vika411 31.01.04, 12:52 ...ROLADE Z BITA SMIETANA I KREMEN)) Kupilam w sklepie cukierniczym i juz zezarlam polowe. Wiecej nie dam rady Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 12:54 Ja chcę, ale te kilogramy,dobra, co tam, chcę Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:01 Eeee tam kilogramy... Nalezy jesc duzo i tlusto i zeby dobre bylo) Mniam. Wtedy czlowiek ma dobry humor. W zyciu nie widzialam smutnego grubasa. Nawet jak chwile jest smutny to mu szybko przechodzi a taki zolty i wysuszony chudzielec ma zawsze charakter kwasny i zgryzliwy. Ale moze tal gadam bo nie mam problemow z nadwaga? Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:10 vika411 napisała: > Eeee tam kilogramy... Nalezy jesc duzo i tlusto i zeby dobre bylo) Mniam. > Wtedy czlowiek ma dobry humor. W zyciu nie widzialam smutnego grubasa. Nawet > jak chwile jest smutny to mu szybko przechodzi a taki zolty i wysuszony > chudzielec ma zawsze charakter kwasny i zgryzliwy. Ale moze tal gadam bo nie > mam problemow z nadwaga? Jak nie masz problemów z nadwaga to sobie mów duzo.Ale jak brzuszek nie pozwalałby zawiazać sznurowadeł to już pewnie byłoby źle. Chudzi są zdrowsi - nie tracą energii na noszenie niepotrzebnych kg Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:14 Tyyy...a co im po takim smutnym zdrowiu?! chcesz byc jak szkielet , zdrowy , smutny i koszmarny a jedynym wesolym akcentem , zeby byl klekot twoich kosci?!!! Zgroza! mowie Ci: grubasy maja weselej! Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:20 miewaja weselej ale ,moja teściowa żyje tylko dzięki temu,że jest strasznie chuda w innym wypadku serce by nie wytrzymało Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:22 jackussi napisał: > miewaja weselej > ale ,moja teściowa żyje tylko dzięki temu,że jest strasznie chuda > w innym wypadku serce by nie wytrzymało No to Ci podrzuce kilka kalorycznych przepisow a Ty jej zacznij dogadzac.Widzisz jak sie przydaja wirtualne przyjaznie?.-) Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:26 mówisz o tym linku co jest w sygnaturce Twojej? Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:28 Tez. Ale tam przepisow jest malo i trudno Ci byloby je znalezc. oczywiscie mozemy tam podyskutowac a jak chcesz to ci te przepisy wysle na malpe))) Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:30 przyslij chętnie Załozyłem sobie spcjalny plik w kompie na proste i fajne przepisy Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:43 To zajrzyj na malpe za chwilke kuracje tesciowej zacznij najlepiej od zaraz. Jutro niedziela to ja zapros koniecznie na obiad!!! I podpasaj codziennie az do skutku.postaram sie co jakis czas podrzucic Ci cos ociekajacego choresterolem, plawiacego sie w w niezdrowych kaloriach i powodujacego zwapnienia.Moze uda sie jej zalatwic na wszelki wypadek watrobe przy okazji)))Lece malpowac do ciebie)) Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:52 wiesz - z moją teściową jest tak: usunieta 1/3 zołądka słabe serce, migotanie itp. - ma rozrusznik uszkodzona wątroba - jak robiono operację na sercu-wszczepiono żółtaczkę uszkodzone nerwy lewego barku- niedowład lewej ręki- jak wstawiano rozrusznik - uszkodzono nerwy barku Do tego pali . ma 68 lat i przezyła teścia który całe zycie był zdrów jak ryba. Tak to się dziwnie plecie... Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:56 a Ty vika nie hodujesz koni? Mam koleżankę gdzieś tam w Ausryyyi która jest koniarą.A może to TY? ) Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 14:01 Askad! Ja siekoni boje!!Wielkie sa! Wieksze ode mnie!!! Chociaz sympatycznie wygladaja ale z daleka... Malpa juz poleciala. Odpowiedz Link
jackussi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 14:08 Vika!! Taki obiadek dal mojej teściowej to pewne zejście z tego padołu. A Ona, (wybacz mi żono) jest lepsza od zony. Nie, nigdy nie ugotuję i nie podam.Ale dla siebie i innych - owszem owszem.Brzmi smakowicie.))) Odpowiedz Link
sloggi Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 13:52 Jak to dobrze, ze masz taką wspaniałą przemianę materii, inaczej łatwiej byłoby Cię przeskoczyć niż obejść. Ja nie przepadam za słodkościami, wolę coś kwaśnego Odpowiedz Link
vika411 Re: WITAM I POLECAM... 31.01.04, 14:05 No to krem cytrynowy. Garnkow nie wymaga.-) Bierze sie dwa jajka, lyche stolowa zelatyny, cytryne, lyzeczke cukru waniliowego i lyche stolowa zwyklego.Zoltka uciera sie z cukrem i wanilia, dolewa rozpuszczona zelatyne i sok z cytryny. Odstawia do czasu jak zacznie tezec. W tym czasie bialka ubij na sztywno. Jak zzoltek sie zacznie robic rzadka galaretka(trzeba pilnowac, zeby calkiem nie stezala) to sie misza wszystko razem. Przeklada na salaterki, czeka az bedzie sztywne porzadnie, przybiera plasterkiem cytryny i sie zajada. Pycha Odpowiedz Link
wgfc A co lubisz kwaśnego? 31.01.04, 14:47 Sloggi napisał: > Ja nie przepadam za słodkościami, wolę coś kwaśnego A co lubisz kwaśnego? Bo ja też uwielbiam różne kwaśne potrawy - im kwaśniejsze tym lepsze. Mam ochotę na żurek właśnie. Odpowiedz Link
vika411 Re: A co lubisz kwaśnego? 31.01.04, 14:50 A ja bym chetnie pozarla zupe ogorkowa a nie mam((( Odpowiedz Link
wgfc Re: A co lubisz kwaśnego? 31.01.04, 15:07 Vika411 napisała: > A ja bym chetnie pozarla zupe ogorkowa a nie mam((( Oj, ja też... Albo kwaśny bigos... Odpowiedz Link
sloggi Re: A co lubisz kwaśnego? 31.01.04, 15:07 Za mną biega tzw. zarzutka czyli taki kwaśny kapuśniak. Odpowiedz Link
vika411 Re: A co lubisz kwaśnego? 31.01.04, 15:14 A ja zaraz wyjezdzam w gory(((( Buuuuuu....Myslalam, ze mi sie upiecze. ... ale zaraz...moze sie za chwilke odezwe bo kumpel co z nami jedzie ma laptopa.... No zobaczymy. Na razie jakby co to nie bedzie mnie tydzien!Buziaki. Odpowiedz Link