Dodaj do ulubionych

Poziom posłanki Pawłowicz

28.01.13, 21:44
Posłanka PiS Krystyna Pawłowicz zabawiała czytelników "Gazety Polskiej", szydząc i znieważając posłankę Annę Grodzką. - Do tego Grodzkiego, bo jak widzę faceta obok siebie, to jak mogę się zwracać "proszę pani", mówię: "Jak się człowiek nażre hormonów, to nie staje się kobietą" - zaśmiewała się publicznie Pawłowicz, profesor prawa i były sędzia Trybunału Stanu.
www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,13312460,Pawlowicz__szydzac_z_Anny_Grodzkiej__robi_show_czytelnikom.html
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: Poziom posłanki Pawłowicz 28.01.13, 21:46
      Tak to zwykła ludzka podłość wzbudza rechot PiS gawiedzi....
      • jedzoslaw Re: Poziom posłanki Pawłowicz 28.01.13, 21:59
        Pawłowicz za to zachowuje się, jakby nażarła się amfetaminy, a wygląda, jakby nażarła się słoniny. I po raz enty udowadnia, że jak się zdobywa tytuł naukowy to nie staje się automatycznie inteligentem.
    • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 07:45
      prymitywny, chamski babsztyl.
    • jhbsk Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 08:51
      Napisałam kiedyś - jacy wyborcy tacy wybrańcy. Chamstwo wybrało prymitywną chamkę.
      • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 09:17
        A ja myślę, że mamy tu na forum przynajmniej kilka osób, które popiera tą rurę tylko w obawie o wyśmianie nie przyzna tego głośno. Tchórze smile
        • jhbsk Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 09:40
          Być może. Fakt, że przyznanie się do popierania tej pani wymaga odwagi. Bo świadczy jednoznacznie o popierającym.
          • tjbazuka Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 09:54
            ja to pierdole polska polityke. Ale ta pani poslanka moze troche sie ogarnac. Ale tez bez przesady. Straszne oburzenie co niektorzy.
            Pani- Pan . Kogo to w sumie obchodzi.
            Pozdro.
            • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 10:04
              Mnie to obchodzi, bo w odróżnieniu od Ciebie ja tutaj żyję i nie planuję w celu normalnego życia wyjeżdżać na drugi koniec świata.
              • ewa9717 Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 10:11
                Najsmutniejsze, że ta poślica ma doktorat z PRAWA.
              • tjbazuka Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 10:13
                rozumie .Ale co. Przyleciales z innej planety?
                Ja tam zycze wszystkiego najlepszego wszystkim.

• sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 10:33
                  tjbazuka napisał:

> Ja tam zycze wszystkiego najlepszego wszystkim.
                  >
                  Tak się nie da, nie możesz mieć dupy naraz z obu stron.
        • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 10:25
          mysle, ze sie nie mylisz.....smirk
          sibeliuss napisał:

> A ja myślę, że mamy tu na forum przynajmniej kilka osób, które popiera tą rurę
          > tylko w obawie o wyśmianie nie przyzna tego głośno. Tchórze smile
          • jedzoslaw Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 13:13
            Na pewno jedynie zgadzają się z jej zdaniem, bo nie wierzę, by nawet oni lubili tę kuchtę.
            • loczek62 Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 13:26
              Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. To jest ich motto...
            • izydor88 Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 13:27
              Zazwyczaj czytam,rzadko oglądam,ale w końcu i ja musiałam obejrzeć wystąpienia poseł Pawłowicz.
              Jeszcze bardziej "wyrazista" niż Kempa...
              Zastanawiam się,według jakiego klucza PiS wybiera swoje kobiety?
              Chyba żeby udowodnić,że baby nadają się tylko do garów lub na bazar.Kapustę kiszoną sprzedawać.
    • skiela1 Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 13:52
      Poziom tej pani jaki jest kazdy widzi .Ludziom rozne rzeczy z geby wypadaja i jej tez.
      Straszniejsze jest co innego - straszne jest kiedy reszta w tym przypadku poslowie (Sejm)glosujac przeciwko ustawie akceptuja automatycznie mowe nienawisci .

Mnie nie dziwi,ze takie "kawalki"jej z geby wypadaja - ona ma na to przyzwolenie rzadzacych,sa po jej stronie.Jak to sie mowi,kiedy milczy dobro-zlo triumfuje.Tutaj sie wyjatkowo zaostrzyl obraz politycznej homofobi.
      Kiedys byl strach przed Zydem,ktory niby to niszczyl polska rodzine, a dzis jest to strach przed homoseksualista, w czym utwierdzaja Polakow rzadzacy.Strzal w stope jak nic.
      • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:22
        Tymczasem pan Prezes Prawy i Sprawiedliwy na dzisiejszej konferencji prasowej zażądał od dziennikarzy, by oburzali się wypowiedziami polityków krytykujących PiS, tak samo jak oburzają się występami pani Pawłowicz. Żeby było... "prawie" sprawiedliwie. wink
        Po czym odmówił jakiegokolwiek komentarza do słów pani profesor. Oznajmił także, że Tusk (słowo "premier" Prawemu w tym przypadku przez usta nie przechodzi) spowodował kryzys gospodarczy, a on - premier Kaczyński, ekspert od spraw ekonomicznych - ma, jako jedyny,na ten kryzys receptę. Jaką? Bóg raczy wiedzieć.
        Ten facet jest po prostu niereformowalny...
        • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:26
          IMPEGNOWANY!!!big_grinbig_grinsmirk
          sorel.lina napisała:

> Tymczasem pan Prezes Prawy i Sprawiedliwy na dzisiejszej konferencji prasowej z
          > ażądał od dziennikarzy, by oburzali się wypowiedziami polityków krytykujących P
          > iS, tak samo jak oburzają się występami pani Pawłowicz. Żeby było... "prawie" s
          > prawiedliwie. wink
          > Po czym odmówił jakiegokolwiek komentarza do słów pani profesor. Oznajmił także
          > , że Tusk (słowo "premier" Prawemu w tym przypadku przez usta nie przechodzi) s
          > powodował kryzys gospodarczy, a on - premier Kaczyński, ekspert od spraw ekono
          > micznych - ma, jako jedyny,na ten kryzys receptę. Jaką? Bóg raczy wiedzieć.
          > Ten facet jest po prostu niereformowalny...
        • skiela1 Re: Poziom 29.01.13, 18:43
          az sie prosi przytoczyc Bismarck'a
          - dajcie Polakom rzadzic,sami sie wykoncza.
          Przerazajace.
    • marcin_rz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:22
      Oj Sib, a ja myślałem, że jesteś bardziej tolerancyjny. Prawisz o tolerancji wobec krzyżówki kobiety z mężczyzną (Grodzka) a nie tolerujesz poseł Pawłowicz, mimo iż obie w gruncie rzeczy mają tyle samo kobiecości w sobie.
      • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:38
        Krótko przed katastrofą Smoleńską Sikorski o śp Prezydencie tak mówił : można być niskim ale nie małym i deklamował : były Prezydent Lech Kaczyński. Oczywiście wywoływało to niesłychany aplauz wśród lemingowatych. A gdyby tak podobnie o Grodzkiej na konferencji powiedział np Jarosław Kaczyński z podkreśleniem na zmianę płci ? . Dopiero byłaby wrzawa. Tolerancyjnych inaczej.
        • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:41
          a Ty Czarek jestes za Pawlowicz czy przeciw? Bo chcialbym wiedzec.....big_grin
          Oczywiscie - jesli masz odwage.big_grin
          Ale watpie....smirk
          • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:46
            Ja jak Bolek : jestem za a nawet przeciw. Ot co smile
            1zorro-bis napisał:

> a Ty Czarek jestes za Pawlowicz czy przeciw? Bo chcialbym wiedzec.....big_grin
            > Oczywiscie - jesli masz odwage.big_grin
            > Ale watpie....smirk
            >
            • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:52
              tak jak myslalem: ZERO odwagi ale PELNA geba frazesow.big_grinbig_grinbig_grinsmirk
              czarek_sz napisał(a):

> Ja jak Bolek : jestem za a nawet przeciw. Ot co smile
              > 1zorro-bis napisał:
              >
              > > a Ty Czarek jestes za Pawlowicz czy przeciw? Bo chcialbym wiedzec.....big_grin
              > > Oczywiscie - jesli masz odwage.big_grin
              > > Ale watpie....smirk
              > >
              • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:57
                A co mam Ci napisać ,że kit Jej w dupę ? o key .kit Jej w tłusty zad za nietolerancję wobec osoby która uważa się za kobietę chociaż nią nie jest. Zadowolony ?
                • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:04
                  a musi byc tak po chamsku? Innymi slowami nie potrafisz swoich mysli formulowac?big_grin
                  A dlaczego kit? I od razu w dupe? Moze tego jej trzeba?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                  czarek_sz napisał(a):

> A co mam Ci napisać ,że kit Jej w dupę ? o key .kit Jej w tłusty zad za nietol
                  > erancję wobec osoby która uważa się za kobietę chociaż nią nie jest. Zadowolony
                  > ?
                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:11
                    Marcin napisał, seksu Jej trzeba. A powiedz, czego trzeba tym którzy na PiS mówią pisuar ? lekcji tolerancji trzeba czy nazwać po imieniu. POsrańcem na przykład.
                    1zorro-bis napisał:

> a musi byc tak po chamsku? Innymi slowami nie potrafisz swoich mysli formulowac
                    > ?big_grin
                    > A dlaczego kit? I od razu w dupe? Moze tego jej trzeba?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                    > czarek_sz napisał(a):
                    >
                    > > A co mam Ci napisać ,że kit Jej w dupę ? o key .kit Jej w tłusty zad za
                    > nietol
                    > > erancję wobec osoby która uważa się za kobietę chociaż nią nie jest. Zado
                    > wolony
                    > > ?
                    >
                    >
                    • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:13
                      PISuar - to powiedzonko Olejnik, ktore jej sie ....wypsnelo a tysiace podchwycily....big_grin
                      Cusik w tym jezd!big_grinbig_grin
                      Ale Twoja ODWAGA jest do.....BANI.big_grin
                    • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:43
                      Tolerancji? Co Ty mówisz - żaden gej nie chce tolerancji, on chce nie tworzenia różnic - ale czy to rozumiesz - wątpię.
        • jedzoslaw Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:56
          czarek_sz napisał(a):

> Krótko przed katastrofą Smoleńską Sikorski o śp Prezydencie tak mówił : można b
          > yć niskim ale nie małym i deklamował : były Prezydent Lech Kaczyński. Oczywiści
          > e wywoływało to niesłychany aplauz wśród lemingowatych. A gdyby tak podobnie o
          > Grodzkiej na konferencji powiedział np Jarosław Kaczyński z podkreśleniem na z
          > mianę płci ? . Dopiero byłaby wrzawa. Tolerancyjnych inaczej.

Podajesz nieadekwatne porównanie. Sikorski pojechał po bandzie, owszem, ale nie kpił sobie z seksualności jednego czy drugiego Kaczyńskiego. Poniżające wyśmiewanie czyjejś seksualności to co innego, niż nawet docinki w kwestii wzrostu. Pokpiwanie z czyjegoś wyglądu czy charakteru (jakbyś nie zauważył, słowo "mały" oznaczało "małostkowy") jest do zaakceptowania, ale gdyby ktoś na przykład wyśmiewał domniemaną impotencję czy nieudolność towarzyską Prezesa to byłoby to porównywalne z zachowaniem wobec Grodzkiej i jako takie także bym potępił. Nieraz już zresztą mówiłem, że jest po prostu chamskie wyśmiewanie faktu, że ktoś nie ma żony i mieszka z matką. Dla mnie to nieszczęśliwy człowiek i prawdopodobnie właśnie z poczucia nieudanego życia rodzinnego działa w polityce.
          • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:59
            Dla mnie Jedzosław każde poniżanie, jakikolwiek ,warte jest jednych pieniędzy.
            • jedzoslaw Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:07
              czarek_sz napisał(a):

> Dla mnie Jedzosław każde poniżanie, jakikolwiek ,warte jest jednych pieniędzy.

Jasne, ale w polityce to rzecz płynna i niejednoznaczna. Dla innych Sikorski nie przekroczył granicy dobrego smaku, tak jak podobno nie przekroczył jej Michał Kamiński, który niegdyś wrzeszczał na wiecu PiS, że Jan Rokita to podskakujący pokemon. Ale jeśli ktoś uderza w czyjąś intymność to już nawet nie daje się obronić wolnością wypowiedzi i walką polityczną.
        • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:56
          >Krótko przed katastrofą Smoleńską Sikorski o śp Prezydencie tak mówił : można być niskim ale nie małym

No i czy nie miał racji? Prezydent Kaczyński był niski, ale nie mały. Czy jego brat podobnie, to inna sprawa. wink

> deklamował: były Prezydent Lech Kaczyński

No przecież jest "byłym". Niestety, czy na szczęście, to też inna sprawa.
          O co więc właściwie chodzi?
          • jedzoslaw Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:08
            > No przecież jest "byłym". Niestety, czy na szczęście, to też inna sprawa.
            > O co więc właściwie chodzi?

Akurat wtedy jeszcze Kaczyński był prezydentem...
            • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:11
              ................i odwagi mu braklo...big_grin
              Normalka.smirk
      • jhbsk Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:42
        To pani Grodzka wyśmiewała się w chamski sposób z innych? Coś przeoczyłam?
        • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:43
          a ja czekam na odpowiedz bohatera-Czarka.....big_grin
          Tylko bez kretactw, prosze!big_grin
          Chyba sie nie doczekam....smirk
          jhbsk napisała:

> To pani Grodzka wyśmiewała się w chamski sposób z innych? Coś przeoczyłam?
          • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:44
            Czarek myśli, że lawirując jest sprytnym smile
            • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:03
              chce sie bawic w........"Bolka"?big_grinbig_grinsmirk
              sibeliuss napisał:

> Czarek myśli, że lawirując jest sprytnym smile
              • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:09
                W ja_bolka?
        • marcin_rz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 14:54
          Ona tak ma, typowo grubiański męski dowcip.....wink

A tak na marginesie, to jedyne lekarstwo dla niej, to dobry sex, bo pewnie tego jej brakuje.(mowa o Pawłowicz)
    • marcin_rz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:12
      W sumie w jednym moge przyznać rację posłance Pawłowicz "nażarcie się hormonów i operacja" nie robi z baby chłopa.
      Żadne kłamstwa nie zmienią tego prostego faktu.

Reszta to już kwestia uznaniowa, gdzie możemy przyjąć, że na czarne mówimy białe.
      • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 15:46
        Co wiesz o transseksualiźmie?
        • marcin_rz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:01
          a co powinienem?
          • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:04
            no, jezeli chcesz sie wypowiadac to powinienes. Albo przynajmniej siedziec cicho....smirk
            marcin_rz napisał:

> a co powinienem?
            >
            • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:10
              I tu się zgadzam.
          • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:12
            marcin_rz napisał:

> a co powinienem?
            >
            Podstawowe minimum, jeśli go nie znasz to mając jaja powinieneś zamilknąć. Uprzedzam, że nie będę Cię tu edukował, bo w Twoim przypadku to strata czasu.
            • marcin_rz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:18
              wiem wystarczająco, w szczegóły ie będę wchodził...
              • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:20
                co wiesz, co wiesz? To opowiedz? Bo ja nic nie wiem....smirk
                A chetnie sie od ciebie dowiem.big_grinmarcin_rz napisał:

> wiem wystarczająco, w szczegóły ie będę wchodził...
                >
                • marcin_rz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:23
                  ciocia wiki i wujek "gógl"
                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:30
                    Zorro !!! załóż kieckę, perukę i idź do magla, tam się wszystkiego dowiesz big_grin
                    • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:36
                      to jest ta Twoja Czarek "wiedza"?big_grin
                      Acha, to juz wiemy.smirk
                      A jak z twoja ODWAGA?big_grin
                      Bo tego jeszcze nie wiemy....smirk
                      czarek_sz napisał(a):

> Zorro !!! załóż kieckę, perukę i idź do magla, tam się wszystkiego dowiesz big_grin
                      • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:44
                        Ja nikomu nie wazelinuje Zorro i nie jestem oportunistą jak Ty. Więc nie doczekasz się tego na co oczekujesz smile
                        • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:49
                          no, ja mysle ze sie nie doczekam.- Geba pelna frazesow, piers po ordery wypieta i.......nic poza tym.big_grinbig_grinbig_grin
                          czarek_sz napisał(a):

> Ja nikomu nie wazelinuje Zorro i nie jestem oportunistą jak Ty. Więc nie doczek
                          > asz się tego na co oczekujesz smile
                          • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 16:50
                            Czarek....bo do tego trzeba miec jaja. A nie lawiranckie nawyki.....big_grinsmirk
                            • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:08
                              Jaja to trzeba mieć żeby nie wazelinować tylko mieć własne zdanie. A że Ty własnego zdania nie masz to i jaj nie masz. To co tam masz, tylko straszaka ? big_grin
                              • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:13
                                wlasne zdanie? Ty??! Bez zartow....big_grin
                                Ciagle sie TRWAM i "Niezalezna" podpierasz.....big_grin
                                smirk
                              • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:14
                                Panowie! Pogubiłam się. Kto ma jaja, a kto "wazelinuje"? I komu? uncertain
                                Chyba wam argumentów zabrakło...
                                • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:19
                                  Chyba trzeba coś zjeść , np jajko na twardo. Bez wazeliny oczywiście wink
                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:22
                                    jasz te jajak tylnia czescia ciala? Smacznego!big_grin
                                    czarek_sz napisał(a):

> Chyba trzeba coś zjeść , np jajko na twardo. Bez wazeliny oczywiście wink
                                    • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:25
                                      1zorro-bis napisał:

> jasz te jajak tylnia czescia ciala?

O matuluuu!!! Jasz te jajak??? A po jakiemu to? Nie rozumiem... ;-/
                                      • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:26
                                        jesz te jaja....big_grin
                                        Oczywiscie.smirk
                                        Tak troche "po chinsku" wyszlo....big_grinsmirk
                                • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 17:22
                                  no wlasnie.....big_grin
                                  Bo Czarek nie potrafi sie okreslic i chlopaczek lawiruje jak piskoz....big_grin
                                  Tradycja z komuny?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                  sorel.lina napisała:

> Panowie! Pogubiłam się. Kto ma jaja, a kto "wazelinuje"? I komu? uncertain
                                  > Chyba wam argumentów zabrakło...
                                  • marcin_rz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 18:28
                                    nie sądź innych po sobie smilesmile
                                    • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 19:37
                                      Jaja jajami, wazelina wazeliną, a ja się cieszę, że tutaj "ogień i woda", tzn. Czarek i Zorro, współistnieć potrafią. smile
                                      Tak trzymać, panowie! smile
                                      • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 19:51
                                        Nie wiem po czym wnosisz, że nie mogli gdzie indziej?
                                        • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 29.01.13, 19:53
                                          No... nie mogli! wink
                                          • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 07:42
                                            bo gdzie indziej to........TERROR?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                            sorel.lina napisała:

> No... nie mogli! wink
                                            • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:29
                                              to naprawde koszmarny babsztyl.....smirk
                                              wyborcza.pl/1,75248,13313377,Naukowcy_przepraszaja_za_poslanke_PiS__Palikot__Pawlowicz.html
                                            • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:30
                                              No, może nie terror, ale... "przestrzenie równoległe"wink
                                              • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:40
                                                Nie żadne przestrzenie, tylko albo mu się dekiel przesuwa, albo to już andropauza tongue_out
                                                • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:47
                                                  dekiel? Dawno mi sie nie przesunal tylko ......odpadl!big_grinbig_grinsmirk
                                                  sibeliuss napisał:

> Nie żadne przestrzenie, tylko albo mu się dekiel przesuwa, albo to już andropau
                                                  > za tongue_out
                                              • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:41
                                                "przestrzenie rownolegle"?smirk
                                                ciekawe okreslenie.smirk
                                                Nie znam....big_grin
                                                • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:51
                                                  >"przestrzenie rownolegle"?smirk
                                                  > ciekawe okreslenie.:

Nie mojego autorstwa. smile Wyczytane w "Necie bez..." itd.
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 11:10
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    Juz wiem....smirk
                                                    sorel.lina napisała:

> >"przestrzenie rownolegle"?smirk
                                                    > > ciekawe okreslenie.:

>
                                                    > Nie mojego autorstwa. smile Wyczytane w "Necie bez..." itd.
                                            • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:40
                                              1zorro-bis napisał:

> bo gdzie indziej to........TERROR?big_grinbig_grinbig_grinsmirk

Może na innych forach byli mniej odporni na Twoje odchylenia? Tu już niejeden świr szalał, a Ty robisz w porównaniu z nimi burzę w szklance wody. Jak zaczynasz pisać debilizmy to zaczynamy traktować Cię jak debila, jak piszesz z sensem to i z sensem się Tobie odpisuje. A niektóre Twoje kontrowersje na temat tego co w Polsce to naprawdę mają poziom wsi spod Dobrodzienia smile
                                              Tylko z tymi emotikonami to masz chroniczny zespół natręctwa, no ale skoro uważasz to za rzecz niezbędną - możesz ich używać nawet obwieszczając odejście kogoś Ci bliskiego, zrozumiem to.
                                              • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:46
                                                wisz co Sibeliuss? Gdyby nie moje "swirowanie" to bym w zyciu tyle nie zdzialal.....big_grin
                                                A emoptionki? No coz....ja lubie obrazki!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 10:54
                                                  gdybym napisał że Pawłowicz ma rację dostałbym od Loczka i Ojca Załorzyciela reprymędę to jak to jest drodzy panowie kiedy atakuje się wasze poglądy bronicie ich zaciekle ale kiedy ja krytykuje wasze ataki na moje vwartości o to wtedy jest nie dobrze mogę porównać wasze zachowanie do metody Kalego z powieści Siekiewiczowskiej.

takie wypowiedzi nie przystoją posłańce na sejm
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 11:12
                                                    to znaczy...............
                                                    wartosci Pawlowicz sa .......Twoimi wartosciami?
                                                    To ja Ci wspolczuje.....smirk
                                                    mk968 napisał:

> gdybym napisał że Pawłowicz ma rację dostałbym od Loczka i Ojca Załorzyciela re
                                                    > prymędę to jak to jest drodzy panowie kiedy atakuje się wasze poglądy bronicie
                                                    > ich zaciekle ale kiedy ja krytykuje wasze ataki na moje vwartości o to wtedy j
                                                    > est nie dobrze mogę porównać wasze zachowanie do metody Kalego z powieści Sieki
                                                    > ewiczowskiej.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > takie wypowiedzi nie przystoją posłańce na sejm
                                                  • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 11:12
                                                    Dostałbyś reprymendę za każdą wypowiedź, która godzi w wolność lub szykanuje rasę i pochodzenie oraz orientację seksualną. I polityka nie ma tu nic do rzeczy.
                                                  • anoagata Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 11:15
                                                    Mka nie wiem w jakim sensie uważasz,ze Pawłowicz ma rację.
                                                    Poglądy jej to są jej i ja nie mam nic przeciw temu,nie ona jedna takie ma i chyba nie koniecznie o same poglądy tu chodzi.
                                                    Mnie bulwersują jej komentarze i uzasadnienie do swoich poglądów.
                                                    Słownictwo typu .. ' nażarła się..' wiedza jej na temat innej orientacji seksualnej itp.
                                                    Jako katoliczka powinna wiedzieć ,że to wszystko w/g jej że jest jałowe łącznie z nią samą to są stworzenia BOSKIE.
                                                    Nie chciałabym by taki nie łuk lub niedołuk uczył moje dzieci.
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 11:30
                                                    mk968 napisał:
                                                    > gdybym napisał że Pawłowicz ma rację dostałbym od Loczka i Ojca Załorzyciela reprymędę

No przecież właśnie to napisałeś. smile I co? Żadnej reprymendy.
                                                    A jeśli chodzi o panią Pawłowicz, to widzisz, mk968: zero tolerancji dla nietolerancji!
                                                    I ja się pod tym akurat podpisuje!
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 11:49
                                                    ale przynajmniej swoje stanowisku wyraznie okreslila. Przynajmniej JEDNA....big_grin
                                                    Czarkowi jaj braklo.....big_grinbig_grinsmirk
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 11:57
                                                    To mk968 jest kobietą? Nie wiedziałam i zwróciłam się do niej jak do mężczyzny.
                                                    Przepraszam Cię, mk!Od niedawna tu piszę i jeszcze nie zdążyłam wszystkich poznać.
                                                  • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 12:19
                                                    sorel.lina napisała:

> To mk968 jest kobietą? Nie wiedziałam i zwróciłam się do niej jak do mężczyzny.
                                                    > Przepraszam Cię, mk!Od niedawna tu piszę i jeszcze nie zdążyłam wszystkich poznać.

Jest facetem, poważnym mężem i ojcem smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 12:01
                                                    OKRESLIL!!!!big_grin
                                                    Jako jeden!big_grin
                                                    To ja sie pomylilem.....big_grinsmirk
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 12:05
                                                    Ojej! :shock No, to ja jeszcze raz przepraszam!
                                                  • jedzoslaw Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 17:55
                                                    anoagata napisała:

> Mka nie wiem w jakim sensie uważasz,ze Pawłowicz ma rację.
                                                    > Poglądy jej to są jej i ja nie mam nic przeciw temu,nie ona jedna takie ma i ch
                                                    > yba nie koniecznie o same poglądy tu chodzi.
                                                    > Mnie bulwersują jej komentarze i uzasadnienie do swoich poglądów.
                                                    > Słownictwo typu .. ' nażarła się..' wiedza jej na temat innej orientacji seksua
                                                    > lnej itp.
                                                    > Jako katoliczka powinna wiedzieć ,że to wszystko w/g jej że jest jałowe łącznie
                                                    > z nią samą to są stworzenia BOSKIE.
                                                    > Nie chciałabym by taki nie łuk lub niedołuk uczył moje dzieci.

Dokładnie tak samo uważam. Nie karałbym jej dyscyplinarnie, bo ta wypowiedź była na zamkniętym spotkaniu, a nie w Sejmie, ale na miejscu władz PiSu nie chciałbym, aby taki tłuk zabierał gdziekolwiek głos.
                                                • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 10:57
                                                  Tylko te Twoje obrazki są jakby ciekawsze od tych uśmieszków.
                                                  ps. z ADHD się podobno wyrasta tongue_out
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 11:05
                                                    i jak cie nie kochać misiaczku
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 11:12
                                                    no wiesz.....Tutaj to ja jezdem oszczedny....Dlatego tylko...big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    sibeliuss napisał:

> Tylko te Twoje obrazki są jakby ciekawsze od tych uśmieszków.
                                                    > ps. z ADHD się podobno wyrasta tongue_out
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 12:09
                                                    Nie manipuluj misjonarzu bo już raz napisałem że kij Jej /Pawłowicz/ w.... za drwiny z dziś Grodzkiej kiedyś Grodzkiego Ojca dzieciom, bo syna zdaje się w związku małżeńskim kiedyś spłodził. Jak coś się nie zgadza to popraw mnie.
                                                  • sibeliuss Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 12:21
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Nie manipuluj misjonarzu bo już raz napisałem że kij Jej /Pawłowicz/ w.... za d
                                                    > rwiny z dziś Grodzkiej kiedyś Grodzkiego Ojca dzieciom, bo syna zdaje się w zw
                                                    > iązku małżeńskim kiedyś spłodził. Jak coś się nie zgadza to popraw mnie.

Do kogo napisałeś, bo się gubię suspicious
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 12:23
                                                    on TYLKO tak mile do mnie pisze....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    sibeliuss napisał:

> czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nie manipuluj misjonarzu bo już raz napisałem że kij Jej /Pawłowicz/ w...
                                                    > . za d
                                                    > > rwiny z dziś Grodzkiej kiedyś Grodzkiego Ojca dzieciom, bo syna zdaje si
                                                    > ę w zw
                                                    > > iązku małżeńskim kiedyś spłodził. Jak coś się nie zgadza to popraw mnie.
                                                    >
                                                    > Do kogo napisałeś, bo się gubię suspicious
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 14:33
                                                    W odpowiedzi do Zorro napisałem.
                                                    sibeliuss napisał:

> czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nie manipuluj misjonarzu bo już raz napisałem że kij Jej /Pawłowicz/ w...
                                                    > . za d
                                                    > > rwiny z dziś Grodzkiej kiedyś Grodzkiego Ojca dzieciom, bo syna zdaje si
                                                    > ę w zw
                                                    > > iązku małżeńskim kiedyś spłodził. Jak coś się nie zgadza to popraw mnie.
                                                    >
                                                    > Do kogo napisałeś, bo się gubię suspicious
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 14:40
                                                    >Oświadczam żę nie popieram stanowiska pani prof Pawłowicz jestem bliski poglądom prof Geremka, Jacka Kuronia ,pani prof Kuratowskiej

No, to tu się spotkaliśmy! smile Bardzo się cieszę, mk968. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam,
                                                    że Cię wzięłam za kobietę - po prostu źle zrozumiałam Zorra. smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 14:43
                                                    i okazal sie mezczyzna o zdrowych pogladach.....big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz 30.01.13, 12:22
                                                    czyli.....rozumiem nie popierasz jej?smirk
                                                    No, przynajmniej tyle.....big_grin
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Nie manipuluj misjonarzu bo już raz napisałem że kij Jej /Pawłowicz/ w.... za d
                                                    > rwiny z dziś Grodzkiej kiedyś Grodzkiego Ojca dzieciom, bo syna zdaje się w zw
                                                    > iązku małżeńskim kiedyś spłodził. Jak coś się nie zgadza to popraw mnie.
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz-riposta 30.01.13, 14:23
                                                    a czy ja napisałem żę popieram panią Pawłowicz moja wypowiedz dotyczyła zupełnie czegoś innego ale spierać się nie będę byla skierowana Do Ojca załorzyciela i Loczka i zawierała tezę że obaj bronią twardo swoich poglądów a nie akceptują krytyki swoich tez. Oświadczam żę nie popieram stanowiska pani prof Pawłowicz jestem bliski poglądom prof Geremka, Jacka Kuronia ,pani prof Kuratowskiej. Na profilu społecznościowym nie mam Napisane PIS tylko Partia Demokratyczna . to tyle komentaża.
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz-riposta 30.01.13, 14:31
                                                    O.Kbig_grin
                                                    Kazdy broni swoich pogladow ja LEW. Sorry, jak Czarek....big_grinsmirk
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz-riposta 30.01.13, 14:35
                                                    Jeśli już to nie jak lew a jak skorpion smile
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 14:37
                                                    z Czarkiem łączy nas że obaj jesteśmy głęboko wierzący
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 14:39
                                                    w co?smirk
                                                    mk968 napisał:

> z Czarkiem łączy nas że obaj jesteśmy głęboko wierzący
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 14:43
                                                    w Boga a Kościół to ludzie gdy by ktoś i o to zapytał a ty w co wierzysz
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 14:46
                                                    w Boga. I tylko w Boga. Bez zadnych zbednych posrednikow.smirk
                                                    mk968 napisał:

> w Boga a Kościół to ludzie gdy by ktoś i o to zapytał a ty w co wierzysz
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 14:49
                                                    mk968 napisał:
                                                    > w Boga a Kościół to ludzie gdy by ktoś i o to zapytał

Jasne! Masz rację, mk968! smile

> a ty w co wierzysz ?

Po co o to pytać? Wiara to sprawa osobista. Wyłącznie.
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 14:54
                                                    sorel.lina masz rację na żeczowe pytania odpowiadam z powagą i pełnym przekonaniem
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 15:02
                                                    MK pozdrowionka smile i masz rację, że kościół to Ci którzy Go tworzą . Zorro mówi o pośrednikach. Nie ma czegoś takiego jak pośrednik jeśli chodzi o kontakt z Panem Bogiem. A jeśli już to kościół nakazał stworzyć Piotrowi /pierwszemu Papieżowi/ Jezus Chrystus - Ty będziesz opoką powiedział do Piotra na której ja go zbuduję. Poczytaj Ewangelię Zorro ,może zajarzysz.
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 15:11
                                                    tak? To zajzyj do Starego Testamentu.....big_grin
                                                    Tam o Piotrze chyba nic nie ma....big_grin
                                                    Dlatego mowie: BEZ POSREDNIKOW.smirk
                                                    No, ale jak niektorzy Rydzola potrzebuja....big_grinbig_grinsmirk

czarek_sz napisał(a):

> MK pozdrowionka smile i masz rację, że kościół to Ci którzy Go tworzą . Zorro mów
                                                    > i o pośrednikach. Nie ma czegoś takiego jak pośrednik jeśli chodzi o kontakt z
                                                    > Panem Bogiem. A jeśli już to kościół nakazał stworzyć Piotrowi /pierwszemu Papi
                                                    > eżowi/ Jezus Chrystus - Ty będziesz opoką powiedział do Piotra na której ja go
                                                    > zbuduję. Poczytaj Ewangelię Zorro ,może zajarzysz.
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 15:40
                                                    kolega Zorro to starszy brat wieże rozumiem szanuję twoje przekonania . Co do pozostałej częci wypowiedzi czy ja napisałem że słucham stacji CSsR .
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 15:46
                                                    nie tak do konca.....smirk
                                                    Mow mi kundel....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    mk968 napisał:

> kolega Zorro to starszy brat wieże rozumiem szanuję twoje przekonania . Co do
                                                    > pozostałej częci wypowiedzi czy ja napisałem że słucham stacji CSsR .
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 15:48
                                                    > kolega Zorro to starszy brat wieże rozumiem szanuję twoje przekonania

Jesteśmy dziećmi jednego Boga, mk 968! smile
                                                    Albo... jednej Natury, jak wolą ci, którzy nie wierzą.
                                                    W sumie - i tak na jedno wychodzi. smile

P.S. A co to za stacja, ta CSsR? Nie znam...
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:01
                                                    Sęk w tym Sorellino, że my uznajemy naszego wspólnego Boga, natomiast Żydzi nie uznają Jezusa jako Syna Bożego co dla nas katolików jest oczywiste. Ale trudno, da się z tym żyć smile
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:16
                                                    Powiem więcej: muzułmanie też Jezusa za Syna Bożego nie uznają. My, dla odmiany, nie uznajemy Mahometa za depozytariusza jedynego prawdziwego Objawienia.
                                                    Jednak żydzi, chrześcijanie i muzułmanie zgodnie uznają Mojżesza, Jezusa i Mahometa za Proroków jedynego Boga, któremu tylko inne imiona nadają.
                                                    I z tym naprawdę da się żyć! smile
                                                  • sorel.lina Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:19
                                                    P.S. Z ateistami też da się żyć! smile
                                                    Tylko z nawiedzonymi fanatykami nie da się żyć.
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:31
                                                    Da się żyć, pod warunkiem jednak, że będzie wzajemna tolerancja. Gdy nikt nie będzie się uważał nie tyle za Naród Wybrany co za uzurpujący sobie prawo do bycia lepszą nacją niż inne.
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:34
                                                    to dlaczego Ty ciagle uznajesz sie za .....wybranego?big_grin
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Da się żyć, pod warunkiem jednak, że będzie wzajemna tolerancja. Gdy nikt nie b
                                                    > ędzie się uważał nie tyle za Naród Wybrany co za uzurpujący sobie prawo do byci
                                                    > a lepszą nacją niż inne.
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:33
                                                    Zapomniales Czarek.....Bog jest jeden. Dla wszystkich.
                                                    A Jezus.....byl Rabinem i Zydem. smirk
                                                    I wedlug Chrzescijan Synem Bozym. Jak my wszyscy....smirk
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Sęk w tym Sorellino, że my uznajemy naszego wspólnego Boga, natomiast Żydzi nie
                                                    > uznają Jezusa jako Syna Bożego co dla nas katolików jest oczywiste. Ale trudno
                                                    > , da się z tym żyć smile
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:46
                                                    Poczytaj Ewangelię kim był Chrystus i nie pleć bzdur bo uszy więdną.
                                                    Widać że chyba w życiu w kościele nie byłeś i słowa Bożego nie słuchałeś.
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 16:53
                                                    Jezus, jego Matka i Apostolowie byli Zydami. Nie wiedziales ....chrzescijaninie? Modlisz sie przeciez do Zydow.smirk
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Poczytaj Ewangelię kim był Chrystus i nie pleć bzdur bo uszy więdną.
                                                    > Widać że chyba w życiu w kościele nie byłeś i słowa Bożego nie słuchałeś.
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 17:05
                                                    Nie, nie wiedziałem, byłem przekonany że byli kosmitami a na ziemię przylecieli kometą Haleya .
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 17:09
                                                    to dobrze. To teraz juz wiesz.big_grin
                                                    Shalom.smirk
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Nie, nie wiedziałem, byłem przekonany że byli kosmitami a na ziemię przylecieli
                                                    > kometą Haleya .
                                                  • izydor88 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 17:13
                                                    Fascynująca dyskusja smilewink
                                                  • 1zorro-bis Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 17:14
                                                    prawda? I Czarek w tak poznym wieku "Ameryke odkryl"....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    izydor88 napisała:

> Fascynująca dyskusja smilewink
                                                  • czarek_sz Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 17:34
                                                    Zorro do kościoła nie chodzi ale wie co się tam dzieje i o czym tam mówią. Pewnie nagrywa albo telepatia smile
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 19:51
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Zorro do kościoła nie chodzi ale wie co się tam dzieje i o czym tam mówią. Pewn
                                                    > ie nagrywa albo telepatia smile
                                                    Nie Zorro czyta Fakty i Mity stąd wie
                                                  • mk968 Re: Poziom posłanki Pawłowicz- 30.01.13, 18:43
                                                    redeptoryści

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka