mustang301 09.07.07, 14:02 Czy ktoś takowego zna? Powstało kilka przychodni ortodontycznych na Kabatach, czy ktos z Was mógłby jakąś polecić. Bede wdzięczna za wszelkie opinie wynikające z osobistego doświadczenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eukaliptus.g Re: godny polecenia ortodonta 09.07.07, 14:47 Polecam DentalClub, i dr Szatkowskiego, i dr Szpak, sama jestem stala ich klientka od kilku lat i bardzo sobie chwale. maja www: www.dentalclub.pl/pl/index.php i dzialaja na ursynowie Odpowiedz Link
polikarpia Re: godny polecenia ortodonta 12.07.07, 12:32 Dr Walentyna Gawryluk z Dental Club na Dereniowej 52. Pięknie wyprostowała zęby mojej córce. Miła i kompetentna osoba. Tel. 643 57 69, 641 71 75. Odpowiedz Link
mustang301 Re: godny polecenia ortodonta 12.07.07, 17:54 dziękuję za info. a mozna wiedziec, ile lat ma córka i ile trwało leczenie? Bo ja juz troche wiekowa jestem...) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
mustang301 Re: godny polecenia ortodonta 12.07.07, 17:51 Nie ma ich w spisie ortodontów w Dental clubie( a mozna wiedziec od ilu lat?? Bo to "od kilku" brzmi złowieszczo Ja bym chciała po 2 latach juz zapomniec, ze nosiłam aparat... Odpowiedz Link
mustang301 Re: godny polecenia ortodonta 12.07.07, 17:55 Nie ma ich w spisie ortodontów w Dental clubie( a mozna wiedziec od ilu lat?? Bo to "od kilku" brzmi złowieszczo Ja bym chciała po 2 latach juz zapomniec, ze nosiłam aparat... Odpowiedz Link
polikarpia Re: godny polecenia ortodonta 12.07.07, 21:42 Córka ma 18 lat - leczenie trwało ok. 1,5 roku (ale to na pewno zależy od rodzaju wady zgryzu. "U nas" był to przodozgryz i duża przerwa między jedynkami). Dr Gawryluk może inaczej się teraz nazywa? Imię Walentyna może pomóc w odszukaniu. Powodzenia Odpowiedz Link
babeta1 Re: godny polecenia ortodonta 13.07.07, 15:12 Ja polecam ortodontke dr Barbare Wyszomirska - klinika Ortofan, do ktorej dojezdzam dosc daleko bo na ul. Jagiellonska ale jestem bardzo zadowolona. Tez jestem "wiekowa" i bardzo dlugo szperalam w internecie zanim zdecydowalam sie na konkretny gabinet. Bylam na kilku konsultacjach bardzo dobre wrazenie zrobila na mnie dr z Ken51 (nie pamietam nazwiska ale napewno jest w internecie) ale ostatecznie zdecydowalam sie na dojezdzanie (po zalozeniu aparatu raz w miesiacu) do dr Wyszomirskiej. Jest przede wszystkim bardzo kompetentna, mila (to tez przeciez jest wazne) widac, ze caly czas sie tez doksztalca. Jedynym minusem jest to, ze czesto niektore prace wykonuja asystentki - oczywiscie pod kontrola dr. Najwazniejsze prace oczywiscie wykonuje wlasnorecznie (i wtedy czuc natychmiast roznice). Pozdrawiam i polecam wczesniejsza dyskusje na forum na ten temat. Odpowiedz Link