Dodaj do ulubionych

Po latach...

08.04.11, 09:55
Moze by jakas dietke machnac?Agamadrid,La pink zyjecie?
Obserwuj wątek
    • agamadrid Re: Po latach... 10.04.11, 23:56

• agamadrid Re: Po latach... 12.04.11, 08:44

• monteblack hehe,witaj Agus! 18.04.11, 19:14
        Nie zaczelam nic,ani kopenhaskiej ani pieciodniowki,nie moge zebrac sie do zadnej diety.W ramach odwiecznej walki z otyloscia,cwicze jak dzika od jakiegos roku i ostatnio dolaczylam ClenBurexin (spalacz tluszczu),ale poki co oprocz dobrego samopoczucia i jak na posiadana wage,w miare zwartego cielska nic :( :( :(
        A Ty 66kg???Kurna Olek to moje odwieczne,dawnonieosiagane marzenie...Zreszta o 66 to juz chyba nawet przestaam marzyc:p:p:p
        Co w ogole Agus?Nadal za granicami naszej Polski?
        • agamadrid Re: hehe,witaj Agus! 19.04.11, 00:57

• aniulka8503 Re: hehe,witaj Agus! 21.04.11, 04:36
            Witajcie...
            U mnie to samo...znowu 80...ale cóż...zbyt ciężkie życie i jakąś przyjemność trzeba z niego mieć, a że uwielbiam jeść...no cóż...i tak bywa...jak skończą się zapasy poświąteczne w lodówce to chcę zacząć duncuna...czy jakoś tak...
            Od dwóch miesięcy zabrałam się za fitness, więc chociaż to dobre, że waga nie rośnie...to co zjem to wyćwiczę...i całkiem nieźle się czuję...jednak idzie to lato...oj fajnie by było...no cóż...zobaczymy...narazie myślę...
            To na tyle...a teraz śmigam do pracy...:)
            • aniulka8503 Re: hehe,witaj Agus! 25.04.12, 00:46
              no proszę...rok temu było 80 :) ale super...
              Teraz jest 94...ale to przez ciążę :) do końca czerwca mogę jeść...a potem...hmhmh...trochę odsapnę i pewnie tu wejdę...
              Jak nas było więcej to się codziennie pisało...i się chudło...
              Dziewuchy wracamy w sierpniu??? hehe :)
              3 majcie się :)
              • monteblack Comeback :) 22.09.12, 10:55
                Wracamy...Czas najwyższy aniulka...U mnie ten sam wskaźnik...Bez ciąży...
                • aniulka8503 Re: Comeback :) 25.09.12, 23:28
                  Ja wracam, wracam i wrócić nie mogę...:(
                  A najgorsze, że nie mogę na siebie patrzeć...dziś jest 85kg...:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka