Dodaj do ulubionych

INEA - lekceważy klienta

IP: *.centertel.pl 31.08.11, 14:07
Zamówiłam usłyge w INEI - Super Cyfrowy Dom Jesień. Najpierw problem, z Kurierem załażył mi internet a o reszcie zapomniał. Protokołu nie podpisał i wogóle mnie olał. Potem problem z dostarczeniem odpowiedzniego przewodu do podłaczenia TV. , standardowociągnęła sie przez 1,5 miesiąca. W końcu dostarczyli, potem naliczanie faktur- dziwne jakieś duże kwoty na jeszcze raz takie jak podpisany abonament. Reklamacje elektroniczne, telefoniczne - bez skutku. Nie słuchają i nie czytają co sie do nich pisze. Odpowiadaja zawsze obok tematu, po swojemu z maytrycy, kilka wątków na stronie... Zagłuszanie reklamacji potokiem nieistotnych informacji - sposób na klienta aby go zmęczyć i i zniechęcic. Elektroniczne faktury też nie aktualizowane na bieżąco i mało konkretne. Ale o wiele lepiej niz czytam tu na forum. Z jakosci usług byłam zadowolona internet, TV tle.stacjonarny - odbiór ok. Ale traktowanie klienta skandaliczne. Dziwie się, że tak dziwnie postepuja z klientem, jak tak dalej pójdzie to stracą klientów. Dziwie się, że mając "kurę, która znosi złote jajka robia wszystko aby ja stracic" przez niedbałe, manipulacyjne i czasem beszczelne traktowanie kilenta. Negocjując z nimi przez pół roku miałam nadzieję, że sie zmienią i w końcu usłyszą to co do nich mówię...ale nic z tych rzeczy. Lekceważenie potrzeb klienta i samego klienta wybija sie na pierwsze miejsce. Nie polecam firmy INEA,szkoda nerwów i czasu dla nich... chyba, ze ktoś lubi, ciągle sprawdzać przysyłane rachunki, kłócic sie o to co powinien dostać a nie dostaje, i pilnować ich postepowania dosłownie na każdym kroku... to wtedy tak. Ja szanuję swój czas i pieniądze, dlatego zrezygnowałam z ich usług jak tylko zorientowałam się, że nie są w porządku wobec klienta.
Obserwuj wątek
    • Gość: EU Re: INEA - lekceważy klienta IP: 83.238.240.* 11.09.11, 20:49
      Każdy abonent tej firmy to naiwniak! Ja już na szczęście nie! Ale byłem!
      P.S.>
      Pozdrawiam wszystkich patałachów z działu technicznego oraz naciągaczy z działu handlowego tej firmy..... i wciąż pełną skrzynkę ze zgłoszeniami serwisowymi. Tylko ta biedaczka tam pracuje.....
      Nowym klientom tej firmy proponuję zapoznanie się z procedurami reklamacyjnymi, zwłaszcza przez internet! Przykład: jeżeli nie zgodzisz się na wykorzystywanie danych osobowych do celów marketingowych, to nie wyślesz zgłoszenia serwisowego! Telefonicznie, nie ma możliwości - jak pisałem wcześniej! Jak 10 km od miejsca zamieszkania jest burza, możesz jej nie słyszeć ale ją zobaczysz w Inea TV! Jeb.e białymi i czarnymi kroplami w odbiorniku!
      Jeżeli masz dobry sygnał to czekaj, aż pojawi się facet z drabiną i śrubokrętem na ulicy lub klatce schodowej , z debilnym wzrokiem szukającym sygnału ( duże prawdopodobieństwo, że będzie to sobota lub tuż przed weekendem! ). Każda taka wizyta kosztowała mnie zawsze kilka kanałów! A spróbuj oddać dekoder bez pudełka! Sprawdź, ile kasy za to zapłacisz!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka