astria1 04.07.04, 02:47 ... a ponoc dawno wszyscy spia ) u was tez ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 02:51 sloggi napisał: > Jestem ja i 0kowita. hmm...tłum w takim razie ) Odpowiedz Link
sloggi Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 02:56 astria1 napisała: > sloggi napisał: > > > Jestem ja i 0kowita. > > hmm...tłum w takim razie ) > Często ktoś jest - ale milczy. Wystarczy rzucić tekst "jest kto" i już jest kilka wpisów. Ale co Tobie się stało, że opusciłaś Hamak? [złośliwiec jestem]. > > Odpowiedz Link
astria1 Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:03 bo na hamaku te spiochy przebrzydłe spia !! a samej sie hustac ?? Odpowiedz Link
sloggi Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:12 Może 0kowita jeszcze posiedzi, ja powoli zbieram się do łóżeczka. Odpowiedz Link
0kowita Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:18 A ja , kurwa........ spać nie mogę. Odpowiedz Link
sloggi Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:23 0kowita napisała: > A ja , kurwa........ spać nie mogę. Czasami chciałbym opanować senność, polumpartować do białego rana [a to już wkrótce]. Powieki robią mi się ołowiane i przestaje mnie interesować cały świat - myśl jest już tylko jedna, szybko pod kołderkę. Odpowiedz Link
0kowita Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:30 Co tu robisz ??????? Po co tu siedzisz ?????? Po co sprawdzasz teraz...... czy ktoś coś tu napisał ?????? Jesteś takim samym samotnym kretynem jak i ja. Cmok i pozdr i coś tam............. Odpowiedz Link
sloggi Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:41 Siedzę, bo cały dzień mnie nie było i czytam co salonowicze napisali przez sobotę. Miałaś zły dzień, bo humor chyba nie z tych najlotniejszych? ps. nigdy nie uważałem się za kretyna, mam bardzo wysoką samoocenę. Odpowiedz Link
0kowita Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:53 Przykro mi.......jestem kretynką....... Jestem tylko prostą babą z małego miasteczka.........zresztą dość (baaardzo) starą....... cierpiącą na bezsenność.......... Odezwę się............ Odpowiedz Link
sloggi Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 03:55 No nie mów, że masz kompleks małego miasta, bo Jasło do najmniejszych nie należy. A co do wieku, to od kiedy on jest wyznacznikiem czegokolwiek? Odpowiedz Link
0kowita Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 04:01 Nie mam kompleksu małego miasta...... mogłam mieszkać gdziekolwiek. Takie miałam życie, że mogłam wybrać i wybrałam. Tu wybrałam.Tu mieszkam....... tu umrę. ......mam inne kompleksy........ Odpowiedz Link
sloggi Re: szwendacz mnie sie włączył :) 04.07.04, 04:05 Każdy jakieś ma, to normalne. A można zapytać zatem, co Cię trapi oprócz insomni? Odpowiedz Link
0kowita Re: Świta...... 04.07.04, 04:07 .....mineła noc...... A my tu siedzimy. Gdzie mieszkasz ? Kim jesteś Sloggi ? Odpowiedz Link
sloggi Re: Świta...... 04.07.04, 04:12 sloggi z warszawskiego Zacisza.... kim jestem? czas Ci pokaże - serio. Odpowiedz Link
0kowita Re: Świta...... 04.07.04, 04:26 Jeszcze nie śpisz ? Nie jest ważne kim jeseś......... Jestem na tym forum o początku........różne były "nicki".. Zawsze mnie zastanwiałeś...........ale Ty.. nie zastanawiaj się........ jestem tylko głupią babą z Jasła.....ot co..... Odpowiedz Link
sloggi Re: Świta...... 04.07.04, 11:47 Wstałem, kiedyś ktoś powiedział, że jutro jest zawsze lepsze, bo jeszcze wolne od zła. Jak na niedziedziele to chyba dobra maksyma? Odpowiedz Link