Dodaj do ulubionych

Stan pogody

16.05.12, 08:15
Po "zimnej Zośce" przyszedł czas na... jesienną szarugę. Ponieważ środa będzie pochmurna, deszczowa i chłodna - jednym słowem ponura - tylko buchająca zewsząd zieleń przypomni nam, że jest już połowa maja.
www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/jesienna-szaruga-w-polowie-maja-deszcz-popada-w-calym-kraju,45070,1,0.html
Obserwuj wątek
    • nioma Re: Stan pogody 16.05.12, 08:18
      Ohydnie jest.
      Zimno, ciemno i pada.... jedyne pocieszenie, ze deszcz zmyl mi slady bloto gliny z budowanego odcinka A2
      • sibeliuss Re: Stan pogody 16.05.12, 08:23
        W tygodniu niech pada, oby weekend był słoneczny. Zapomniałem zdjąć pranie z tarasu i dziś rano wszystko było mokre. Skleroza nie boli.
      • chlodne_dlonie Re: Stan pogody 16.05.12, 08:25
        O to, to!!
        Nie dalej jak wczoraj i ja sobie tak 'zracjonalizowałam' patrząc na auto pt. 'darmowa myjnia chociaż..' wink
        Na co moja córa wymownie kółko na czole zakreśliła wink wink
        • nioma Re: Stan pogody 16.05.12, 08:29
          smile
          Podobno na weekend ma byc ładnie. Przynajmniej tak wczoraj mowili w telewizorze.
          • sibeliuss Re: Stan pogody 16.05.12, 08:31
            Chce mi się iść gdzieś daleko.
          • chlodne_dlonie Re: Stan pogody 16.05.12, 08:44
            Tym się pocieszam smile
            Od paru dni śledzę 'pogodynkę' - sprawdzalność mają doskonałą ostatnio.
            Niedziela w Oświęcimiu miała być zimna, pochmurna i z opadami - było (ok.23 na aucianym termometrze) + 4, odczuwalna po 4,5 godziny na płycie chyba z -5, heh, i popadywało - najmocniej w trakcie 'Red Rain', ehheheheheh
            A weekend najbliższy istotnie zapowiada się najlepiej na razie, co mnie bardzo cieszy, bo wybywam w góry smile

• nioma Re: Stan pogody 16.05.12, 08:57
              A ja mam weekend caly plenerowy wiec wolalabym zeby nie padalo. Moze nawet byc zimno ale bez deszczu!
              • chlodne_dlonie Re: Stan pogody 16.05.12, 10:12
                'Poczarujemy' trochę i będzie dobsssssszzzzzz big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka