marcin_rz 22.12.12, 16:11 Z okazji nadchodzących Świąt, wszystkim którzy kultywują tradycję Katolicką życzę Wesołych, zdrowych i rodzinnych świąt, radości i mnóstwa optymizmu. A pozostałym, którzy poczuli się dyskryminowani życzę wesołego Chanuka!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Wesołych Świąt!! 22.12.12, 16:35 Czołem Marcin I Tobie oraz Twoim bliskim zgodnie z tradycją katolicką życzę wielu łask Bożych Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Wesołych Świąt!! 22.12.12, 17:13 Marcinie ja z tych co kultywuja tradycje katolickie a Świeta Bozego Narodzenia sąa czasem refleksji i zdumy.Jest cieplo i cicho.Ten czas sprzyja rodzinnej atmosferze.Takim jak życze aby szczescie, milosc ,radosc i przede wszystkim zdrowie,slużyły NAM w te Świeta i przez caly nastepny nadchodzacy Nowy Rok 2013. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wesołych Świąt!! 22.12.12, 17:33 Tobie także Marcinie oraz wszystkim którym bliskie sercu jest to piękne katolickie święto zdrowia oraz wszelkiej pomyślności. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Wesołych Świąt!! 22.12.12, 19:19 Wszystkim: katolikom i niekatolikom także przesyłam życzenia wszystkiego, co najpiękniejsze w te święta. Radosnych, rodzinnych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich! Odpowiedz Link
piotr_57 Re: Wesołych Świąt!! 22.12.12, 20:10 żmarcin_rz napisał: > Z okazji nadchodzących Świąt, wszystkim którzy kultywują tradycję Katolicką życ > zę > Wesołych, zdrowych i rodzinnych świąt, radości i mnóstwa optymizmu. Przyłączam się do tych życzeń > > A pozostałym, którzy poczuli się dyskryminowani życzę wesołego Chanuka!! ...wesołej Chanuki Szalom Alejhem. > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wesołych Świąt!! 23.12.12, 07:19 Wesolych! www.youtube.com/watch?v=of6CrD3bdQk Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wesołych Świąt!! 24.12.12, 11:06 Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla Wam i Waszym Bliskim składam ~ morfi ~ Odpowiedz Link