mzn1 06.01.07, 09:45 cześć dziewczyny ja wlasnie zaczynam dzis i juz mam problem mieszkam na wsi i tu ... nie ma nigdzie salaty!! i co mam teraz zrobic omijac to czy moze cos zamiast? Poradzcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: sałata? 06.01.07, 09:59 to zjedz jakis inne warzywa zielone, np fasolke szparagowa, brukuly, lub moze pomidory Odpowiedz Link
justysia98 Re: sałata? 06.01.07, 11:10 ja tez mam problem z dostaniem salaty w moim miescie bo to taki okres zimowy i moze dlatego wiec zastepuje salate swiezym ogorkiem Odpowiedz Link
justysia98 Re: sałata? 06.01.07, 12:10 zdaje mi sie ze chyba kiszony odpada lepiej kup sobie jeden duzy swiezy przekroj na pol i zjedz Odpowiedz Link
nimeska Re: sałata? 06.01.07, 13:52 dziewczyny trzeba jesc warzywa zielone najlepiej surowe! salata ma naj mniej kalori ja sobiebpozwalam zamieniac warzywa miescami tak zeby kazdego dnia bymy warzyka i i zeby byla dobrze zachowana proporcja pomiedzy weglowodanami, tmuszczami i bialkami :) Odpowiedz Link
cemka Re: sałata? 06.01.07, 14:55 Hej dziewczyny! Zamiast świeżej sałaty kupcie pekinkę-jest o tej porze roku wszędzie. Ja właśnie z niej robię "sałatę" i wolę ją,bo ma lepszy smak. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link