( PS. Tetysek Ty lepiej nie pość chudzielcu! ;] SALAM wszystkim i spokojnego popoudnia ( nocy też , zeby nie było , zę moj post jest off topic ;) ) Odpowiedz Link
gajasirocco Salam Tobie, Tetyskowi i pozostałym! 26.09.06, 19:23 To miłej nauki Wam życzę! I nocki spedzajcie w łóżeczku! Odpowiedz Link
beduinka Re: Dzień dobry! 03.11.06, 13:38 elapietrusiak napisała: > bo my się Gaju Kochana uczymy z Tetyskiem - oboje mamy wazne ezaminy > zblizającej sie wiosny i postanowilismy ,ze sie bedziemy uczyc ;p - Tetyskowi > to wychodzi, ja jeszcze nie wybrałam przedmiotów na mature ... :( > > ale noce zarywam.. > > chcemy reformy szkolnictwa ! chcemy reformy szkolnictwa! ;( > no i jak wam dzieci drogie idzie ta nauka? Odpowiedz Link
beduinka spicie? 30.09.06, 01:26 ja jestem w Eilacie, mam widok z okna na Jordanie i Arabie Saudyjska. Niedaleko jest tez granica z Egiptem i nie chce mi sie spac !!! :))) a jutro jade do Egiptu :) Odpowiedz Link
arytmia6969 śniŁ mi się dziś Egipt... 30.09.06, 07:54 piękny,sŁoneczny,uśmiechnięty..jak prawdziwy!!!mniam...Tego mi byŁo trzeba-od razu Łatwiej żyć! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: śniŁ mi się dziś Egipt...TEŻ!!!!!! 30.09.06, 09:10 Podobne sny miewamy...płynęłam statkiem po NIlU- z pokładu podziwiałam małe wioseczki i cudowne zabytki, podziwiałam cudowny NIL...a rano po przebudzeniu patrzę i w GW; "Rejs po NIlu"...więc polecam lekturę, no i podobne do naszych sny, bo są wyjątkowe!!!!! Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 01.10.06, 22:24 Już za 2 dni nocne jesienne pogaduszki poprowadzi nasza Beduinka! Odpowiedz Link
gajasirocco Yes, yes, yes-wróciła! 03.10.06, 23:05 Mamy w kraju Beduinkę- witam serdecznie! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 3 04.10.06, 00:46 gajasirocco napisała: > Już za 2 dni nocne jesienne pogaduszki poprowadzi nasza Beduinka! no to jak??? zaczynamy?? choć może z tej okazji przydałoby się założyć Nocne Pogaduchy 4??? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Nocne Pogaduchy 3 04.10.06, 00:50 Od jutra 4...a teraz do łózia...wszystkim miłych snów! Odpowiedz Link
beduinka Re: Nocne Pogaduchy 3 04.10.06, 00:57 gajasirocco napisała: > Od jutra 4...a teraz do łózia...wszystkim miłych snów! skoro mi tak pięknie pościeliłaś łóżko... to niech będzie... pierwsza noc w swoim łóżku od 13 miesięcy :))) Odpowiedz Link