wgfc 08.05.04, 18:45 Jakie macie ustawienia koloru na forum? Ja do tej pory miałem "żółte". Przed chwilą zmieniłem na "niebieskie". "Oliwkowe" zdecydowanie mi się nie podoba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Wątek wścibski 08.05.04, 18:56 wgfc napisał: > Jakie macie ustawienia koloru na forum? > Ja do tej pory miałem "żółte". Przed chwilą zmieniłem na "niebieskie". > "Oliwkowe" zdecydowanie mi się nie podoba Miałem dziś do południa spytać o to samo, ale...zapomniałem. Dziś zmieniłem z zielonego na żółte Odpowiedz Link
wgfc Re: Wątek wścibski 08.05.04, 19:07 Adhamah napisał: > Miałem dziś do południa spytać o to samo, ale...zapomniałem. > Dziś zmieniłem z zielonego na żółte Żółte mi się podobało, ale czasem trzeba coś w życiu zmienić Odpowiedz Link
anatemka Re: Wątek wścibski 09.05.04, 02:03 zielone. oliwkowy przypomina mi nieprzymierzając.... szpinak, delikatnie mowiąc Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek wścibski 09.05.04, 23:09 Niebieskie odkąd tylko zrobili możliwość wyboru. Odpowiedz Link
altu Re: Wątek wścibski 29.05.04, 13:07 sie dzisiaj na bialo zrobilam to prawie tak , jak na szaro Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Wątek wścibski 29.05.04, 17:15 Oliwkowe - inne za bardzo rażą moje oczęta P.S. Eeee... za mało jest możliwości ustawień na forach gazety, jednak fora PHP to jest to Odpowiedz Link
wgfc Re: Wątek wścibski 05.06.04, 10:42 Dziś zmieniłem na "zielone". Pasuje do pory roku Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Ustawienia 05.06.04, 13:08 Zalozylam niedawno jeszcze bardziej wscibski watek, gdzie liczylam na opowiesci o tym jakie kto ma fora w ulubionych i kogo ma na liscie 'niewidzialnych' )) Ja na samym poczatku zmienilam z oliwkowego (wstretny) na niebieski Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Wątek wścibski 17.01.05, 11:17 To ja teraz sobie "pocwicze" kolory. Bardzo lubie oliwki(z papryka). Odpowiedz Link