wenecka 25.05.06, 10:38 Witam, czy ktoś z Was potrafi składać 5-ciocześciowy golan lub zna kogoś w W-wie, kto umie to robić? zakupiłam w damaszku to cudo i się rozsypało. złozenie go przerasta moje możliwości. :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: golan 25.05.06, 11:27 Bywał kiedyś w Karawanseraju człowiek, który miał i potrafił, lecz ostatnio się nie pojawia...Też marzę o takim cudeńku!!! Odpowiedz Link
wenecka Re: golan 25.05.06, 14:01 Karawanseraj? czy to jest jakieś klimatyczno - arabskie miejsce w w-wie,,czy też piszes o dowolnym karawanseraju? :-) możesz podać namiary? Odpowiedz Link
gajasirocco Re: golan 25.05.06, 14:38 sirocco.turystyka.net/web/?page=karawanseraj -masz na naszej stronie info i na górze naszego forum! Odpowiedz Link
ra.kr Re: golan 31.05.06, 18:04 Witaj zlozyc go prosto ale niestety nie moge ci pomoc na odleglosc, chyba ze wybierzesz sie do mnie do Eilatu. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: golan 02.06.06, 09:57 Wcale nie tak prosto- ale milo ze sie odezwales- bo wiem, ze Ty potrafisz!!! Odpowiedz Link
wenecka Re: golan 08.06.06, 13:34 raczej sie nie wybiorę w najblizszym czasie. :-) jestes w stanie rozrysować instrukcję? Odpowiedz Link