04.03.12, 21:59
Stary wkrótce kończy dziewięćdziesiąt. Piękny wiek prawda ? jest na chodzie chociaż, bywa różnie. Spotkaliśmy się dzisiaj trzej synowie trzech budrysów smile dwóch po zawodówce jeden po polibudzie. Mgr inż. Ale nie wywyższa się jest oki. Sporo wypiliśmy, ja mam po migdałki młodszy wyszedł na rękach żony smile jak mamy uświęcić Ojca urodziny ? proszę o podpowiedź. Długo gadaliśmy i przepijaliśmy ale.....poproszę o propozycję. Jak uczcić taką rocznice. Ojciec stary Warszawiak dodam z Powstania później z obozu przejściowego z Pruszkowa później ze Szczecinka. Później poniosło Go do berlina. Itd. Losy.
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: Pytanie. 04.03.12, 22:41
      Na 90-te urodziny mojej babci przyjechala praktycznie cala rodzina.
      Byl wydany obiad, potem deser. Przyjechaly jej kolezanki (w rownie pieknym wieku jak ona).

Czego oczekujesz? Ze Ci powiem, ze masz flaszke chlac??? A moze wlasnie powinienes ten dzien na trzezwo???
      • sibeliuss Re: Pytanie. 04.03.12, 22:49
        madziulec napisała:

> A moze wlasnie powinienes ten dzien na trzezwo???

Chcesz, żeby umarł w ojca urodziny?
        • ptasiek_777 Re: Pytanie. 04.03.12, 22:56
          Jesteś bydlę Sibellius. Możesz mnie zbanować ale bydlak jesteś. Takich chamów jak ty to się leje na full wypas. Banuj ćwoku, raz.
          • 1zorro-bis Re: Pytanie. 05.03.12, 06:34
            no prosze.....smirk
            Dlugo to nie trwalo.
            Czy Ty Czarek pod kazdym nikiem chamem musisz byc?cool
            ptasiek_777 napisał:

> Jesteś bydlę Sibellius. Możesz mnie zbanować ale bydlak jesteś. Takich chamów
            > jak ty to się leje na full wypas. Banuj ćwoku, raz.
      • ptasiek_777 Re: Pytanie. 04.03.12, 22:51
        A kto mówi o chlaniu !! po kielonku i Tatę uradzić, ukochać smile Jego święto. Nikt nie ma prawa być narąbany, może trochę. Pamiętaj o jednym Madziula, co kraj to obyczaj co księstwo to zwycięstwo smile i jeszcze jedno. Ty z jakichś tam swoich stron, mój Stary ze swoich. Pojmujesz ? może być wielka rozbieżność. Pzdr i dobrej nocy.
        • madziulec Re: Pytanie. 05.03.12, 00:50
          Nie wiem, moj dziadek tez w Powstaniu walczyl i nie musial jakos pic. A Ty chyba musisz.
          Wspolczuje, bo jednak to przykra rzecz, gdy jak sie nie wypije to nei mozna trafic paluchami w klawiature.

Kochanie nie polega na piciu.
          Dedykuję Ci www.youtube.com/watch?v=tmTLfMwBf4o . Choc chyba nie zrozumiesz..
      • voxave Re: Pytanie. 05.03.12, 05:51
        Ja proponuje zamówic mu to co misie l bia najbardziej------dziewczyne niech mu zatańczy na rurze.
        To zawsze rajcuje mężczyzn najbardziej.
        Wiem to od naszego 95-letniego dziadka.....
        • ptasiek_777 Re: Pytanie. 05.03.12, 08:48
          smile będą ładne dziewczyny, wnuczki i to wystarczy .Jeszcze jakby zobaczył taką o której piszesz wysiadła by pikawka staruszkowi, ale dzięki za radę smile
          • anoagata Re: Pytanie. 05.03.12, 09:26
            Radzę dać na mszę św.
            • voxave Re: Pytanie. 05.03.12, 14:45
              anoagata napisała:

> Radzę dać na mszę św.
              big_grin,big_grin,big_grin
              • ptasiek_777 Re: Pytanie. 05.03.12, 15:00
                Ja za Was dam na mszę i pomodlę się smile to będzie mój dobry uczynek w Wielkim Poście smile jeszcze podziękujecie na tamtym smile
                • 1zorro-bis Re: Pytanie. 05.03.12, 15:22
                  smirk
                  • ptasiek_777 Re: Pytanie. 05.03.12, 15:30
                    I Ty też Zorro domagasz się, mojej modlitwy za Ciebie ? więc amen, stało się smile
                    • 1zorro-bis Re: Pytanie. 05.03.12, 15:38
                      cool
                      • ptasiek_777 Re: Pytanie. 05.03.12, 15:40
                        wink
      • chlodne_dlonie Re: Pytanie. 05.03.12, 15:59
        madziulec napisała:

> Na 90-te urodziny mojej babci przyjechala praktycznie cala rodzina.
        > Byl wydany obiad, potem deser. Przyjechaly jej kolezanki (w rownie pieknym wiek
        > u jak ona).
        >
        > Czego oczekujesz? Ze Ci powiem, ze masz flaszke chlac??? A moze wlasnie powinie
        > nes ten dzien na trzezwo???

Myślę, Madziulec, że Twój pomysł z obiadem i deserem, tudzież zaproszeniem bliskich jubilatowi osób jest tym, czego Ptasiek oczekiwał.
        Też jestem za.
        Z moich bliskich niestety nikt takiego wieku nie doczekał, a taki, może i banalny, sposób wydaje mi się odpowiedni.
    • kriss67 Re: Pytanie. 05.03.12, 15:58
      Czarek, piekny wiek i piękna historiasmile

Szacunek dla Twojego Taty.smilesmile

I musiecie we trójke budrysy wykombinować, co by utrzcic 90-te urodziny. Brachów za fraki i niech coś wymyślająsmile

Pozdro
      Krzysztof
      • chlodne_dlonie Re: Pytanie. 05.03.12, 16:04
        Pisaliśmy jednocześnie, Krissu wink

Rzeczywiście, zwołać radę rodzinną i razem coś uchwalić smile
      • ptasiek_777 Re: Pytanie. 05.03.12, 16:12
        Dzięki Krzyś smile można powiedzieć, że wczoraj przy kielichu wszystko obcykaliśmy , my Ojca dzieła smile ale i tak najwięcej do powiedzenia będą miały kobiety. Uradziły która co zrobi, ale i tak będzie jak zawsze, że moja urobi sobie ręce po łokcie a reszta do pańskiego stołu na full wypas i : Tatusiu Tatusiu, Tatulku nasz kochany smile ale jakoś będzie, musi być. Impreza dla Ojca musi być bez zarzutu i bez żadnych zgrzytów. Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka