very_famous 11.02.04, 20:52 Dlaczego w służbie Salonu jest TYLKO JEDEN CHŁOP? PROTESTUJĘ!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: OZ!!! 11.02.04, 23:36 A masz wogóle jakąś koncepcję? (antykoncepcja jakby cos również mi nie przeszkadza). Odpowiedz Link
sloggi Re: OZ!!! 11.02.04, 23:54 very_famous napisała: > Wymyślę coś do jutra. Ok, dostosuję się. Odpowiedz Link
very_famous Re: OZ!!! 12.02.04, 18:33 Może DRUGI CHŁOP w służbie Salonu byłby np. kelnerem? W końcu nie ma nikogo na etacie do podawania drinków, wódki, kawy bądź herbaty! Tylko TEN DRUGI musi mieć fajne imię i zgraby tyłek, no i w ogóle musi być elokwentny, przystojny i wysoki. Jako ubranko może mieć muchę. NO DOBRA i w dżinsy. Na fajnym tyłku fajne dżinsy seksownie się prezentują. Może być? Odpowiedz Link
vika411 Re: OZ!!! 12.02.04, 20:00 Czy ja wiem...A jesli bedzie kradl zastawe stolowa? Albo Wam ciotke podrywal po pijaku?!A jak ciotke z nim przylapiecie na rozrywkach damsko- meskich w sypialni we wspolnym lozku z baldachimem, ktore to lozko tylko nasze(panskie) jest?!Ja nie wiem czy tak beztrosko obcego czlowieka mozna wpuscic do domu... Odpowiedz Link
very_famous Re: OZ!!! 12.02.04, 22:05 Zatrudnimy uczciwego (buhahaha); jak przyłapiemy z KIMKOLWIEK w sypialni to dostanie w pysk. Spróbować można...no chyba że sugerujesz zatrudnienie kogoś znajomego.. Odpowiedz Link
sloggi Re: OZ!!! 13.02.04, 01:09 Delikatnie napiszę, ze to jest przyzwoity Salon, ale skoro miałby być przystojny i ubrany tylko w muchę. Muszę nad tym pomysleć. Odpowiedz Link
sloggi Re: OZ!!! 13.02.04, 13:32 Jeasnsy są chyba trochę mało salonowe, to już lepiej takie marynarskie, opięte dzwony z rozszerzanymi nogawkami. Odpowiedz Link
macinak Re: OZ!!! 13.02.04, 16:37 A może jak kelnerem to i barmanem? Taki to i drinka pysznego przygotuje i od serca z nim pogadać można i w nogawkę się wypłakać (bo rozumiem, że rękawów to on by nie miał?). Do głowy jeszcze mi wpadł Koniuszy-Stajenny w 2 wersjach. Wersja 1 - koniom obroku zada Wersja 2 - samochód na parking odprowadzi Odpowiedz Link
very_famous Re: OZ!!! 13.02.04, 19:34 Jak barman to obowiązkowo w seksownej białej barmańskiej koszuli ))) Odpowiedz Link
very_famous Re: OZ!!! 14.02.04, 10:29 Ale oddźwierny zawsze kojarzy mi się ze starszym panem. Niech będzie młody fajny barman-nawet ubrany! Odpowiedz Link
vika411 Re: OZ!!! 14.02.04, 15:32 A ja chce masazyste-bylego boksera wagi ciezkiej z dyplomem szkoly baletowej i znajomoscia kamasutry, w szlafroku i niczym wiecej! Ciotce sie chyba nalezy jakas rozrywka - nie? Odpowiedz Link
very_famous Miałeś "pomyśleć"! 18.02.04, 23:17 O drugim chłopie do obsługi Salonu i CO??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Miałeś "pomyśleć"! 18.02.04, 23:45 Po wystawie Mitoraja juz wiem pod jakim względem będę sprawdzał przydatność do zawodu. Odpowiedz Link
very_famous Re: Miałeś "pomyśleć"! 18.02.04, 23:47 No dobra - to zrób mały test dla kandydatów i zatrudnij kogoś! Odpowiedz Link
sloggi Re: Miałeś "pomyśleć"! 19.02.04, 09:57 very_famous napisała: > No dobra - to zrób mały test dla kandydatów i zatrudnij kogoś! Te rzeżby Mitoraja ustanowiły dość wysoką poprzeczkę przed kandydatami - ale w sumie byle czego nam nie trzeba. Odpowiedz Link
vika411 Re: Miałeś "pomyśleć"! 19.02.04, 13:14 No to jeszcze trzeba tylko sprawdzic jego potencjal! Impotenta sobie nie zycze!!! Ma byc przetestowany przynajmniej przez trzy osoby godne zaufania i to komisyjnie! Co Wy sobie myslicie? ON MA NAM DOSTARCZAC ROZRYWKI A NIE LENIC SIE I DRZEMAC GDZIES W KACIE! I wasy ma miec sumiaste! A w ogole to najlepiej jakby byl lesniczym z zawodu albo co? Odpowiedz Link
ichi że tak z innej trochę beczki 19.02.04, 17:21 > > Te rzeżby Mitoraja ustanowiły dość wysoką poprzeczkę przed kandydatami - ale > w sumie byle czego nam nie trzeba. uwielbiam mitoraja od dawna i chce mi się go obejrzeć na "żywo" dużo go tam stoi w Warszawie? muszę sprawdzić do kiedy... sloggi, napisz coś więcej o wystawie, pliz Odpowiedz Link