Dodaj do ulubionych

Pytanie do UKE: doładowanie w Orange

IP: *.czest.pl 29.08.12, 12:16
Szanowni Państwo,
mam chyba dość nietypowy problem i nie wiem czy jest jakakolwiek możliwość rozwiązania go. Dnia 23 sierpnia ok. godz. 14.00 doładowałam telefon córki kwotą 10 zł, korzystając z mojego konta w ING Banku. Dostałam potwierdzenie z banku o pobraniu środków, jednak doładowanie nie wpłynęło na telefon córki. Odczekałam kilka godzin i ok. godz.22 zrobiłam - dla sprawdzenia - drugie doładowanie, tym razem na kwotę 5 zł. To drugie przeszło od razu. Odczekalam kilka dni i napisałam reklamację do ING Banku. Uzyskałam odpowiedź, że dyspozycja została zrealizowana i żeby kontaktować się z firmą Blue Media, która zajmuje sie doładowaniami. Firma Blue Media odpowiedziała, że z ich strony dyspozycja została zrealizowana, pieniądze wpłynęły na konto Orange. Zalecili bezpośredni kontakt z operatorem, celem wyjaśnienia gdzie zniknęlo 10 zł. Ale firma Orange nie udzieli mi informacji odnośnie zniknięcia, gdyż doładowywałam cudzy telefon i nie znam numeru abonenta (telefon córki opłaca ktoś inny). W ten sposób 10 zł uległo dematerializacji, prawdopodobnie gdzieś w Orange a ja nie mam możliwości dowiedzieć się jakim cudem.
Nie chodzi mi nawet o zwrot pieniędzy , bo kwota jest niewielka, tylko o o fakt, że "zniknięcie" miało miejsce i nikt za nie nie odpowiada.
Obserwuj wątek
    • orangeekspert1 Re: Pytanie do UKE: doładowanie w Orange 29.08.12, 17:31
      Iwona, chętnie pomogę w wyjaśnieniu Twojej sprawy. Potrzebuję dodatkowych informacji takich jak numer, który był doładowywany oraz kontakt do Ciebie. Możesz to zrobić przesyłając do nas zgłoszenie za pomocą formularza pomocy dostępnego na naszym profilu Orange Polska na Facebooku. Znajdziesz go pod tym linkiem: on.fb.me/GBc6Hm. W formularzu możesz umieścić link do tego postu. Po otrzymaniu zgłoszenia od Ciebie zajme się tą sprawą.

Pozdrawiam
      Kamil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka