zenta1 06.04.04, 00:23 miło było. Jest to mój ostatni post na forach sloggiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Zegnam 06.04.04, 00:29 Być może pytanie dlaczego nas żegnasz nie jest na miejscu, ale zapytam. Czemu odchodzisz i dokąd zmierzasz? Odpowiedz Link
ashek Re: Zegnam 06.04.04, 00:35 no tak, właśnie, czemu? choć dwa słowa pliss. pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
zenta1 Re: Zegnam 09.04.04, 11:17 Mieć odwagę i wolę bycia sobą - nie być miękkim w rzeczach zasadniczych, a bez oporu w drobiazgach - jest jedną z mądrości życia (Stanisław Witkiewicz). Wracam - bo niektórych z Was polubiłem baaaaaaaardzo. Odpowiedz Link
sloggi Re: Zegnam 09.04.04, 11:25 zenta1 napisał: > Mieć odwagę i wolę bycia sobą - nie być miękkim w rzeczach zasadniczych, a bez oporu w drobiazgach - jest jedną z mądrości życia (Stanisław Witkiewicz). > Wracam - bo niektórych z Was polubiłem baaaaaaaardzo. I to jest dobra wiadomość Odpowiedz Link
ichi Re: Zegnam 09.04.04, 11:31 "i ja się cieszę puchatku" powiedział prosiaczek łelkom bak zenta1 Odpowiedz Link