Dodaj do ulubionych

Dołączam do Was

24.07.06, 12:41
Witam !
Dziś dzień pierwszy...Rok temu też stosowałam tę dietę, jednak z marnym
skutkiem...tylko 2 kg, może za mało piłam...ale nie zrażam się, teraz musi
być lepiej!! Juz sobie upatrzyłam spodnie, w które mam nadzieję wejdę za wa
tygodnie :)
pozdrawiam i zycze wytrwałości!
Obserwuj wątek
    • agaper Re: Dołączam do Was 25.07.06, 10:47
      ja dziś mam dzień 4 diety, wczoraj miałam już dość i chciałam przerwać, ale jakoś przeszło. To chyba przez upały,ale i tak mniej chce się jeść. Tylko nienawidze już gotowanych jajek!!!!!!!!!
      DAMY RADE!
      Pozdrawiam , Agnieszka
      • malgotka4 Re: Dołączam do Was 26.07.06, 18:18
        Skąd ja to znam! Jajek na twardo nie jadam nawet w Wielkanoc!! A teraz łykam je
        prawie w całości (czego się nie robi):D. Jutro dzień czwarty, zapowiada sie
        pysznie: marchewka, sałatka...mmm...Piąty i szósty też nie wyglądają źle.P
        trzech dniach ubył kilogram. Oby tak dalej!!! Trzymajmy sie ;)!
        • agaper Re: Dołączam do Was 28.07.06, 19:47
          Ja nie wytrzymałam. przeprowadzałam tą dietę dwa lata temu i wszystko było OK.Ale te upały mnie dobiły.Wyszlam na podwórko z młodszym synem i odpłynęłam. Stawiam na NŻT , bo 13 tka jest dla mnie zbyt restrykcyjna.5 dni wytrzymałm, 3kg ubyło i teraz przechodzę na MM . www.montignac.com.pl/CMS/

to jedyne mądre odchudzanie . schudłam na MM 15 kg , ale po drugiej ciąży chciałam szybciej . TRZYMAM KCIUKI I POZDRAWIAM.
          Skąd jesteś?
          Ja z Częstochowy.PA Aga
          • marta76 Re: Dołączam do Was 28.07.06, 20:03
            agaper no ja prawie odplynelam w 8 dniu rano.Masakra.Przerwalam,koniec.
            • malgotka4 Re: Dołączam do Was 30.07.06, 16:15
              Dzień 7.Przerwałam. Życie ma zbyt wiele smaków by katować się trawą i
              jajami.Wytrwałych pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka