17.03.12, 11:08
W poniedziałek stary kończy dziewięćdziesiąt. Qrczę, jaki piękny wiek. Daj Boże tyle mi dociągnąć i w takim zdrowiu jak Ojcu dałeś Panie. Stary trzyma się oki, jeszcze pracuje pomimo dziewięćdziesiątki na karku, tryska dowcipami i lunetę też wypije ale lornety już nie smile opowiada nam historię swojego życia, o okupacji , o tym co przed wojną, jak Ojciec kazał Mu kiełbasy napychać i kichy, jak do Wawki pojechał karierę robić a tu wojenka i masz babo placek smile dla Niego to nie był placek, ukrywanie się i życie....po omacku. Jak Dziadek Mamy Ojciec. To było kogo to obchodzi, kasa się liczy resztę olać smile a ja nie, nie olewam. Szanuję Ojca i to co mówi o sobie i o przeszłości. Z rozdziawioną gębą słucham co Ojciec mówi i łykam to wszystko. Łykam historię. Nie zakłamaną.
Obserwuj wątek
    • jedzoslaw Re: Rocznica. 17.03.12, 16:39
      Dużo zdrowia i pogody ducha dla taty ! smile
    • voxave Re: Rocznica. 17.03.12, 16:49
      Ptasiek---razem z twoim tata mam urodziny---ale nie takie matuzalemowe----życze mu zdrowia smile))
      • jedzoslaw Re: Rocznica. 17.03.12, 16:54
        Voxave- Tobie też wszystkiego najlepszego: zdrowia i szczęścia smile
        • ptasiek_777 Re: Rocznica. 17.03.12, 17:09
          Dziękuję Wam za życzenia w imieniu sędziwego Taty smile wczoraj Bratowe /ma Ich trzy/ poszły w miasto kupić prezent. Kupiły dwa albumy o Wawie. Ojciec strasznie kocha Warszawę. Nie dziwię się, od 38 jest tu non stop i stale w mieście. Mówimy nieraz. Tato !! daj spokój zostaw taksówkę !!! taaa to co będę robił, zdychał w czterech ścianach ? nie, to przedwojenny nie do zdarcia materiał. Mój kochany Tatko smile chociaż w dupę kiedyś mnie lał że paprochy leciały. I dziękuję Mu za to smile bo kto wie kim byłbym teraz.
      • ptasiek_777 Re: Rocznica. 17.03.12, 17:36
        życzę Tobie wszystkiego dobrego Voxave z okazji urodzin smile bądź zdrowa bogata i szczęśliwa smile niech Ci się dobrze wiedzie dziewczyno smile pozdrawiam serdecznie.
        • anoagata Re: Rocznica. 17.03.12, 17:42
          Woxawe dla Ciebie z dobrymi życzeniami.https://www.e-gify.com/gify/82.gif
          • ptasiek_777 Re: Rocznica. 18.03.12, 07:36
            https://stronka-agusi.pl/obrazki/3p23nkqx.gif
            Dla Ciebie Voxave smile bądź zawsze zdrowa bogata i szczęśliwa. Niech Ci się wiedzie czegokolwiek zapragniesz. Czarek życzy.
            • ptasiek_777 Re: Rocznica. 18.03.12, 09:32
              Dobra, trzeba toaletę golenie itd smile w południe msza w intencji Ojca i zmarłej przedwcześnie Mamy a później rodzinne spotkanie. Na pewno polecą łzy, to pewne, oczywiście szkło też suche nie będzie smile będą wspominki i znów, dzieciarnia moja kochana !! co wy wiecie o życiu smile przed wojną kochani to.......................smile uwielbiam Ojca opowieści, o tym co przed wojną smile
        • iwa_ja Re: Rocznica. 18.03.12, 21:45
          Rozczuliłam się. Piękny wiek. Moja mama ma 81. I jeźdźi w Holandii na motocyklu. I jaK wypadki (częste!) to przecież nie z jej winy, tylko kierowców.
          • ptasiek_777 Re: Rocznica. 18.03.12, 21:50
            Daj Boże zdrowie Twojej Mamie jakie ma mój Tata smile i nie ściemniaj ,że w tym wieku Twoja Mama jeździ motocyklem smile
            iwa_ja napisała:

> Rozczuliłam się. Piękny wiek. Moja mama ma 81. I jeźdźi w Holandii na motocyklu
            > . I jaK wypadki (częste!) to przecież nie z jej winy, tylko kierowców.
            • iwa_ja Re: Rocznica. 18.03.12, 22:02
              ptasiek_777 napisał:

> Daj Boże zdrowie Twojej Mamie jakie ma mój Tata smile i nie ściemniaj ,że w tym w
              > ieku Twoja Mama jeździ motocyklem smile
              > iwa_ja napisała:
              >
              > > Rozczuliłam się. Piękny wiek. Moja mama ma 81. I jeźdźi w Holandii na mot
              > ocyklu
              > > . I jaK wypadki (częste!) to przecież nie z jej winy, tylko kierowców.
              A pewnie, że jeździ!!!!!!!! To jest rzadka wariatka. Miała liczne operacje nóg po potrąceniach , ale nie odpuszcza.
              • ptasiek_777 Re: Rocznica. 19.03.12, 00:01
                Daj Boże Jej zdrowie smile i przepraszam że zakwestionowałem. Wybacz proszę.
                iwa_ja napisała:

> ptasiek_777 napisał:
                >
                > > Daj Boże zdrowie Twojej Mamie jakie ma mój Tata smile i nie ściemniaj ,że w
                > tym w
                > > ieku Twoja Mama jeździ motocyklem smile
                > > iwa_ja napisała:
                > >
                > > > Rozczuliłam się. Piękny wiek. Moja mama ma 81. I jeźdźi w Holandii
                > na mot
                > > ocyklu
                > > > . I jaK wypadki (częste!) to przecież nie z jej winy, tylko kierowc
                > ów.
                > A pewnie, że jeździ!!!!!!!! To jest rzadka wariatka. Miała liczne operacje nóg
                > po potrąceniach , ale nie odpuszcza.
                >
    • madziulec Re: Rocznica. 18.03.12, 10:09
      A gdzie on niby pracuje????
      Tak mnie to ciekawi, bo mam babcie 93 lata.
      • ptasiek_777 Re: Rocznica. 18.03.12, 10:50
        Od ponad pięćdziesięciu jest warszawskim taksówkarzem. Woził wszystkich, Bielicką, Kwiatkowską Kobuszewskiego itd. Wszystkich woził. Przepraszam ale spieszę się...
        madziulec napisała:

> A gdzie on niby pracuje????
        > Tak mnie to ciekawi, bo mam babcie 93 lata.
        • czerwona-malpa Re: Rocznica. 18.03.12, 11:29
          90 lat? Piekny wiek. Musisz o staruszka dbac.
        • kretka_blada3 Re: Rocznica. 18.03.12, 11:54
          ptasiek_777 napisał:

> Od ponad pięćdziesięciu jest warszawskim taksówkarzem. Woził wszystkich, Bielic
          > ką, Kwiatkowską Kobuszewskiego itd. Wszystkich woził. Przepraszam ale spieszę s
          > ię...

Ty w ogóle czarek myślisz co piszesz?
          Warszawski taksówkarz lat 90 big_grin

• madziulec Re: Rocznica. 18.03.12, 13:02
            No smile))
            I nie obowiazuja go zadne przepisy. Ot, lata gosc na badania, stempluja mu wszelkie niezbedne do zycia dokumenty i gosc wsiadaw taksowke .. najlepiej marki warszawa.

Och, kocham te bajki.
            Ale chyba tym razem za duzo wodki.
            • loczek62 Re: Rocznica. 18.03.12, 13:26
              I jeszcze jedno Syn warszawskiego taksówkarza nie ma prawa jazdy (no chyba że nie ma bo zabrane). To zakrawa na "urban legends"...
            • 1zorro-bis Re: Rocznica. 18.03.12, 13:29
              no, 90 - letni taksowkarz....Ja bym nie ryzykowal.smirk
              • ptasiek_777 Re: Rocznica. 18.03.12, 19:58
                Re: Rocznica.
                madziulec 18.03.12, 13:02 Odpowiedz
                No ))
                I nie obowiazuja go zadne przepisy. Ot, lata gosc na badania, stempluja mu wszelkie niezbedne do zycia dokumenty i gosc wsiadaw taksowke .. najlepiej marki warszawa.

Och, kocham te bajki.
                Ale chyba tym razem za duzo wodki.

A co ma wódka do tego smile a przepisy obowiązują Go jak najbardziej, nie ma żadnej ulgi z tytułu wieku, przeciwnie, jest często sprawdzany. Jeżdżę nieraz ze starym i powiem jedno, z zamkniętymi oczyma i spoko z Nim jadę smile tak jeździ, zawiść ? a ja prawa jazdy nie mam, tylko kartę rowerową smile choroba zawodowa uniemożliwiła zdobycie prawa jazdy. A tak w ogóle, nie mam predyspozycji do jazdy samochodem. Ojciec i dwaj Bracia jeżdżą jak ta lala a ja nie. Tylko rowerkiem smile
                • madziulec Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 20:29
                  Ojciec raz Warszawiak: forum.gazeta.pl/forum/w,11207,133944496,133944496,Pytanie_.html?wv.x=2 (stary do tego)
                  raz z Bydgoszczy: forum.gazeta.pl/forum/w,11207,134112927,134137126,Re_Warszawa_.html?wv.x=2

Kłamiesz na potęge.

Prosze Cie, weź się gościu w garść. Bo się czytać tych Twoich kocopołów nie chce.
                  Może i on taksówkarz, ale nie w wieku 90 lat.
                  Opanuj się trochę
                  • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 20:36
                    Jak mam Cię przekonać, że nie kłamię ? smile bo nie kłamię. Nie wierzysz że taki matuzalem jeszcze pracuje ? adresu Ci nie podam ale przysiąc mogę, na co chcesz. Że nie kłamię. Ech Madziulec. Małej wiary jesteś. Ile ludzie przeszli kiedyś cierpienia. Daj Ci Boże zdrowie.
                    madziulec napisała:

> Ojciec raz Warszawiak: forum.gazeta.pl/forum/w,11207,133944496,133944496,Pytanie_.html?wv.x=2 (stary do tego)
                    > raz z Bydgoszczy: forum.gazeta.pl/forum/w,11207,134112927,134137126,Re_Warszawa_.html?wv.x=2
                    >
                    > Kłamiesz na potęge.
                    >
                    >
                    > Prosze Cie, weź się gościu w garść. Bo się czytać tych Twoich kocopołów nie chc
                    > e.
                    > Może i on taksówkarz, ale nie w wieku 90 lat.
                    > Opanuj się trochę
                    >
                    • madziulec Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 21:12
                      Bardzo proste. Podajesz nazwe korporacji taksowkowe.
                      Oni nie podadza nazwiska (ochrona danych osobowych), lecz potwierdza lub zaprzecza, ze taka osoba figuruje.

ale, ze Twoje zeznania sie kupy nie trztymaja to wybacz, ale nie wierze w nic, nawet w to, ze ojciec Twoj konczy 90 lat. Moze konczy 40?
                      • loczek62 Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 21:15
                        Madziulec, 90latek na taryfie w korporacji? No są jakieś granice absurdu...
                        • sibeliuss Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 23:37
                          Czasami ludzie nie rozumieją, że forum to byt jak najbardziej realny i weryfikowalny. My tutaj nie jesteśmy oderwani od rzeczywistości, podobnie jak nie jesteśmy anonimowi.
                          • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 23:45
                            Dokładnie smile kłamstwo ma krótkie nóżki i pomówienia też. Czekam na przyjęcie zakładu. Bo pomówiono mnie o kłamstwo.
                            sibeliuss napisał:

> Czasami ludzie nie rozumieją, że forum to byt jak najbardziej realny i weryfiko
                            > walny. My tutaj nie jesteśmy oderwani od rzeczywistości, podobnie jak nie jeste
                            > śmy anonimowi.
                            • madziulec Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:26
                              Dziecinko, TY czegos nei rozumiesz.
                              Jak jest pomowienie to zakladow nie ma.
                              Trzeba udowodnic, ze sie mowi prawde, bo tego HONOR wymaga, ale co ja Ci tu o honorze... To takjakbym swini o gwiazdach opowiadala...
                              • loczek62 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:29
                                Honor dla niego to pojęcie względne. Innych obowiązuje obligatoryjnie, a dla niego to uznaniowo w zależności od widzimisię...
                                • madziulec Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:39
                                  Ano wlasnie. Wiec nie bedziemy mu tego tlumaczyc...

Swoja droga Loczek Ty nadal pracujesz tam gdzie kiedys??
                                  • loczek62 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:42
                                    Tak, tylko w innym miejscusmile
                                  • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:47
                                    Tchórz/e wiatrem podszyte smile majątki do depozytu do Jedzosława, akty notarialne ? smile cykory.
                                    madziulec napisała:

> Ano wlasnie. Wiec nie bedziemy mu tego tlumaczyc...
                                    >
                                    > Swoja droga Loczek Ty nadal pracujesz tam gdzie kiedys??
                                    • madziulec Zalosny .... 19.03.12, 08:56
                                      To TY dziubasku masz udowodnic. Nie my.
                                      Nie my mamy pokazywac i klasc jakies wartosciowe rzeczy, a TY.

Wiec dawaj te swoje wartosciowe rzeczy i udowadniej i pokaz, zes wart naszego zaufania.
                                      Bo chwilowo to okazuje sie, ze nawet nei wiadomo skad ten ojciec jest. Moze z kosmosu. Bo raz z Warszawy a raz skads indziej wink)) Smiech na sali.

Klamczuszek i nosek Ci rosnie wink))

KLAMCZUCHwink
                                      • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 09:05
                                        Jesteś kobietą, więc przemilczę te obelgi smile ale nie ładnie postępujesz. Ale w porządku, masz prawo jako kobieta, pojeździć po gościu. Ale mojego Starego nie tykaj, bardzo proszę.
                                        madziulec napisała:

> To TY dziubasku masz udowodnic. Nie my.
                                        > Nie my mamy pokazywac i klasc jakies wartosciowe rzeczy, a TY.
                                        >
                                        > Wiec dawaj te swoje wartosciowe rzeczy i udowadniej i pokaz, zes wart naszego z
                                        > aufania.
                                        > Bo chwilowo to okazuje sie, ze nawet nei wiadomo skad ten ojciec jest. Moze z k
                                        > osmosu. Bo raz z Warszawy a raz skads indziej wink)) Smiech na sali.
                                        >
                                        > Klamczuszek i nosek Ci rosnie wink))
                                        >
                                        > KLAMCZUCHwink
                                      • skiela1 Re: Zalosny .... 19.03.12, 11:18
                                        madziulec napisała:

> To TY dziubasku masz udowodnic. Nie my.
                                        > Nie my mamy pokazywac i klasc jakies wartosciowe rzeczy, a TY.
                                        > KLAMCZUCHwink

Wrecz przeciwnie.
                                        Jezeli sie kogos publicznie nazywa klamca to trzeba to udowodnic, a nie chlapac takie dyrdymaly.
                                        On Tobie nic nie musi udowadaniac,ale Ty owszem bo tego honor nakazujesmile
                                        • madziulec Re: Zalosny .... 19.03.12, 15:42
                                          Ja juz pokazałam, że raz ojciec jest z Warszawy a raz bodajze z Bydgoszczy czy Plocka.

Jakos gosc tego nei skomentowal, za to zaczal osobiste wycieczki. Standard w jego wykonaniu. Zdazylismy sie przyzwyczaic.
                                          • skiela1 Re: Zalosny .... 19.03.12, 18:29
                                            Straszne klamstwo.
                                            Masakrabig_grin
                                            • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 18:40
                                              Dziękuję Skiela ale przecież ja NAPISAŁEM !!! że Ojciec urodził się w Płocku /też w stolicy !!/ a Mamusia moja w Bydgoszczy się urodziła !!! tak podałem !!! Madziulec !!! spoko więc smile fajna dziewczyna jesteś przewertuj wątki dobrze. Nie złapiesz mnie na kłamstwie smile mam jedną zasadę wyniesioną z domu i jeszcze wcześniej od Babci, Czaruś tylko nie kła w życiu. Nieraz ściemniam, fakt, ale nie na ostro smile żony nigdy nie okłamuje sad zawsze szacunek. Zwłaszcza teraz. Gdy tak choruje sad
                                              skiela1 napisała:

> Straszne klamstwo.
                                              > Masakrabig_grin
                                              • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 18:45
                                                Dalej. Napisałem że Ojca Ojciec był znanym rzeźnikiem w okolicy i nie tylko w okolicy. Napisałem że był z Płocka i robił super kiełbasy ? napisałem. Więc odczep się ode mnie Madziulcu smile
                                                • sibeliuss Re: Zalosny .... 19.03.12, 19:27
                                                  Czyli dla Ciebie stolica to wszystko co nią kiedyś było plus stolice regionów?
                                                  Wała z nas robisz?
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 19:54
                                                    Nie wiesz czym była dla mnie i czym nadal jest Warszawa smile jest wszystkim kochany mój smile ja jestem Nią Ona mną smile po prostu. Wawa to ja a ja to Wawa smile tu się urodziłem i tu umrę. Chociaż. Kiedyś wydałem dyspozycje co do mojej śmierci. Chcę być pochowany jak umrę.......smile
                                                    sibeliuss napisał:

> Czyli dla Ciebie stolica to wszystko co nią kiedyś było plus stolice regionów?
                                                    > Wała z nas robisz?
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 19:55
                                                    Nie wiesz czym była dla mnie i czym nadal jest Warszawa smile jest wszystkim kochany mój smile ja jestem Nią Ona mną smile po prostu. Wawa to ja a ja to Wawa smile tu się urodziłem i tu umrę. Chociaż. Kiedyś wydałem dyspozycje co do mojej śmierci. Chcę być pochowany jak umrę.......smile
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:07
                                                    Poza tym że chyba się czarkowi "płyta zacięła to wchodzimy w nową jakość. Czarek jest jak Ludwik XIV "Król słońce" Państwo to ja, w tłumaczeniu Cezarego Wawa (tu chodzi o Warszawę) to ja.
                                                    Nic dodać....
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:13
                                                    Loczek to ja Czarek to ja smile czemu przypisujesz mi coś co ja nikomu nie narzucam ? wierz w co chcesz i każdy niech wierzy w co chce. Mi nic do tego. Do czyichkolwiek zapatrywań. To takie proste Loczku smile
                                                    loczek62 napisał:

> Poza tym że chyba się czarkowi "płyta zacięła to wchodzimy w nową jakość. Czare
                                                    > k jest jak Ludwik XIV "Król słońce" Państwo to ja, w tłumaczeniu Cezarego Wawa
                                                    > (tu chodzi o Warszawę) to ja.
                                                    > Nic dodać....
                                                  • skiela1 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:15
                                                    Plyta moze i sie zaciela...ale ja czekam z niecierpliwoscia na to zweryfikowanie w Zrzeszeniu Transportu :}
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:17
                                                    A skąd pewność że tego nie zrobiłem? Może najzwyczajniej nie chcę ci wstydu robić?
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:19
                                                    Oczywiście to do czarka...
                                                  • skiela1 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:20
                                                    loczek62 napisał:

> A skąd pewność że tego nie zrobiłem? Może najzwyczajniej nie chcę ci wstydu rob
                                                    > ić?

Mnie wstydu?
                                                    nie krepuj sie smile
                                                  • skiela1 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:21
                                                    jak do czarka, to wycofujesuspicious
                                                    Watek leci prosto,pora na nowybig_grin
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:29
                                                    Skiela1 zapytaj na priv OZetasmile
                                                  • skiela1 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:51
                                                    loczek62 napisał:

> Skiela1 zapytaj na priv OZetasmile

Nikogo nie bede pytac.
                                                    Jezeli na forum kogos sie nazywa klamca to i na forum sie wszystko wyjasnia.
                                                    Dla mnie po prostu jest niepojete jak mozna kogos nazwac klamca wiedzac ,ze udowodnienie tego bedzie sie wiazalo z naruszeniem prywatnosci.
                                                    Po prostu nie podoba mi sie Wasze zachowanie.Na forum, kazdego z nas moze ktos inny nazwac klamca,czy my musimy to udowadniac, bo jak nie to honoru nam brak?
                                                    EOT.
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:58
                                                    Skiela Jędzkowi dałem namiary na Ojca. Nie skłamałem, niech sprawdzi i powie. Ufam Mu, Jędzosławowi.. Nie oczekuję przeprosin od Loczka. Nie zależy mi na nich smile
                                                    skiela1 napisała:

> loczek62 napisał:
                                                    >
                                                    > > Skiela1 zapytaj na priv OZetasmile
                                                    >
                                                    > Nikogo nie bede pytac.
                                                    > Jezeli na forum kogos sie nazywa klamca to i na forum sie wszystko wyjasnia.
                                                    > Dla mnie po prostu jest niepojete jak mozna kogos nazwac klamca wiedzac ,ze udo
                                                    > wodnienie tego bedzie sie wiazalo z naruszeniem prywatnosci.
                                                    > Po prostu nie podoba mi sie Wasze zachowanie.Na forum, kazdego z nas moze ktos
                                                    > inny nazwac klamca,czy my musimy to udowadniac, bo jak nie to honoru nam brak?
                                                    > EOT.
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:00
                                                    Nie przypominam sobie bym czarka nazwał kłamcą. To że podałem w wątpliwość jego wypowiedź nie jest tożsame z nazwaniem go kłamcą. "Popracowałem" dzisiaj zamiast odsypiać nocną zmianę i już wiem co nie co. I ręczę że nie naruszyłem niczyjej prywatności. A co do honoru to i owszem wspomniałem w aspekcie wyrzucenia drzwiami i wchodzenia oknem, ale chyba to nie dotyczy tatusia czarka?
                                                    I jeszcze jedno. Wczoraj zadałem zagadkę czarkowi taka która wiązała się z odsłonieniem mojej prywatności. I naprawdę nic mi się nie stało...
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:12
                                                    W porzo loczku smile nic się nie stało smile naprawdę.
                                                    loczek62 napisał:

> Nie przypominam sobie bym czarka nazwał kłamcą. To że podałem w wątpliwość jego
                                                    > wypowiedź nie jest tożsame z nazwaniem go kłamcą. "Popracowałem" dzisiaj zamia
                                                    > st odsypiać nocną zmianę i już wiem co nie co. I ręczę że nie naruszyłem niczyj
                                                    > ej prywatności. A co do honoru to i owszem wspomniałem w aspekcie wyrzucenia dr
                                                    > zwiami i wchodzenia oknem, ale chyba to nie dotyczy tatusia czarka?
                                                    > I jeszcze jedno. Wczoraj zadałem zagadkę czarkowi taka która wiązała się z odsł
                                                    > onieniem mojej prywatności. I naprawdę nic mi się nie stało...
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 20:26
                                                    Pytaj Jedzosława smile nie kłamałem Skiela smile dałem Mu namiary Jego pytaj. Do Jędzka mam zaufanie smile
                                                    skiela1 napisała:

> Plyta moze i sie zaciela...ale ja czekam z niecierpliwoscia na to zweryfikowani
                                                    > e w Zrzeszeniu Transportu :}
                                                  • jedzoslaw Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:02
                                                    ptasiek_777 napisał:

> Pytaj Jedzosława smile nie kłamałem Skiela smile dałem Mu namiary Jego pytaj. Do Ję
                                                    > dzka mam zaufanie smile
                                                    > skiela1 napisała:
                                                    >
                                                    > > Plyta moze i sie zaciela...ale ja czekam z niecierpliwoscia na to zweryfi
                                                    > kowani
                                                    > > e w Zrzeszeniu Transportu :}

Owszem, otrzymałem od Czarka link do Crefo.pl, to wyszukiwarka firm. Podał mi nazwisko i imię ojca i nazwę firmy z Ewidencji Działalności Gospodarczej.
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:16
                                                    Możesz po tym sprawdzić ile ma lat i czy nadal pracuje. Zrobisz to Jędzku ? smile zrób to smile proszę. chcę być czysty. Że nie kłamałem co do Ojca.
                                                    jedzoslaw napisał:

> ptasiek_777 napisał:
                                                    >
                                                    > > Pytaj Jedzosława smile nie kłamałem Skiela smile dałem Mu namiary Jego pytaj.
                                                    > Do Ję
                                                    > > dzka mam zaufanie smile
                                                    > > skiela1 napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Plyta moze i sie zaciela...ale ja czekam z niecierpliwoscia na to z
                                                    > weryfi
                                                    > > kowani
                                                    > > > e w Zrzeszeniu Transportu :}
                                                    >
                                                    > Owszem, otrzymałem od Czarka link do Crefo.pl, to wyszukiwarka firm. Podał mi n
                                                    > azwisko i imię ojca i nazwę firmy z Ewidencji Działalności Gospodarczej.
                                                  • jedzoslaw Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:43
                                                    ptasiek_777 napisał:

> Możesz po tym sprawdzić ile ma lat i czy nadal pracuje. Zrobisz to Jędzku ? smile
                                                    > zrób to smile proszę. chcę być czysty. Że nie kłamałem co do Ojca.

Mam problem, bo ta strona nie podaje mi żadnych dodatkowych danych, chyba że zapłacę za nie. Wrzuciłem nazwisko Twojego taty w Googla, ale nie znalazłem nic konkretnego.
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:51
                                                    jedzoslaw napisał:

> Mam problem, bo ta strona nie podaje mi żadnych dodatkowych danych, chyba że za
                                                    > płacę za nie. Wrzuciłem nazwisko Twojego taty w Googla, ale nie znalazłem nic k
                                                    > onkretnego.

I właśnie to chciałem się dowiedzieć.
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:54
                                                    loczek62 napisał:

> jedzoslaw napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Mam problem, bo ta strona nie podaje mi żadnych dodatkowych danych, chyba
                                                    > że za
                                                    > > płacę za nie. Wrzuciłem nazwisko Twojego taty w Googla, ale nie znalazłem
                                                    > nic k
                                                    > > onkretnego.
                                                    >
                                                    > I właśnie to chciałem się dowiedzieć.

I jeszcze raz zapytam, czy czytasz czasem @ na poczcie gazetowej?
                                                  • jedzoslaw Re: Zalosny .... 19.03.12, 22:47
                                                    > I jeszcze raz zapytam, czy czytasz czasem @ na poczcie gazetowej?
                                                    >

Właśnie czytam. Według Twoich danych nie ma w tym wieku taksówkarza w Wawie. W tej sytuacji nie widzę możliwości, jak to rozstrzygnąć, bo Czarek podał mi jeszcze datę i miejsce urodzenia Taty. A ja nie mogę udowodnić, że Czarek mówi prawdę.
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 22:50
                                                    jedzoslaw napisał:

> Właśnie czytam. Według Twoich danych nie ma w tym wieku taksówkarza w Wawie. W
                                                    > tej sytuacji nie widzę możliwości, jak to rozstrzygnąć, bo Czarek podał mi jesz
                                                    > cze datę i miejsce urodzenia Taty. A ja nie mogę udowodnić, że Czarek mówi praw
                                                    > dę.

No to musisz PESEL na "bęben" wrzucićwink
                                                  • madziulec Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:02
                                                    a potem sprawdzic poprawnosc peselu wink
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:04
                                                    madziulec napisała:

> a potem sprawdzic poprawnosc peselu wink
                                                    >
                                                    Jestem pod wrażeniemsmile
                                                  • madziulec Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:25
                                                    Przeciez to jest jedna z podstawowych spraw przy sprawdzaniu wiarygodnosci dokumentow.
                                                    Sprawdza sie, czy PESEL nie jest falszowany wink
                                                  • jedzoslaw Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:09
                                                    No właśnie nie mam PESEL-u, Czarek podał mi tylko tę datę urodzenia oraz nazwisko.
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:15
                                                    jedzoslaw napisał:

> No właśnie nie mam PESEL-u, Czarek podał mi tylko tę datę urodzenia oraz nazwis
                                                    > ko.

Na "bęben" też sie nadawink
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:19
                                                    To jeszcze kurwa mać numer kołnierzyka Ojca mam Wam podać ?!?!? przepraszam smile macie wszystko więc co jeszcze. Loczek pisał kiedyś, że ma dostęp do papierów w dzielnicy. Pal licho Jedzosław daj Mu namiary ale proszę, bez rozpowszechniania proszę. Stary by tego nie przeżył. Proszę o dyskrecję,
                                                    jedzoslaw napisał:

> No właśnie nie mam PESEL-u, Czarek podał mi tylko tę datę urodzenia oraz nazwis
                                                    > ko.
                                                    >
                                                  • jedzoslaw Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:34
                                                    ptasiek_777 napisał:

> To jeszcze kurwa mać numer kołnierzyka Ojca mam Wam podać ?!?!? przepraszam smile
                                                    > macie wszystko więc co jeszcze. Loczek pisał kiedyś, że ma dostęp do papierów
                                                    > w dzielnicy. Pal licho Jedzosław daj Mu namiary ale proszę, bez rozpowszechnian
                                                    > ia proszę. Stary by tego nie przeżył. Proszę o dyskrecję,
                                                    > jedzoslaw napisał:
                                                    >
                                                    > > No właśnie nie mam PESEL-u, Czarek podał mi tylko tę datę urodzenia oraz
                                                    > nazwis
                                                    > > ko.
                                                    > >

Ok, poślę Loczkowi na priva.
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 22:52
                                                    Jędzek ma własną firmę !! wiek urodzenia - 19.03,1922 r. I dosyć. Szlus.
                                                    jedzoslaw napisał:

> > I jeszcze raz zapytam, czy czytasz czasem @ na poczcie gazetowej?
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Właśnie czytam. Według Twoich danych nie ma w tym wieku taksówkarza w Wawie. W
                                                    > tej sytuacji nie widzę możliwości, jak to rozstrzygnąć, bo Czarek podał mi jesz
                                                    > cze datę i miejsce urodzenia Taty. A ja nie mogę udowodnić, że Czarek mówi praw
                                                    > dę.
                                                    >
                                                  • madziulec Re: Zalosny .... 19.03.12, 23:03
                                                    ptasiek_777 napisał:

> Jędzek ma własną firmę !!

No moze i ma.
                                                    To jakby nie stanowilo rozwazan tego watku wink

To co??? Przeprosisz ladnie czy przypniesz karteczke z napisem "klamczuszek"?
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 22:00
                                                    W takim razie Jedzosław trzeba coś zrobić , co ? Ojciec nie może być tknięty. Ufam Ci. Co zrobić, żeby prawda wyszła na jaw ? Loczek mówił kiedyś, że ma namiary na miasto. Proszę o jedno. Ojciec nie ma prawa być ruszony. Jest wspaniałym warszawskim taksówkarzem który zna miasto....jak swoją dupę smile i nie tykać Go o to proszę.
                                                    loczek62 napisał:

> jedzoslaw napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Mam problem, bo ta strona nie podaje mi żadnych dodatkowych danych, chyba
                                                    > że za
                                                    > > płacę za nie. Wrzuciłem nazwisko Twojego taty w Googla, ale nie znalazłem
                                                    > nic k
                                                    > > onkretnego.
                                                    >
                                                    > I właśnie to chciałem się dowiedzieć.
                                                    >
                                                    >
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:24
                                                    jedzoslaw napisał:
                                                    > Owszem, otrzymałem od Czarka link do Crefo.pl, to wyszukiwarka firm. Podał mi n
                                                    > azwisko i imię ojca i nazwę firmy z Ewidencji Działalności Gospodarczej.

Czy z tego wynika cokolwiek bez opłaty 59+vat?
                                                  • jedzoslaw Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:27
                                                    loczek62 napisał:

> jedzoslaw napisał:
                                                    > > Owszem, otrzymałem od Czarka link do Crefo.pl, to wyszukiwarka firm. Poda
                                                    > ł mi n
                                                    > > azwisko i imię ojca i nazwę firmy z Ewidencji Działalności Gospodarczej.
                                                    >
                                                    > Czy z tego wynika cokolwiek bez opłaty 59+vat?

Wynika to, że Czarek podał mi nazwisko swego ojca i nazwę firmy. Natomiast nie dostałem upoważnienia od Czarka by te dane podać publicznie. Jeśli Czarek się zgodzi to poślę Ci je na priva.
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:31
                                                    Nie oczekuję byś mi cokolwiek podawał. Zapytałem tylko czy bez opłaty 59+vat można w tej wyszukiwarce zobaczyć np. PESEL?
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:42
                                                    O nic mnie nie pytaj. Mam tu zaufanie tylko do Jędzka. Wybacz ale On jest depozytariuszem sprawy smile
                                                    loczek62 napisał:

> Nie oczekuję byś mi cokolwiek podawał. Zapytałem tylko czy bez opłaty 59+vat mo
                                                    > żna w tej wyszukiwarce zobaczyć np. PESEL?
                                                  • jedzoslaw Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:53
                                                    loczek62 napisał:

> Nie oczekuję byś mi cokolwiek podawał. Zapytałem tylko czy bez opłaty 59+vat mo
                                                    > żna w tej wyszukiwarce zobaczyć np. PESEL?

Nie, peselu się nie znajdzie. Tylko nazwisko, nazwa firmy i rok założenia.
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:36
                                                    Nie zgadzam się ,dość. Niech jedna osoba się tym zajmuje ,nikt więcej. Weź namiary od Loczka Jedzosław i jaki problem. Prześwietlisz mojego starego na czysto. Ja też chcę być czysty, bo nie skłamałem. W żadnym calu co do Ojca i w ogóle. W niczym.
                                                    jedzoslaw napisał:

> loczek62 napisał:
                                                    >
                                                    > > jedzoslaw napisał:
                                                    > > > Owszem, otrzymałem od Czarka link do Crefo.pl, to wyszukiwarka firm
                                                    > . Poda
                                                    > > ł mi n
                                                    > > > azwisko i imię ojca i nazwę firmy z Ewidencji Działalności Gospodar
                                                    > czej.
                                                    > >
                                                    > > Czy z tego wynika cokolwiek bez opłaty 59+vat?
                                                    >
                                                    > Wynika to, że Czarek podał mi nazwisko swego ojca i nazwę firmy. Natomiast nie
                                                    > dostałem upoważnienia od Czarka by te dane podać publicznie. Jeśli Czarek się z
                                                    > godzi to poślę Ci je na priva.
                                                    >
                                                  • madziulec Jędzosław 19.03.12, 21:56
                                                    Srednio rozgarniety czlowieczek wie, ze na podstawie danych takich jak nazwa firmy i nazwisko niewiele da sie powiedziec.
                                                    Aby stwierdzic wiek czlowieka potrzeba PESEL lub date urodzenia ale oficjalnei potwierdzona, a tego niestety nei masz.

Jakby to an e-matce powiedziano "wspułczuje twoim dziecią", bo jesteś kompletnie między młotem a kowadłem. Jakis człeczyna chce byś świadczył, iz mówi pradę, podczas gdy etgo kompletnie nie da się poświadczyć.

Heh...
                                                    I jak Ty z tego wybrniesz chłopie???
                                                  • ptasiek_777 Re: Jędzosław 19.03.12, 22:15
                                                    Tak z tego wybrnę dziewczynko smile że podam Jedzkowi na priv datę urodzenia mojego starego smile łyso ?
                                                    madziulec napisała:

> Srednio rozgarniety czlowieczek wie, ze na podstawie danych takich jak nazwa fi
                                                    > rmy i nazwisko niewiele da sie powiedziec.
                                                    > Aby stwierdzic wiek czlowieka potrzeba PESEL lub date urodzenia ale oficjalnei
                                                    > potwierdzona, a tego niestety nei masz.
                                                    >
                                                    > Jakby to an e-matce powiedziano "wspułczuje twoim dziecią", bo jesteś kompletni
                                                    > e między młotem a kowadłem. Jakis człeczyna chce byś świadczył, iz mówi pradę,
                                                    > podczas gdy etgo kompletnie nie da się poświadczyć.
                                                    >
                                                    > Heh...
                                                    > I jak Ty z tego wybrniesz chłopie???
                                                    >
                                                  • madziulec Re: Jędzosław 19.03.12, 22:29
                                                    Jesli powiem, ze moja babcia urodzila sie 22 sierpnia 1919 roku (swoja droga akurat mam obligacje z tego dnia wlasnie na jej urodziny) to czy jest to prawda dlatego, ze ja to mowie???

Sa 3 prawdy jak wiadomo.
                                                    Narazie Twoja zalicza sie do trzeciej kategorii.
                                                    Czekamy na bardziej powazne dowody niz "podanie na maila".
                                                  • ptasiek_777 Re: Jędzosław 19.03.12, 22:48
                                                    Czy zarzucasz mi kłamstwo co do mojego Ojca ? że twierdzę ,że urodził się 19.03.1922 r ? chyba puszczę pawia smile
                                                    madziulec napisała:

> Jesli powiem, ze moja babcia urodzila sie 22 sierpnia 1919 roku (swoja droga ak
                                                    > urat mam obligacje z tego dnia wlasnie na jej urodziny) to czy jest to prawda d
                                                    > latego, ze ja to mowie???
                                                    >
                                                    > Sa 3 prawdy jak wiadomo.
                                                    > Narazie Twoja zalicza sie do trzeciej kategorii.
                                                    > Czekamy na bardziej powazne dowody niz "podanie na maila".
                                                  • madziulec Re: Jędzosław 19.03.12, 23:00
                                                    Piekna data ino nic nei znaczaca, bo nie masz dowodu, ze rzeczywiscie akurat Twoj ojciec sie wtedy urodzil.

I wydaje mi sie, ze pora te farse konczyc.

W kazdym razi eobawiam sie, ze to nam zaczyna byc juz nieco niedobrze
                                                  • ptasiek_777 Re: Jędzosław 19.03.12, 23:26
                                                    Buziaki Madzulcu smile fajna rybka jesteś. Teraz mi naubliżaj, wal czarka z grubej rury smile buziaki smile
                                                    madziulec napisała:

> Piekna data ino nic nei znaczaca, bo nie masz dowodu, ze rzeczywiscie akurat Tw
                                                    > oj ojciec sie wtedy urodzil.
                                                    >
                                                    > I wydaje mi sie, ze pora te farse konczyc.
                                                    >
                                                    > W kazdym razi eobawiam sie, ze to nam zaczyna byc juz nieco niedobrze
                                                  • madziulec Re: Jędzosław 19.03.12, 23:40
                                                    W odroznieniu od Ciebie nie rzucam miechem, nie ublizam tu nikomu od petakow (czekam nadal na przeprosiny).

Nazwalam Cie klamca, bo wkleilam 2 linki swiadczace o tym, ze nie pisales prawdy.
                                                    I nei mam zamiaru Cie za to przepraszac, ani wycofywac tego, co napisalam, gdyz jest to prawda (wynika z Twoich wlasnych slow).

To wszystko, co chce Ci powiedziec.

Przestan juz robic z siebei teraz ofiare.
                                                    Dales ciala i juz.
                                                    Skoncz wasc.
                                                  • ptasiek_777 Re: Jędzosław 19.03.12, 23:47
                                                    O key smile powiedz gdzie skłamałem, wskaż mi dobrze :-smile ja nie kłamię Madziu, nigdy nie kłamię smile prędzej bym sobie wyrwał język sad
                                                    madziulec napisała:

> W odroznieniu od Ciebie nie rzucam miechem, nie ublizam tu nikomu od petakow (c
                                                    > zekam nadal na przeprosiny).
                                                    >
                                                    > Nazwalam Cie klamca, bo wkleilam 2 linki swiadczace o tym, ze nie pisales prawd
                                                    > y.
                                                    > I nei mam zamiaru Cie za to przepraszac, ani wycofywac tego, co napisalam, gdyz
                                                    > jest to prawda (wynika z Twoich wlasnych slow).
                                                    >
                                                    > To wszystko, co chce Ci powiedziec.
                                                    >
                                                    > Przestan juz robic z siebei teraz ofiare.
                                                    > Dales ciala i juz.
                                                    > Skoncz wasc.
                                                  • madziulec Re: Jędzosław 19.03.12, 23:52
                                                    To naucz sie czytac smile

A teraz ja pojde spac. A Ty dalej chlej wóde. Tak wygląda forumowanie Czarka.
                                                  • ptasiek_777 Re: Jędzosław 19.03.12, 23:56
                                                    Oki smile i nie gniewaj się na mnie, proszę smile z góry Ci dziękuję smile Czaruś smile smile
                                                    madziulec napisała:

> To naucz sie czytac smile
                                                    >
                                                    > A teraz ja pojde spac. A Ty dalej chlej wóde. Tak wygląda forumowanie Czarka.
                                                  • 1zorro-bis Re: Jędzosław 20.03.12, 06:41
                                                    a ja taka informacje o NAJSTARSZYM taksowkarzu w Polsce znalazlem.
                                                    Czy to ojciec Czarka? Chyba nie....smirk
                                                    lodz.naszemiasto.pl/tag/najstarszy-taksowkarz.html
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:30
                                                    Przeprosisz mnie że mnie fałszywie oskarżyłeś Loczku ? co do mojego starego ? od Madziulca też oczekuje przeprosin.

loczek62 napisał:

> jedzoslaw napisał:
                                                    > > Owszem, otrzymałem od Czarka link do Crefo.pl, to wyszukiwarka firm. Poda
                                                    > ł mi n
                                                    > > azwisko i imię ojca i nazwę firmy z Ewidencji Działalności Gospodarczej.
                                                    >
                                                    > Czy z tego wynika cokolwiek bez opłaty 59+vat?
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:32
                                                    Nie nie przeproszę.
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:46
                                                    Nie to nie. Niech Ci Jezus Chrystus błogosławi na resztę życia Loczku kolego. Amen.
                                                    loczek62 napisał:

> Nie nie przeproszę.
                                                  • loczek62 Re: Zalosny .... 19.03.12, 21:47
                                                    Nie jesteś moim kolegą.
                                                  • ptasiek_777 Re: Zalosny .... 19.03.12, 22:28
                                                    I gitara.
                                                    loczek62 napisał:

> Nie jesteś moim kolegą.
                              • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:38
                                Daj Ci Boże zdrowie, Tobie i Loczkowi. Cykory i pętaki co do zakładu smile a może jednak ? smile mam link do starego, Jedzosław sprawdzi kto kłamie smile trzęsą się portki ? pętakom smile
                                madziulec napisała:

> Dziecinko, TY czegos nei rozumiesz.
                                > Jak jest pomowienie to zakladow nie ma.
                                > Trzeba udowodnic, ze sie mowi prawde, bo tego HONOR wymaga, ale co ja Ci tu o h
                                > onorze... To takjakbym swini o gwiazdach opowiadala...
                                • madziulec Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:45
                                  Co Ty z tym zdrowiem?? Wiesz, ze wzywanie Boga nadaremno i tak dalej....???
                                  Wiec przestan.

Zachowujesz sie jak dzieciak i tyle. Nie bede Cie wyzywac i obrazac, bo po prostu dla mnie jestes chorym czlowiekiem i na to jako chory nei zaslugujesz. Po prostu.
                                  I szkoda mi Cie.
                                  Pewnie za jakis czas zalozysz kolejny nick, znow zaczniesz pisac durnowatosci, ktos tam bedzie Cie bronil - bo bedzie czytal te epistoly, ktos bedzi episal, by jednak Cie zablokowac, bo ma dosc zarzucenia forum Twoimi smieciami.

Facet, zacznij pisac bloga, skoro czujesz sie tak samotny. Tyle w temacie.
                                  • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 08:54
                                    Ciebie chyba porzucił mąż, wyglądasz na ciężko niedopieszczoną i zaniedbaną kobietę i w necie szukasz jakiegoś zastępstwa. Przepraszam może to przykre co pisze ,ale myślę że prawdziwe. Sama się lecz kobieto. Ps. Ja jestem /w przeciwieństwie do Ciebie/ spełniony pod każdym względem, więc odpuść sobie wszelkie epitety smile
                                    madziulec napisała:

> Co Ty z tym zdrowiem?? Wiesz, ze wzywanie Boga nadaremno i tak dalej....???
                                    > Wiec przestan.
                                    >
                                    > Zachowujesz sie jak dzieciak i tyle. Nie bede Cie wyzywac i obrazac, bo po pros
                                    > tu dla mnie jestes chorym czlowiekiem i na to jako chory nei zaslugujesz. Po pr
                                    > ostu.
                                    > I szkoda mi Cie.
                                    > Pewnie za jakis czas zalozysz kolejny nick, znow zaczniesz pisac durnowatosci,
                                    > ktos tam bedzie Cie bronil - bo bedzie czytal te epistoly, ktos bedzi episal, b
                                    > y jednak Cie zablokowac, bo ma dosc zarzucenia forum Twoimi smieciami.
                                    >
                                    > Facet, zacznij pisac bloga, skoro czujesz sie tak samotny. Tyle w temacie.
                                    >
                                    • madziulec Ptasiek KLAMCZUSZEK;)))) 19.03.12, 08:59
                                      Kocham te argumenty, ktore zaraz stad pewnie wyleca, a jak tak dalej bedziesz pogrywal to narobisz sobei wrogow, bo zaczynasz uzywac wycieczek osobistych.

Czyli ZERO arumentow dzieciaczku w rozmowie.

Spadaj, jednym slowem. Taki z Ciebie honorny gosc, ze szkoda gadac. Twoj ojciec to moze i ma 90 lat, wtedy Ty mialbys pewnie z ... 60 pare...
                                      • ptasiek_777 Re: Ptasiek KLAMCZUSZEK;)))) 19.03.12, 09:07
                                        Mam równo 60. I co z tego wynika ? też młódką nie jesteś jak sądzę smile
                                        madziulec napisała:

> Kocham te argumenty, ktore zaraz stad pewnie wyleca, a jak tak dalej bedziesz p
                                        > ogrywal to narobisz sobei wrogow, bo zaczynasz uzywac wycieczek osobistych.
                                        >
                                        > Czyli ZERO arumentow dzieciaczku w rozmowie.
                                        >
                                        > Spadaj, jednym slowem. Taki z Ciebie honorny gosc, ze szkoda gadac. Twoj ojciec
                                        > to moze i ma 90 lat, wtedy Ty mialbys pewnie z ... 60 pare...
                                • sibeliuss Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 09:45
                                  ptasiek_777 napisał:

> Daj Ci Boże zdrowie, Tobie i Loczkowi. Cykory i pętaki co do zakładu smile a może
                                  > jednak ? smile

Twoja zona wie o tym zakładzie i chętnie opuści lokal jak przegrasz - prawda?
                                  • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 09:56
                                    Powiedziałem o tym żonie. Zawsze mówimy sobie wszystko, niczego przed sobą nie ukrywamy. A zakład jest pewna wygrana dla mnie. więc czego mam się bać ? przecież mój stary żyje i teraz....gdzieś stoi przy słupku smile od dziś dziewięćdziesięcioletni warszawski taksówkarz. Chyba należy Mu się szacunek za to co ? za tyle lat pracy. Ja na to nie mam szans. Chociaż cholera wie smile bo czuje się oki smile i nie palę.
                                    sibeliuss napisał:

> ptasiek_777 napisał:
                                    >
                                    > > Daj Ci Boże zdrowie, Tobie i Loczkowi. Cykory i pętaki co do zakładu smile
                                    > a może
                                    > > jednak ? smile
                                    >
                                    > Twoja zona wie o tym zakładzie i chętnie opuści lokal jak przegrasz - prawda?
                          • loczek62 Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 23:46
                            sibeliuss napisał:

> Czasami ludzie nie rozumieją, że forum to byt jak najbardziej realny i weryfiko
                            > walny. My tutaj nie jesteśmy oderwani od rzeczywistości, podobnie jak nie jeste
                            > śmy anonimowi.

No ale nie dla wszystkich to jest oczywiste.
                            • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 23:54
                              Dla Ciebie Loczku na pewno nie jest smile
                              loczek62 napisał:

> sibeliuss napisał:
                              >
                              > > Czasami ludzie nie rozumieją, że forum to byt jak najbardziej realny i we
                              > ryfiko
                              > > walny. My tutaj nie jesteśmy oderwani od rzeczywistości, podobnie jak nie
                              > jeste
                              > > śmy anonimowi.
                              >
                              > No ale nie dla wszystkich to jest oczywiste.
                              >
                              >
                              • sibeliuss Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 18:57
                                Sęk w tym, że Lokiego zna w realu sporo osób z forum (w tym ja), a ciekawe kogo z nas wiózł ostatnio Twój tato.
                                • madziulec Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 19:24
                                  No przeciez powymienial...

Ale wiele z nich na tamtym swiecie.
                                  To ciekawy dowód.
                                  • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 19:48
                                    smile buziaki Madziulec smile
                                    madziulec napisała:

> No przeciez powymienial...
                                    >
                                    > Ale wiele z nich na tamtym swiecie.
                                    > To ciekawy dowód.
                                • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 19:36
                                  ja Go nie znam i co z tego ? mojego starego więcej ludzi zna i się nie wywyższa. Dajmy spokój kto kogo zna itd. Ja np znam Irenę Santor i Bohdana Tomaszewskiego. Znasz ich ? bo ja Ich znam osobiście ? i basta wink pzdr.
                                  sibeliuss napisał:

> Sęk w tym, że Lokiego zna w realu sporo osób z forum (w tym ja), a ciekawe kogo
                                  > z nas wiózł ostatnio Twój tato.
                                  • loczek62 Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 19:42
                                    Tylko pomiędzy tym kogo ty znasz, a tym kogo zna Sibeliuss i Madziulec jest taka różnica że ja też ich znam.Wymienieni przez ciebie jakoś nie określili się że znają ciebie. Śmieszne prawda?
                            • 1zorro-bis Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 18:34
                              Czarek.....ale Ty bajerujesz....smirkbig_grin
                      • ptasiek_777 Re: Kłamiesz duszyczko... 18.03.12, 21:17
                        Taaa, kończy czterdzieści a ja ma sześć dych i jestem Ojcem swojego Ojca smile a świstak siedzi w norze i zawija smile daj spokój Madziulec, powiedziałem Ci prawdę, chcesz to wierz nie chcesz to nie wierz. Pamiętam jak kiedyś zaatakowałaś mnie gdy napisałem Ci o moim synu. Nieładnie wtedy się zachowałaś. Nic o mnie nie wiesz. Ale bądź pozdrowiona.
                        madziulec napisała:

> Bardzo proste. Podajesz nazwe korporacji taksowkowe.
                        > Oni nie podadza nazwiska (ochrona danych osobowych), lecz potwierdza lub zaprze
                        > cza, ze taka osoba figuruje.
                        >
                        > ale, ze Twoje zeznania sie kupy nie trztymaja to wybacz, ale nie wierze w nic,
                        > nawet w to, ze ojciec Twoj konczy 90 lat. Moze konczy 40?
                        • sibeliuss Re: Kłamiesz duszyczko... 19.03.12, 18:58
                          Po cholerę ubarwiasz?
    • kriss67 Re: Rocznica. 18.03.12, 20:16
      Czarek, wszystkiego dobrego dla Twojego Tatysmile
      • ptasiek_777 Re: Rocznica. 18.03.12, 20:23
        Krzyś dzięki Ci serdeczne w imieniu mojego Taty smile a tak na marginesie - czy wie ktoś gdzie jest najstarszy kościół w Wawie i pod jakim wezwaniem ? tam dzisiaj była msza za mojego krzepkiego staruszka smile i jak zwykle, nie kończące się opowieści o tym co przed i co po smile dzięki Ci Krzyś smile
        kriss67 napisał:

> Czarek, wszystkiego dobrego dla Twojego Tatysmile
        • iwa_ja Re: Rocznica. 18.03.12, 21:58
          Św. Katarzyny na Służewiu? A w granicach Starego Miasta w rynku Nowego Miasta (kurcze, brałam tam ślub, ale nie pamiętam nazwy) Nawiedzenia NSP??? Taki kościół tuż przy Rynku Nowego Miasta z ceglaną basztą na skarpie...
          A co?
          • ptasiek_777 Re: Rocznica. 18.03.12, 22:05
            Tak smile zgadłaś - pod wezwaniem NMP na skarpie smile w stanie wojennym przychodzili tam aktorzy, m.in Wiesław Gołas. Z okazji Wielkanocy podzieliliśmy się jajkiem. Wiesiek moją cmoknął w łapkę i złożył nam życzenia Wielkanocne. I powiedział. Będzie dobrze kochani smile
            iwa_ja napisała:

> Św. Katarzyny na Służewiu? A w granicach Starego Miasta w rynku Nowego Miasta (
            > kurcze, brałam tam ślub, ale nie pamiętam nazwy) Nawiedzenia NSP??? Taki kośció
            > ł tuż przy Rynku Nowego Miasta z ceglaną basztą na skarpie...
            > A co?
            • czerwona-malpa Re: Rocznica. 19.03.12, 20:11
              a z tym Twoim ojcem to chyba leciutko przesadziles, prawda? Jakos nie moge sobie wyobrazic aby w dziejszym warszawskim ruchu dziewiedziesiecioletni taksowkarz dawal sobie rade. I mial w dodatku pasazerow! Poza tym sadze, ze jest jakas granica wiekowa dla osob wykonujacych ten zawod.
              • ptasiek_777 Re: Rocznica. 19.03.12, 21:08
                Poczytaj Skielę smile Ojciec jest już krótkodystansowcem. Dla Niego taksówka to całe życie. Rozumiesz to smile dla Niego nie ma życia prócz taksówki, On w niej umrze. I nie ma na to siły. Jeździ w sumie prawie 60 lat. W wojsku zrobił prawko /48/ i Go wzięło. Nie ma siły na Ojca. Won ode mnie mówi bo będę jeździł kiedy będę chciał. Wawę zna jak własna kieszeń ale co z tego. Wygania nas od siebie. Żyje swoim życiem a trzyma się lepiej jak nie jeden młodziak. Więc odwalcie sie od mojego staruszka smile bo wielu z Was do pięt Mu nie dorasta,
                czerwona-malpa napisał:

> a z tym Twoim ojcem to chyba leciutko przesadziles, prawda? Jakos nie moge sobi
                > e wyobrazic aby w dziejszym warszawskim ruchu dziewiedziesiecioletni taksowkarz
                > dawal sobie rade. I mial w dodatku pasazerow! Poza tym sadze, ze jest jakas gr
                > anica wiekowa dla osob wykonujacych ten zawod.
                • ptasiek_777 Re: Rocznica. 19.03.12, 23:31
                  Jakoś nie ma komentarza smile bo niby jaki miałby być smile dzwoniłem przed chwilą. Trzyma się oki. Nasz dziarski Ojczulek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka