adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 22:54 jackussi napisał: > To wątek dla tych co chcą pogadać a nie mają z kim > ) Jestem, chcę pogadać i nie mam z kim ( Salonowe Towarzystwo chyba dziś zajęte. Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 23:08 Właśnie wpadłem tu i będę chwilkę, dobry wieczór. Sprawdzę co działo się tu przez cały dzień. Ten dzień mnie bardzo zmęczył sam w sobie, do tego przed godziną otrzymałem bardzo przykrą wiadomość. Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 23:13 wgfc napisał: > Właśnie wpadłem tu i będę chwilkę, dobry wieczór. Już zaczynałem się martwić > Sprawdzę co działo się tu przez cały dzień. > Ten dzień mnie bardzo zmęczył sam w sobie, > do tego przed godziną otrzymałem bardzo przykrą wiadomość. Przykro mi. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko będzie ok. Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 23:41 Adhamah napisał: > Już zaczynałem się martwić To miło wiedzieć, że ktoś się martwi. > > do tego przed godziną otrzymałem bardzo przykrą wiadomość. > > Przykro mi. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko będzie ok. Niestety tak jak kiedyś już nie będzie - dla osoby którą znałem od lat, lubiłem i ceniłem ziemskie życie dobiegło dzisiaj kresu. Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 23:48 Współczuję. Niestety kilka razy też to przeżywałem, jak każdy z nas chyba. Pamiętam jak ciężko było mi po stracie bliskiej mi osoby. Od Forumowicza usłyszałem wówczas, że ludzi żyją póki o nich pamiętamy, i to prawda. Pamiętaj o tym. Odpowiedz Link
bettyy Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 23:20 wgfc napisał: > Właśnie wpadłem tu i będę chwilkę, dobry wieczór. Dobry wieczór ;o) > Ten dzień mnie bardzo zmęczył sam w sobie, > do tego przed godziną otrzymałem bardzo przykrą wiadomość. Przykro mi bardzo... mam nadzieję, że jednak wszystko dobrze się skończy. A ja zajrzałam z ciekawości czy Towarzystwo się obudziło, czy Salon nadal świeci pustkami... Kurcze coś smutny ten dzisiejszy dzień... o wieczorze nie wspominając. Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 23:41 Bettyy napisała: > Kurcze coś smutny ten dzisiejszy dzień... o wieczorze nie wspominając. Są czasem właśnie takie smutne dni Odpowiedz Link
bettyy Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.07.04, 23:46 wgfc napisał: > Bettyy napisała: > > > Kurcze coś smutny ten dzisiejszy dzień... o wieczorze nie wspominając. > > Są czasem właśnie takie smutne dni Niestety, tylko dlaczego często jest ich więcej pod rząd? Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 11.07.04, 21:46 Jestem i się odzywam, bo straszliwa pustka. Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 11.07.04, 22:00 czarna33 napisała: > Jestem.No i co? No to dobrze, że nie jestem sam Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 11.07.04, 22:18 czarna33 napisała: > Ty sam?Nie wierzę. No zdarza się niestety. Odpowiedz Link
szpulkaa Re: jesteś tu ? Odezwij się 11.07.04, 22:40 moge do was dolaczyc. tez jestem... nic sie nie dzieje... jakos tak nijakos... Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 11.07.04, 22:58 szpulkaa napisała: > moge do was dolaczyc. tez jestem... nic sie nie dzieje... jakos tak nijakos... Czyżby się wszyscy rozwakacjowali? Odpowiedz Link
szpulkaa Re: jesteś tu ? Odezwij się 11.07.04, 23:01 w moim przypadku to rozłykendowanie Odpowiedz Link
czarna33 Re: jesteś tu ? Odezwij się 11.07.04, 23:04 Jestem jednooki Joekot mnie udrapał w gałke i nie wiem jak jutro będę widziećCo piszę ,też ledwo widze ..qrwa ale mnie boli Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.07.04, 17:48 Wstań powiedz nie jestem sam...Ty sępie miłości... Odpowiedz Link
agniecha_k Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.07.04, 17:55 sam jesteś sęp sloggi gdzieś kiedys mignęły mi twoje posty na forum leworęczni moze być tam wpadł na chwilkę bo trwa agonia Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: jesteś tu ? Odezwij się 14.07.04, 18:33 sezon urlopowo - ogórkowy? Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 14.07.04, 19:26 Można to tak nazwać, zawsze latem mniej osób pojawia się w salonie. Jedni jeszcze nie wyjechali, inni jeszcze nie wrócili. Odpowiedz Link
bettyy Re: jesteś tu ? Odezwij się 14.07.04, 21:37 a jeszcze inni nie wyjadą. I od czasu do czasu zajrzą. ;o))))))))) Odpowiedz Link
geograf Re: jesteś tu ? Odezwij się 17.07.04, 17:51 wszystkich wywiało zdala od komputerów-a tylko ja jedyny siedzę jak ten głupi w domu... wróciłem juz z działki,upału nie lubię.. cóż..pobuszuję trochę... Odpowiedz Link
agniecha_k Re: jesteś tu ? Odezwij się 17.07.04, 18:31 ja wróciłam po tygodniowej nieobecności przed kompem jest coś szczególnie warte przeczytania od czego powinnam zacząć? Odpowiedz Link
geograf Re: jesteś tu ? Odezwij się 17.07.04, 18:33 szczerzE? nie wiem ostatnio raczej przeglądam Forum i czytam tylko wybrane wątki... najlepiej przelecieć się (chociażby po 1 stronie) i przejrzeć tematy...zawsze tak robie po nieobecnosci Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 18.07.04, 06:49 Eee,nikt sie nie odezwie.Wszyscy spią po wielkim grilowaniu. ) Odpowiedz Link
geograf Re: jesteś tu ? Odezwij się 18.07.04, 12:04 Dziś zostałem brutalnie obudzony o 10 szkandał. Do tego ukrop za oknem powoli,powoli narasta... nic,tylko siedzieć w swojej jamie Odpowiedz Link
geograf Re: jesteś tu ? Odezwij się 18.07.04, 18:36 między ciszą,a ciszą... właśnie wóciłem z nieudanej wycieczki do znajomych rodzicielki na działkę (nie było gospodarzy. tłum ludzio na działkach,pusto na ulicach,grille w akcji... wszyscy pochowani,odpoczywają,ja przyszedłem prawie cały mokry... lato! ktoś z nałogowców siedzi,czy tylko tak ja...dopisuje kolejne argumenty do rpzymusowego leczenia? Odpowiedz Link
candycandy Re: jesteś tu ? Odezwij się 21.07.04, 18:39 geograf napisał: > między ciszą,a ciszą... Ostatnie krople deszczu na parapecie się kołyszą... Chyba czas zamknąć niebieskie okno... Odpowiedz Link
swojadroga Re: jesteś tu ? Odezwij się 21.07.04, 18:46 Jakie krople??? chyba potu, który ze mnie ścieka mimo dmuchającej klimy...słońce pali jak głupie...)) Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 26.07.04, 23:54 wgfc napisał: > Halo! Gdzie jesteś? Kogo pytasz? Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 27.07.04, 00:02 A jak myślisz? Ciekawe, jaka wymówka dzisiaj... Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 27.07.04, 00:07 wgfc napisał: > A jak myślisz? > Ciekawe, jaka wymówka dzisiaj... Dziś najlepsza z wszystkich dotychczasowych: imieniny Mamusi )) Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 27.07.04, 00:14 Wymówka dobra - znowu wybaczam Chyba za często Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 27.07.04, 00:19 wgfc napisał: > Wymówka dobra - znowu wybaczam > Chyba za często Ciebie nie było rano, ale też wybaczam Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 27.07.04, 00:26 Adhamah napisał: > Ciebie nie było rano, ale też wybaczam Internet mi siadł jakieś 24 godziny temu - przez to poszedłem spać bez "dobranoc" a rano jeszcze go nie było Odpowiedz Link
aankaa puk, puk 27.07.04, 00:28 wszystko to piękne, ale ten watek taki dłuuuuuuuugaśny Odpowiedz Link
aankaa to ja, aankaa 27.07.04, 00:48 wczorajsze imienieny jeszcze trwają zapraszam - herbata/kawa/wino/szampan/piwo/gorzałka/pozostałe alkohole wirtualne (już tylko) o tej porze szklanice napełniam Odpowiedz Link
adhamah Re: to ja, aankaa 27.07.04, 00:56 aankaa napisała: > wczorajsze imienieny jeszcze trwają > > zapraszam - herbata/kawa/wino/szampan/piwo/gorzałka/pozostałe alkohole > wirtualne (już tylko) o tej porze szklanice napełniam > Poproszę wiśniową nalewkę Dzięki Odpowiedz Link
aankaa do wiśniowej nalewki 27.07.04, 01:06 może kawałek placka drożdżowego ? takiego "bezsmakowego", z paprochami na wierzchu do tego nastrojowo/wieczorna piosenka literatura.zaprasza.net/w.php?item_id=356&category_id=76&nazwa=& Odpowiedz Link
adhamah Re: właśnie mi gra 27.07.04, 01:11 Pyszne ciasto, nalewka także. Pijąc Twoje zdrówko zmierzam powoli pod kołdrę. Dobranoc i słodkich snów )) Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 27.07.04, 23:11 wgfc napisał: > Ciekawe, gdzie jesteś dzisiaj... Ja?? Na piwku (właściwe kilku piwkach) z przyjaciółką z którą nie widziałem się miesiąć Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 28.07.04, 01:07 Adhamah napisał: > Ja?? Na piwku (właściwe kilku piwkach) z przyjaciółką z którą nie widziałem > się miesiąć Aha. Ja przed chwilą też spotkałem się z przyjaciółką, niestety piwek nie było Odpowiedz Link
umfana Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 21:35 no jestem ;o) a Ty gdzies sie znowu podziales? Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 22:46 Dobry wieczór. Byłem w domciu, bo urządziłem sobie gruntowne sprzątanie pokoju Chyba serio mi się nudzi? Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 22:50 Pozdrawiamy Cię z Misdroy ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:05 sloggi napisał: > Pozdrawiamy Cię z Misdroy ))))))))))))))))))) Dzięki! A ja Was pozdrawiam z TM )) Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:12 Adhamah napisał: > A ja Was pozdrawiam z TM )) A mnie nie? :{ Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:15 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > A ja Was pozdrawiam z TM )) > > A mnie nie? :{ Oczywiście że Ciebie też ))) Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:18 Adhamah napisał: > Oczywiście że Ciebie też ))) No to teraz się bardzo cieszę )))) Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 22:54 Adhamah napisał: > urządziłem sobie gruntowne sprzątanie pokoju To samo robiłem dzisiaj. Oczywiście nie skończyłem. Nie cierpię gruntownie sprzątać Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:09 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > urządziłem sobie gruntowne sprzątanie pokoju > > To samo robiłem dzisiaj. > Oczywiście nie skończyłem. > Nie cierpię gruntownie sprzątać Wolniej ode mnie to pewnie nie sprzątasz Zacząłem wczoraj i od tego czasu odwiedziłem koleżankę, byłem trzy razy na działce, na pizzy i w sklepie Jutro będę kończył, już bardzo mało zostało Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:14 Adhamah napisał: > Wolniej ode mnie to pewnie nie sprzątasz Podejrzewam, że wolniej... W dodatku mogę się założyć, że potrafię bardziej od Ciebie bałaganić > Jutro będę kończył, już bardzo mało zostało Mnie ciągle dużo Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:18 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Wolniej ode mnie to pewnie nie sprzątasz > > Podejrzewam, że wolniej... > W dodatku mogę się założyć, że potrafię bardziej od Ciebie bałaganić Możliwe Jeszcze dwa lata temu byłem czyściochem , ale od pewnego czasu coraz więcej rzeczy zacząłem tolerować i dobrze mi z tym > > > Jutro będę kończył, już bardzo mało zostało > > Mnie ciągle dużo Musisz się zmobilizować Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:26 Adhamah napisał: > Jeszcze dwa lata temu byłem czyściochem , ale od pewnego czasu coraz > więcej rzeczy zacząłem tolerować i dobrze mi z tym Ja jestem czyściochem teoretycznym, bo lubię porządek, jednak w swoim pokoju nie potrafię go zachować - może dlatego, że przywiązuję się do rzeczy i nie lubię ich wyrzucać, więc mam ich za dużo. Co ciekawe - bardzo lubię sprzątać u kogoś i robię to bardzo dokładnie ) Z dużą ochotą zmywam też cudze naczynia - moich mi się nigdy nie chce... > Musisz się zmobilizować Ostatnimi czasy mobilizowanie bardzo mi nie wychodzi Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:39 wgfc napisał: > Co ciekawe - bardzo lubię sprzątać u kogoś i robię to bardzo dokładnie ) > Z dużą ochotą zmywam też cudze naczynia - moich mi się nigdy nie chce... > Dobrze wiedzieć )) Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 29.07.04, 23:53 > > Co ciekawe - bardzo lubię sprzątać u kogoś i robię to bardzo dokładnie > > Z dużą ochotą zmywam też cudze naczynia - moich mi się nigdy nie chce... > Dobrze wiedzieć )) To dziwne, ale prawdziwe Odpowiedz Link
agniecha_k Re: jesteś tu ? Odezwij się 30.07.04, 09:43 wgfc napisał: > Ja jestem czyściochem teoretycznym, bo lubię porządek, jednak w swoim pokoju > nie potrafię go zachować - może dlatego, że przywiązuję się do rzeczy i nie > lubię ich wyrzucać, więc mam ich za dużo. > Co ciekawe - bardzo lubię sprzątać u kogoś i robię to bardzo dokładnie ) > Z dużą ochotą zmywam też cudze naczynia - moich mi się nigdy nie chce... > w takim razie zapraszam do siebie Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 08:10 Agniecha_k napisała: > > Z dużą ochotą zmywam też cudze naczynia - moich mi się nigdy nie chce... > > > w takim razie zapraszam do siebie )) Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 00:00 Serio jestem tu sam??? Nie wierzę... Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 08:16 Adhamah napisał: > Serio jestem tu sam??? Nie wierzę... Wróciłem wczoraj chwilę przed północą, ale byłem tak zmęczony, że wizja dziesięciominutowego uruchamiania komputera mnie przeraziła i poszedłem od razu spać. Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 09:07 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Serio jestem tu sam??? Nie wierzę... > > Wróciłem wczoraj chwilę przed północą, ale byłem tak zmęczony, > że wizja dziesięciominutowego uruchamiania komputera mnie przeraziła > i poszedłem od razu spać. Nie pytam co tak strasznie męczącego robiłeś. Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 09:12 Adhamah napisał: > > Wróciłem wczoraj chwilę przed północą, ale byłem tak zmęczony, > > że wizja dziesięciominutowego uruchamiania komputera mnie przeraziła > > i poszedłem od razu spać. > > Nie pytam co tak strasznie męczącego robiłeś. Ale i tak odpowiem Byłem na spotkaniu towarzyskim, całkiem przyjemnym. Chyba nazbierało mi się zaległosci w spaniu - spałem ponad 7,5 godziny! Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 09:19 wgfc napisał: > Ale i tak odpowiem > Byłem na spotkaniu towarzyskim, całkiem przyjemnym. > Chyba nazbierało mi się zaległosci w spaniu - spałem ponad 7,5 godziny! Ty i 7,5 godz snu ???? Są jednak jeszcze na tym świecie rzeczy, które potrafią mnie bardzo zdziwić Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 09:27 Adhamah napisał: > Ty i 7,5 godz snu ???? > Są jednak jeszcze na tym świecie rzeczy, które potrafią mnie bardzo zdziwić Sam się sobie dziwię Odpowiedz Link
geograf Jestem! 31.07.04, 11:02 Tyle mnie nie było, więc chciałbym powiedzieć,że już jestem. Powróciłem z Wysp pod panowaniem Jej Świątobliwości i wracam do życia (tylko brakuje mi tej szkockiej pogody...nie znosze upałów...) Odpowiedz Link
wgfc Re: Jestem! 31.07.04, 22:38 Geograf napisał: > Tyle mnie nie było, > więc chciałbym powiedzieć,że już jestem. > Powróciłem z Wysp pod panowaniem Jej Świątobliwości i wracam do życia > (tylko brakuje mi tej szkockiej pogody...nie znosze upałów...) Więcej szczegółów należy opowiedzieć > Odpowiedz Link
adhamah Re: Jestem! 31.07.04, 22:54 wgfc napisał: > Geograf napisał: > > > Tyle mnie nie było, > > więc chciałbym powiedzieć,że już jestem. > > Powróciłem z Wysp pod panowaniem Jej Świątobliwości i wracam do życia > > (tylko brakuje mi tej szkockiej pogody...nie znosze upałów...) > > Więcej szczegółów należy opowiedzieć > > Witaj w Ojczyźnie Popieram Kolegę Wgfc! Więcej szczegółów nam trzeba Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 31.07.04, 23:00 Adhamah napisał: > Popieram Kolegę Wgfc! Więcej szczegółów nam trzeba A Ciebie to miałem przed chwilą wypytywać "Gdzie jesteś?" Odpowiedz Link
wgfc Re: Jestem! 31.07.04, 23:16 Geograf napisał: > to znaczy co i gdzie ma byc opowiedziane? Wszystko i tu Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.08.04, 04:19 wgfc napisał: > Halo! Ale długo śpisz... ja nie śpię długo jak widać Odpowiedz Link
czarna33 Re: jesteś tu ? Odezwij się 07.08.04, 08:28 Ja dzis tez długo nie pospałałam4 godziny musiały wystarczyć.Nie wiedziałam,że byłes tu o czwartej rano bo bym kliknęła. Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 16:20 Adhamah napisał: > HALO!!! Halo! Miałeś chyba wrócić dopiero w niedzielę wieczorem, nie spodziewałem się Ciebie tutaj w sobotę więc sobie poszedłem Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 16:30 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > HALO!!! > > Halo! Miałeś chyba wrócić dopiero w niedzielę wieczorem, > nie spodziewałem się Ciebie tutaj w sobotę więc sobie poszedłem Sobotni poranek w Szczawnicy był wyjątkowo mokry, szary i ponury, więc spakowaliśmy torby i w drogę Nawet jeśli wracałbym dziś to wcześnie rano, bo podróż zakopianką w niedzielę po południu mnie przeraża. Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 16:53 Adhamah napisał: > Sobotni poranek w Szczawnicy był wyjątkowo mokry, szary i ponury, więc > spakowaliśmy torby i w drogę Dobrze, że w końcu wróciłeś Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 17:00 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Sobotni poranek w Szczawnicy był wyjątkowo mokry, szary i ponury, więc > > spakowaliśmy torby i w drogę > > Dobrze, że w końcu wróciłeś Ja też się cieszę Nie wiem czy w najbliższym czasie zdecyduję się ponownie na Szczawnicę. To bardzo ładne miasto, bardzo ładne okolice, ale troszkę za nudno. Jeśli tam się wybiorę to w większej grupie znajomych lub na 15-tą rocznicę ślubu Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 18:33 To do tej 15-stej rocznicy ślubu chyba jeszcze trochę czasu Ci zostało. Nie lubię zbyt długo przebywać w małych miasteczkach, przytłaczają mnie. Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 22:52 sloggi napisał: > To do tej 15-stej rocznicy ślubu chyba jeszcze trochę czasu Ci zostało. Nie mam pojęcia kiedy to będzie > Nie lubię zbyt długo przebywać w małych miasteczkach, przytłaczają mnie. Teraz wiem, że mnie też. Jeśli małe miasteczko to tylko większą grupą. Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 23:01 Z fajnymi ludźmi to można i w pustym polu siedzieć. a tymi 15-stoma latami to się nie martw. Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 23:09 sloggi napisał: > Z fajnymi ludźmi to można i w pustym polu siedzieć. Racja. Z ludzmi, których lubisz wszędzie miło spędzisz czas. > a tymi 15-stoma latami to się nie martw. Póki co interesuje mnie bliższa przyszłość. Odpowiedz Link
czarna33 Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 23:02 Może za długie przebywanie w skromnym towarzystwie szkodzi? Do pewnych miejsc trzeba jechać we dwoje,inne wymagają ?potrzebują ?? grupy. Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 23:13 czarna33 napisała: > Może za długie przebywanie w skromnym towarzystwie szkodzi? > Do pewnych miejsc trzeba jechać we dwoje,inne wymagają ?potrzebują ?? grupy. Coś w tym jest Szczawnica wymaga grupy znajomych z którymi nie można się nudzić. No chyba, że pojedzie się ze swoją drygą połową... Wtedy podobno jest inaczej. Odpowiedz Link
czarna33 Re: jesteś tu ? Odezwij się 08.08.04, 23:21 Grupa DOBRYCH znajomych nigdy nie zawiedzie,trzeaba wiedzieć z kim sie jedzie. Druga połowa tez potrafi sprawić psikusa Naljepszy jest jednak ktoś ,kto rozumie i czuje i odbiera jak Ty. Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 09.08.04, 06:14 Adhamah napisał: > > To do tej 15-stej rocznicy ślubu chyba jeszcze trochę czasu Ci zostało. > > Nie mam pojęcia kiedy to będzie Może to i lepiej Odpowiedz Link
adhamah Re: jesteś tu ? Odezwij się 09.08.04, 07:23 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > > To do tej 15-stej rocznicy ślubu chyba jeszcze trochę czasu Ci zost > ało. > > > > Nie mam pojęcia kiedy to będzie > > Może to i lepiej Różnie to może być, ale wcześniej, przed 15-tą rocznicą, jest wiele przyjemnych wydarzeń. Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.09.04, 04:44 Pusto w salonie ,Może ktoś zagląda? Odpowiedz Link
czarna33 Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.09.04, 07:27 jackussi napisał: > Pusto w salonie ,Może ktoś zagląda? Spać nie mogłeś? Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.09.04, 07:41 czarna33 napisała: > jackussi napisał: > > > Pusto w salonie ,Może ktoś zagląda? > > Spać nie mogłeś? Miałem straszny sen Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.09.04, 07:52 czarna33 napisała: > Da się go ludziom opowiedzieć? Cóz, miałem byś stracony na krzesle elektrycznym )) Odpowiedz Link
czarna33 Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.09.04, 07:58 jackussi napisał: > czarna33 napisała: > > > Da się go ludziom opowiedzieć? > > Cóz, miałem byś stracony na krzesle elektrycznym )) NO to lepiej,że się obudziłeś Odpowiedz Link
geograf Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.09.04, 11:55 a ja snu żadnego nie miałem a juz na pewno-nie pamietam. Za oknem piekne slonce i -jak na wrzesien-upal... milego dnia! Odpowiedz Link
geograf Re: jesteś tu ? Odezwij się 18.09.04, 18:41 Pusto? Jest ktoś? Zapewne wszyscy korzystają (jeszcze) z dzisiejszej pięknej pogody... ja-muszę się przyznać-również zażywałem kąpieli słonecznych... Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 01.10.04, 04:12 Eeee! z pewnością o tej porze wszyscy spią Odpowiedz Link
wgfc Re: jesteś tu ? Odezwij się 10.10.04, 13:52 Ja się błąkam, ale popołudniową porą. Odpowiedz Link
vitalia Re: jesteś tu ? Odezwij się 13.10.04, 22:04 Uuuuuuuu ,jak ja bym chciała ,żeby bolało mnie coś tak przyziemnego!!! Odpowiedz Link
sloggi Re: jesteś tu ? Odezwij się 13.10.04, 22:11 Duchowo mnie nic nie boli, od 2 dni panicznie się boję, że stracę pracę. Odpowiedz Link
vitalia Re: jesteś tu ? Odezwij się 13.10.04, 22:26 O,,, i to jest problem, mnie takie rzeczy najbardziej bolą,właśnie duchowe.Może ten strach przed utratą pracy, wywołał u Ciebie objawy somatyczne.Tak często bywa,że w stresie obniża się odporność i choroba gotowa.Dlatego takie choroby -psychosomatyczne przychodzą nie wiadomo skąd. Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 06.11.04, 10:01 Wszyscy poszli na spacer w ten piękny, listopadowy, sobotni poranek. Odpowiedz Link
herbacianka Re: jesteś tu ? Odezwij się 06.11.04, 10:12 Piękny? Deszcz pada, jak na listopad przystało... Odpowiedz Link
frida2 Re: jesteś tu ? Odezwij się 06.11.04, 10:15 witam. u mnie wieje, mało łba nie urwie. Odpowiedz Link
geograf Re: jesteś tu ? Odezwij się 06.11.04, 10:32 piękny? zanosi się na deszcz...poza tym jeszcze cisza, spokój... Odpowiedz Link
jackussi Re: jesteś tu ? Odezwij się 12.12.04, 09:13 sloggi napisał: > Co tu dziś taka pustka? A i dzisiaj pustka-jak zwykle w Niedzielę rano Odpowiedz Link