monachijka Re: 1200!!!!! 100 w 3 dni 27.11.03, 19:27 Troche sie przyczynilam watkiem "szkoda tego forum", co nie:-)) Tylko dalej tak Beduinko, mam nadzieje, ze to forum beda czytaly jeszcze nasze polsko-arabskie dzieci..lol Pozdrawiam b. serdecznie monachijka Odpowiedz Link
beduinka Re: 1200!!!!! 100 w 3 dni 27.11.03, 19:31 monachijka napisała: > Troche sie przyczynilam watkiem "szkoda tego forum", co nie:-)) nio...i przyniósł on odwrotny do zamiarzonego skutek...chciałaś ograniczenia dyskusji na pewien temat, a on się pojawił właśnie tam > Tylko dalej tak Beduinko, mam nadzieje, ze to forum beda czytaly jeszcze nasze > polsko-arabskie dzieci..lol INSHAALLAH > Pozdrawiam b. serdecznie > monachijka pozdrawiam i buziaczki ślę Odpowiedz Link
anndrzej Re: 1200!!!!! 100 w 3 dni 27.11.03, 22:25 beduinka napisała: > monachijka napisała: > > > Troche sie przyczynilam watkiem "szkoda tego forum", co nie:-)) > > nio...i przyniósł on odwrotny do zamiarzonego skutek...chciałaś ograniczenia > dyskusji na pewien temat, a on się pojawił właśnie tam > > > > Tylko dalej tak Beduinko, mam nadzieje, ze to forum beda czytaly jeszcze > nasze > > polsko-arabskie dzieci..lol > > INSHAALLAH > > > Pozdrawiam b. serdecznie > > monachijka > > pozdrawiam i buziaczki ślę Beduinko ja nie musze byc na tym forum, ale joanna wspolwlascicielka forum dala mi do zrozumienia ze jestem to niemile widziany,a jakie jest Twoje zdanie??Czy cos sie zmienilo ??? pozdrawiam i nie caluje bo chory jestem Odpowiedz Link
beduinka Re: 1200!!!!! 100 w 3 dni 27.11.03, 22:49 anndrzej napisał: > beduinka napisała: > > > monachijka napisała: > > > > > Troche sie przyczynilam watkiem "szkoda tego forum", co nie:-)) > > > > nio...i przyniósł on odwrotny do zamiarzonego skutek...chciałaś ograniczen > ia > > dyskusji na pewien temat, a on się pojawił właśnie tam > > > > > > > Tylko dalej tak Beduinko, mam nadzieje, ze to forum beda czytaly jesz > cze > > nasze > > > polsko-arabskie dzieci..lol > > > > INSHAALLAH > > > > > Pozdrawiam b. serdecznie > > > monachijka > > > > pozdrawiam i buziaczki ślę > Beduinko ja nie musze byc na tym forum, TO NIE JEST TAK...MI SIĘ NIE PODOBA W KAŻDYM RAZIE TAKIE MNOŻENIE WĄTKÓW NA TEN SAM TEMAT...ROZMAWIAJCIE W JEDNYM WĄTKU, NAZWANYM NP. KONFLIKT PALESTYŃSKO- IZRAELSKI, NIECH JEGO DRZEWKO BĘDZIE ROZBUDOWANE, ALE NIE TWÓRZCIE CO RUSZ KOLEJNYCH WĄTKÓW NA TEN SAM TEMAT...JA SIĘ NIE ZGADZAM Z POGLĄDAMI TWOJIMI, RUDEBEARA CZY SOKÓŁKI, LECZ BYNAJMNIEJ NIE JEST TO POWÓD DO WYRZUCENIA WAS, GDYŻ DO DYSKUSJI POTRZEBA DWOJGA STRON - JA BYM JEDYNIE CHCIAŁA, BY TA DYSKUSJA BYŁA BARDZIEJ UPORZĄDKOWANA > ale joanna wspolwlascicielka WSPÓŁWŁAŚCICIELKA...CIEKAWE...MOŻE ZACZNĘ SPRZEDAWAĆ AKCJE BĄDŹ UDZIAŁY TEGO FORUM, SKORO JUŻ SIĘ POJAWIAJĄ JACYS WSPÓŁWŁAŚCICIELE ;-P Odpowiedz Link
sokolka2 Re: 1200!!!!! 100 w 3 dni 29.11.03, 00:28 beduinka napisała: > anndrzej napisał: > > > beduinka napisała: > > > > > monachijka napisała: > > > > > > > Troche sie przyczynilam watkiem "szkoda tego forum", co nie:-)) > > > > > > nio...i przyniósł on odwrotny do zamiarzonego skutek...chciałaś ogran > iczen > > ia > > > dyskusji na pewien temat, a on się pojawił właśnie tam > > > > > > > > > > Tylko dalej tak Beduinko, mam nadzieje, ze to forum beda czytaly > jesz > > cze > > > nasze > > > > polsko-arabskie dzieci..lol > > > > > > INSHAALLAH > > > > > > > Pozdrawiam b. serdecznie > > > > monachijka > > > > > > pozdrawiam i buziaczki ślę > > > Beduinko ja nie musze byc na tym forum, > > TO NIE JEST TAK...MI SIĘ NIE PODOBA W KAŻDYM RAZIE TAKIE MNOŻENIE WĄTKÓW NA TEN > > SAM TEMAT...ROZMAWIAJCIE W JEDNYM WĄTKU, NAZWANYM NP. KONFLIKT PALESTYŃSKO- > IZRAELSKI, NIECH JEGO DRZEWKO BĘDZIE ROZBUDOWANE, ALE NIE TWÓRZCIE CO RUSZ > KOLEJNYCH WĄTKÓW NA TEN SAM TEMAT...JA SIĘ NIE ZGADZAM Z POGLĄDAMI TWOJIMI, > RUDEBEARA CZY SOKÓŁKI, LECZ BYNAJMNIEJ NIE JEST TO POWÓD DO WYRZUCENIA WAS, > GDYŻ DO DYSKUSJI POTRZEBA DWOJGA STRON - JA BYM JEDYNIE CHCIAŁA, BY TA DYSKUSJA > > BYŁA BARDZIEJ UPORZĄDKOWANA > > ale joanna wspolwlascicielka > > WSPÓŁWŁAŚCICIELKA...CIEKAWE...MOŻE ZACZNĘ SPRZEDAWAĆ AKCJE BĄDŹ UDZIAŁY TEGO > FORUM, SKORO JUŻ SIĘ POJAWIAJĄ JACYS WSPÓŁWŁAŚCICIELE ;-P trocha mnie dzis ponioslo..... odnosnie prywatyzacji to skromne 5% dla mnie pozdrawiam i milej nocy zycze Odpowiedz Link
sokolka2 Slyszalas beduinko o ucieczce al kaidy z polski?? 29.11.03, 01:00 beduinka napisała: > ja ci te 5% nieźle wycenię ;-P Poniedzialek 7:00 Allah Akbar Caly swiat sie o nas dowie. Dzisaj zamach na okupantów z Polski. Tym razem na ich ziemi. Cel - Okecie. Tradycyjnie porwiemy samoloty - cztery. Jeden spadnie od razy, trzy sparalizuja pozostale porty lotnicze. Zwyciestwo jest nasze!!! Poniedzialek 17:00 Caly czas nie mozemy znalezc bagazy. Nici z ataku, na dodatek mozemy juz stad nie wyjechac. To nic - jutro atak na Balice - tam musi sie udac! Wtorek 7:00 Dzis bracia wyjechali do Balic. Nie mamy bagazy, ale sterroryzujemy obsluge plastikowymi nozami i widelcami. Bedzie dobrze. Wtorek 18:00 Bracia talibowie wrócili - smierdzaca sprawa: kazano im zaplacic za autostrade, a jak byli przy lotnisku (15 minut pózniej) kazali im zaplacic znowu. Wycofalismy sie zeby nie budzic podejrzen. Zreszta podobno i tak w polskich samolotach nie daja sztucców, bo je sie tylko kanapki. PS Jutro atakujemy siedzibe polskiego rzadu. Sroda 8:00 Dzis atak na polski parlament - mamy juz dwa autobusy z przyczepami zaladowane karbidem. Trotyl ukradli nam w poniedzialek na lotnisku, nic innego nie dalo sie skombinowac. Autobusy wyjezdzaja o 8:30 - godziny wyjazdu przyczep jeszcze nie znamy - tajemnica. Plan jest prosty - przejezdzamy przez warszawe i pierdut. Allach jest wielki!!! Sroda 17:30 Znów co poszlo nie tak. Bez problemów dotarlismy do celu, ale droga byla zablokowana przez samochody. Na wszystkich bialo-czerwone wstazki. W kazdym jeden kierowca-samobójca . Chyba przewidzieli nasz atak i wystawili swoich zolnierzy (prawie sami faceci, zadnych starców i dzieci - elita). PS Te dziury po drodze to chyba tez nie przypadek - czyzby planowali zaminowac droge? Jutro zmiana planów - cel: Palac kultury. Tymczasem wycofamy sie pod Warszawe... Czwartek 7:00 Wstalismy rano bo plan wymaga szybkich posuniec, poza tym zadekowalismy sie pod Warszawa. Wyjazd o 7:10, prejazd przez Janki, Raszyn, wysadzamy Palac Kultury Nauki i (na) Sztuki, po czym pryskamy do Klewek, gdzie bracia talibowie podstawia helikoptery. BULKA Z MASLEM. Czwartek 17:30 Oddam zycie za bulke z maslem. Stoimy od rana w Raszynie. Jakie pacany w bialo-czerwonych krawatach w kólko chodza po pasach. Nie da sie przejechac - próbowalismy ich staranowac, na szczescie Ahmed zauwazyl lezace po drugiej stronie odwrócone brony. Dobrze ze nie szartowalismy - nie byloby jak wrócic do Janek do McDonalda... PS Tym razem rzucili przeciwko nam starców i baby - widocznie nas lekcewaza. Ale my mamy plan - wrócimy w nocy. Piatek 6:30 Wreszcie przechytrzylismy wroga - przyjechalismy w nocy. Siedzimy przed stadionem Legii (X-ciolecia byl wiekszy, ale jakies mety sie krecily). Piatek 7:30 Super wiadomosc - namówilismy na akcje jakas wycieczke - przyjechala autokarami i od razu zgodzila sie na akcje. Maja nawet wlasne siekiery, materialy wybuchowe i transparenty. Idzie nam jak z platka. Allach nam sprzyja. Piatek 16:30 Nie, noooo. Co za ludzie - nie dosc, ze sami dostali palami, to jeszcze pobili naszych braci talibów. LUDZIE JAK KTOS MA BRODE TO JESZCZE NIE ZNACZY ZE JEST ZYDEM. Zydzi maja PEJSY!!!!! Patrzcie troche uwazniej... Mam tego dosc. Kit z polska. Jutro atakujemy SALWADOR! Sobota 1:30 Jak podaje rzecznik Strazy Granicznej, niedaleko przejscia granicznego w Kolbaskowie zatrzymano grupe wychudzonych, obdartych i glodnych starców. Umyto ich i ubrano. Na migi prosili, zeby nie strzyc bród. Niestety - nawet tlumaczom z o srodka dla zbieglych Rumunów nie dalo sie ze starcami dogadac. Tyle tylko wiadomo, ze chcieli jechac do Ameryki z jakas "praca". Zapewne to kolejna grupa Pakistanczyków z jakiejs ubogiej wioski. Odsylamy ich dzis LOT-em. Wygladaja na wzruszonych. Epilog Al-Dzazira - Katar: Osama Ben Laden oglosil zwyciestwo talibów. Szczególy nie sa znane, ale podobno przekupiono pewnych decydentów w Europie i USA. BBC - USA: Prezydent USA oglosil ewakuacje Bialego Domu. Jak powiedzial: "Pewnym decyzjom nie dalo sie zapobiec, a pewnych spraw - zatrzymac. Pryskamy do Salwadoru - tam mozna co nieco zalatwic - od czego jest CIA". PAP - Polska: Po licznych zabiegach - choc dosc nieoczekiwanie i w niewyjasnionych okolicznosciach - USA zniosla wizy dla Polaków. Polacy od dzis jezdza dokad chca i robia co chca. Odpowiedz Link
hannamay Re: 1200!!!!! 100 w 3 dni 28.11.03, 01:09 gratuluje 100 postow w trzy dni ... mozna to nazwac sukcesem ...jak dla mnie osobiscie to zbyt wiele tutaj wrogosci, braku szacunku i tolerancji .. i NIENAWISCI powstalo w ostatnich kilku tygodniach. Przypomina mi to raczej folwark ... powodzenia! hannamay Odpowiedz Link