Gość: Naiwna
IP: *.centertel.pl
31.08.11, 14:07
Zamówiłam usłyge w INEI - Super Cyfrowy Dom Jesień. Najpierw problem, z Kurierem załażył mi internet a o reszcie zapomniał. Protokołu nie podpisał i wogóle mnie olał. Potem problem z dostarczeniem odpowiedzniego przewodu do podłaczenia TV. , standardowociągnęła sie przez 1,5 miesiąca. W końcu dostarczyli, potem naliczanie faktur- dziwne jakieś duże kwoty na jeszcze raz takie jak podpisany abonament. Reklamacje elektroniczne, telefoniczne - bez skutku. Nie słuchają i nie czytają co sie do nich pisze. Odpowiadaja zawsze obok tematu, po swojemu z maytrycy, kilka wątków na stronie... Zagłuszanie reklamacji potokiem nieistotnych informacji - sposób na klienta aby go zmęczyć i i zniechęcic. Elektroniczne faktury też nie aktualizowane na bieżąco i mało konkretne. Ale o wiele lepiej niz czytam tu na forum. Z jakosci usług byłam zadowolona internet, TV tle.stacjonarny - odbiór ok. Ale traktowanie klienta skandaliczne. Dziwie się, że tak dziwnie postepuja z klientem, jak tak dalej pójdzie to stracą klientów. Dziwie się, że mając "kurę, która znosi złote jajka robia wszystko aby ja stracic" przez niedbałe, manipulacyjne i czasem beszczelne traktowanie kilenta. Negocjując z nimi przez pół roku miałam nadzieję, że sie zmienią i w końcu usłyszą to co do nich mówię...ale nic z tych rzeczy. Lekceważenie potrzeb klienta i samego klienta wybija sie na pierwsze miejsce. Nie polecam firmy INEA,szkoda nerwów i czasu dla nich... chyba, ze ktoś lubi, ciągle sprawdzać przysyłane rachunki, kłócic sie o to co powinien dostać a nie dostaje, i pilnować ich postepowania dosłownie na każdym kroku... to wtedy tak. Ja szanuję swój czas i pieniądze, dlatego zrezygnowałam z ich usług jak tylko zorientowałam się, że nie są w porządku wobec klienta.