adria85 13.06.09, 09:33 Dzis rozpoczął się 4 dzień mojej męki a ja z 72 spalam na 68...nie dowierzam;)Strasznie się ciesze. Czuje się nie najlepiej, jestem strasznie słaba, ale efekty utrzymują mnie w postanowieniu...dam rade i dotrwam;) 3majcie sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_sole Re: Dziewczyny to działa;)Naprawde działa........ 13.06.09, 14:52 Pewnie że działa szkoda że tylko w obie strony bo po diecie kilogramy nalatują bardzo szybko. U mnie po pierwszym dniu z 66.5 waga spadła na 65,1 kg niestety w drugim tygodniu kilogramy już tak nie lecą i waga prawie stoi w miejscu. Wytrwałości życze sobie i wszystkim którzy są obecnie na tej diecie. Odpowiedz Link
katarzyna.miszczak DZIAŁA, ALE CHWILOWO!! NIE POLECAM... 26.06.09, 14:13 ja kiedyś byłam na tej diecie - schudłam 8 kg - a potem przytyłam 12! nie polecam tej diety, ze względu na efekt jojo i wyczerpanie organizmu. Odpowiedz Link
varna771 Re: DZIAŁA, ALE CHWILOWO!! NIE POLECAM... 26.06.09, 21:25 katarzyna.miszczak napisała: > ja kiedyś byłam na tej diecie - schudłam 8 kg - a potem przytyłam 12! nie > polecam tej diety, ze względu na efekt jojo i wyczerpanie organizmu. dokładnie taki "efekt" ma ta dieta jak piszesz... nie polecam! Odpowiedz Link
cholerrra Re: Dziewczyny to działa;)Naprawde działa........ 26.06.09, 16:27 ja tez koncze dzis 4 dzien i mam -3kg :)) zdycham z glodu i tez nie czuje sie najlepiej, jednak kryzys byl wczoraj dzis juz mnijeszy :) Odpowiedz Link
balbina977 Re: Dziewczyny to działa;)Naprawde działa........ 02.07.09, 10:33 A ja polecam, choć sama nieco ją zmieniłam. Trzymałam się dokładnie tylko do 6 dnia, poczułam się źle i bardzo bolała mnie głowa.Wprowadziłam pełnoziarniste pieczywo na śniadanie, więcej owoców i warzyw, jogurty ,kefiry i inne produkty niskokaloryczne, soliłam i pieprzyłam. Zgubiłam 4 kilo -tyle ile chciałam, brzusio zniknęło. Teraz jem prawie wszystko ale w bardzo małych porcjach -najadam się i co ważne nie mam zachcianek ani apetytów. Trzymam się kilku warznych zasad: -NIE JEM ZIEMNIAKÓW I SOSÓW -UNIKAM JAK OGNIA NAPOI GAZOWANYCH -OGRANICZAM SŁODKOŚCI-BEZ PRZESADY -ŻADNEGO PIWA -ZERO BIAŁEGO CHLEBA,MASŁA,SMALCU MARGARYN ITP. -OSTATNI POSIŁEK 4 GODŹ PRZED JEDZENIEM Na tym chyba polega ta dieta żeby nauczyć się zdrowego żywienia Odpowiedz Link
beat-a65 Re: Dziewczyny to działa;)Naprawde działa........ 10.07.09, 06:54 Czy to nie za szybkie tempo gubienia kilogramów .Mi po dwóch dniach spadło 2 kg. Odpowiedz Link