igor_max 13.01.05, 20:21 co lubicie ? czytać, oglądac TV czy przytulac się ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Do poduszki 13.01.05, 20:31 Przytulić to ja się mogę co najwyżej do misia pluszowego sic! (jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Lubię poczytać, ale najprzyjemniej uciekam w świat snu przy dźwiękach łagodnej muzyki. Odpowiedz Link
impostor Re: Do poduszki 13.01.05, 20:36 czytac to lubie az do przesady, bo czesto trace poczucie czasu) a do poduszki lubie sie przytulic... byleby wygodna byla) Odpowiedz Link
herbacianka Re: Do poduszki 13.01.05, 20:36 Ja baardzo lubię się przytulać - co niestety nie oznacza że to przytulanie mam... Lubię też czytać przed snem... Ale co bym nie robiła przed zaśnięciem to cicha muzyka w tle jest zawsze... Igor, a Ty? Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 20:54 Kładąc się do łóżka zaypiam natychmiast, ale mam taką małą poduszeczkę i do niej się przytulam ) Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:01 Tak jestem śpiochem, przeciętnie sypiam od 4 do 5 godz. na dobę Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:07 Potrafię zasnąć w każdych warunkach, nawet jak jest hałas Odpowiedz Link
herbacianka Re: Do poduszki 13.01.05, 21:08 Mnie hałas też nie przeszkadza, natomiast światło to juz bardziej... Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:13 herbacianka napisała: > światło to juz bardziej... no proszę mamy wiele wspólnych przyzwyczajeń Odpowiedz Link
herbacianka Re: Do poduszki 13.01.05, 21:15 Jak na razie to chyba niewiele... Ale pewnie coś tam jeszcze by się znalazło... ta mała poduszka np. - też śpię na małym jaśku ) Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:20 herbacianka napisała: > > ta mała poduszka np. - też śpię na małym jaśku ) Własnie tak Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:42 herbacianka napisała: > Lubię wodę... Możesz coś więcej napisać Odpowiedz Link
herbacianka Re: Do poduszki 13.01.05, 21:44 Wodę w sensie morza, jeziora, rzeki i tym podobnych... To że słabo pływam to już wiesz, ale posiedzieć nad wodą uwielbiam... Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:48 herbacianka napisała: > ale posiedzieć nad wodą uwielbiam... Widok oraz szum płynącej wody działa kojąco i relaksuje Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 22:05 Lubię poezję jak i szybką jazdę. Hm...jestem pełen sprzeczności. ps. interesuje mnie również wszechświat, np. inne wymiary 4-ty czy 5-ty... Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 22:19 Poświatowska, Baczyński, Puszkin to zależy od chwili, nastroju etc. Odpowiedz Link
herbacianka Re: Do poduszki 13.01.05, 22:21 Ja najbardziej lubię Leśmiana - ale rzeczywiście nastrój ma znaczenie... Odpowiedz Link
herbacianka Re: Do poduszki 13.01.05, 22:58 "Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz..." Odpowiedz Link
frida2 Re: Do poduszki 14.01.05, 01:40 igor_max napisał: > Poświatowska, Baczyński, Puszkin dodałabym jeszcze Wojaczka, Bursę, Teresę Kozioł, Leśmiana. Odpowiedz Link
frida2 Re: Do poduszki 14.01.05, 14:57 herbacianka napisała: > No to mniej więcej tyle co ja ) Więc witam w klubie Odpowiedz Link
carrramba Re: Do poduszki 13.01.05, 21:09 hmmmmmmmmm, to tyle co ja ) bywa jednak czasem, ze pośpię i 12 godzin ) jak oglądam TV, to sie nie przytulam, poniewaz oglądam tylko te programy, które chcę zobaczyć )pozdro. Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:14 carrramba napisał: > jak oglądam TV, to sie nie przytulam, poniewaz oglądam tylko te programy, które chcę zobaczyć )pozdro. Nie potrafię oglądać TV w łóżku, w fotelu to rozumiem ) Odpowiedz Link
gagunia Re: Do poduszki 13.01.05, 21:25 jak jestem sama to lubie poczytac, bo sen przychodzi w 5 minut. jak jest maz nie czytam nigdy - wole sie przytulic i pogadac. nie mamy w sypialni tv, wiec sie nie zdarza. Odpowiedz Link
igor_max Re: Do poduszki 13.01.05, 21:30 gagunia napisała: wole sie przytulic i pogadac. słuszny wybór Odpowiedz Link
goonia Re: Do poduszki 13.01.05, 22:21 chcialam napisac, ze wszystko co wymieniles, ale musze skorygowac, bo na moim lozku nie moge usiasc, a raczej sie oprzec, w zwiazku z tym tv i ksiazka to na fotelu. wiec nie wiem czy sie to zalicza do kategorii "do poduszki". przytulac sie za to mozna do woli Odpowiedz Link
sloggi Re: Do poduszki 13.01.05, 22:53 Gdy mam poduszkę pod głową natychmiast usypiam. Odpowiedz Link
wott Re: Do poduszki 14.01.05, 00:49 Albo pogadać z kimś przez telefon , tylko z kimś bliskim i zasnąc ( koniecznie a jaśkiem) marząc. Odpowiedz Link
martuha Re: Do poduszki 14.01.05, 16:26 ja czytam, czasem slucham muzyki, ale takiej, przy ktorej mozna sie wyciszyc. w ogole ze mnie jest taki typ, ktory nie zasnie nigdy od razu, pol godziny orzewracania sie z boku na bok, to standard, nawet mimo wielkiego zmeczenia. czesciej nawet dluzej. Odpowiedz Link
candycandy Re: BossaNova do poduszki:) 14.01.05, 19:07 Wezmę cię do łóżka nie płacz już głuptasie, patrz, tu jest poduszka i dla ciebie jasiek, wybacz, że nago śpię.. Ogrzej się na płatkach szmatkach i różyczkach tu, gdzie sny są moje będzie i muzyczka - wybacz, że nago śpię... Odpowiedz Link
candycandy Re: BossaNova do poduszki:) 14.01.05, 19:40 Bo to jest Agnieszka O. Szkoda, że ona przytula się już do niebiańskiej poduszki... Odpowiedz Link
muraszka1 Re: BossaNova do poduszki:) 15.01.05, 23:42 A ja przytule sie do Niego. Dobranoc. Odpowiedz Link