neronka Re: Maroko w marcu? 15.11.06, 17:04 Sorry za wcześnie kliknęłam. Dzięki bardzo za przyjęcie mnie na forum. Mam możliwość lotu na 12 dni w marcu 9-21.03.2007 do Maroka. wyjazd indywidualny, pod kątem zwiedzania zabytków: Casablanca, Fez, Marakesz itp. W góry zapuszczać się nie będziemy. I tu pytanie do fachowców: czy w marcu nie będzie za zimno? Jak z opadami? Patrzyłam na fora pogodowe i podają że średnie temp. są ok. 14 stopni........ Trochę zimno..... Jak to się ma do rzeczywistości? Podejrzewam że te średni są dobowe czyli noc mocno zaniża temperatury. Bardzo proszę o odpowiedź jesli ktoś był w tym czasie. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: Maroko w marcu? 15.11.06, 19:29 Za każdyn razem byłam w listopadzie i pogoda mi całkiem odpowiadała. Cieplutko, ale bez upałów. Beduinka spędziła tam całe lato, więc też Ci nie pomoże... Może jacyś marcowi się odezwą??? Odpowiedz Link
neronka Re: Maroko w marcu? 16.11.06, 11:37 Czytałam opowieści Beduinki...... Podziwiam Odpowiedz Link
monika_lucja Re: Maroko w marcu? 16.11.06, 17:51 Ja byłam w początkach kwietnia... wiem to trochę dni po marcu, ale jak na razie to najbardziej zblizony termin... Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogę. Sytuacja wygladała następująco: w dzień było ciepło i słonecznie, do tego stopnia, że "dorobiłam się" udaru słonecznego. Noce rzeczywiście były chłodne - zwykle nosiłam sweter i skórzaną kurtkę. Pozdrawiam życząc udanej podróży! Odpowiedz Link