carrramba Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 08:54 papilioparus napisał: > zapraszam na pączki a gdzie?) bo ja juz lece) Odpowiedz Link
pani.wiosna Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 09:46 papilioparus napisał: > zapraszam na pączki I kto powiedział, że wiosna śpi?! NIE ŚPIĘ ) ps pyyyyycha! Odpowiedz Link
palker wiosna? 03.02.05, 10:00 to skad tu tyle przędzy babiego lata fruwa w powietrzu? Odpowiedz Link
mir-elka wiosna? 03.02.05, 10:54 palker napisał: > to skad tu tyle przędzy babiego lata fruwa w powietrzu? jak to skąd? z naszych sygnaturek Odpowiedz Link
igor_max Re: wiosna? 03.02.05, 12:02 mir-elka napisała: > palker napisał: > > > to skad tu tyle przędzy babiego lata fruwa w powietrzu? > > jak to skąd? z naszych sygnaturek > > Miło was widzieć ) Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
mir-elka ale człowiek z człowiekiem... 03.02.05, 12:09 no to mamy sielankę. Bo mi też jest miło Witaj, Igorze Odpowiedz Link
igor_max witam :) 03.02.05, 12:23 Polecam ten salon jest w nim wiele ciepłych miejsc. Ludzie są życzliwi i serdeczni jak sami zapewne zauważyliście. ) Odpowiedz Link
pani.wiosna A CO innego ??? :-) 03.02.05, 11:01 Czysta-przejrzysta, nie-senna, wiosenna! ps się Panu myśli zasnuły? Odpowiedz Link
sabba dziekuje:))) 03.02.05, 10:51 to jest niewatpliwie najbardziej zdrowe i najbardziej niskokaloryczne zaproszenie na paczki)) Odpowiedz Link
lady.lifelong i jakie właściwe :-))) 03.02.05, 11:01 ... dla parzysto- i nieparzystokopytnych! )) Panie Skrzyżowanie (motyla z ptaszkiem...) Pan sobie robi z nas jaja Może ktoś ma PRAWDZIWEGO pączka? Odpowiedz Link
papilioparus Re: i jakie właściwe :-))) 03.02.05, 11:08 przyszła koza do woza na Skrzyżowanie właśnie się dławię pączkiem prawdziwkiem - we fabryce dawali za darmo, więc ćpam i robię mądrą minę do złej gry Odpowiedz Link
lady.lifelong Re: i jakie właściwe :-))) 03.02.05, 11:13 papilioparus napisał: > przyszła koza do woza na Skrzyżowanie > właśnie się dławię pączkiem prawdziwkiem - we fabryce dawali za darmo, więc > ćpam i robię mądrą minę do złej gry Popij. Chcesz herbatki? Czerwonej... Kozy u woza taką lubią najbardziej (na Skrzyzowaniu, zwłaszcza) Odpowiedz Link
papilioparus Re: i jakie właściwe :-))) 03.02.05, 11:31 myślałem, że kozy preferują zieloną bo im bardziej pasuje do pączków Odpowiedz Link
lady.lifelong wrrr.... 03.02.05, 11:35 na zieloną kozy mają uczulenie (teraz juz podwójne) Odpowiedz Link
papilioparus no to 03.02.05, 11:39 napijmy się czerwonej krzyżując wzrok ponad parujacymi filiżankami szlachetnego napoju. Skoro jem z ręki to dlaczego miałbym nie popijać Odpowiedz Link
lady.lifelong Re: no to 03.02.05, 11:48 papilioparus napisał: > Skoro jem z ręki to dlaczego miałbym nie popijać to nie macie z tej fabryce takerzykow? ) Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 11:17 kończy się kanawał panny, których nei udało się wydać za mąż roniąc łzy wracają do swoich dworków i czekają do anstępnego roku Odpowiedz Link
kocuuurek Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 11:20 lady.oracle napisała: > kończy się kanawał > panny, których nei udało się wydać za mąż > roniąc łzy wracają do swoich dworków > i czekają do anstępnego roku -- umilając sobie ten czas figlami ze stajennymi, ogrodnikami i inną służbą -- miau? Odpowiedz Link
igor_max Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 11:57 Ja na nikogo nie czekam tylko się obżarstwem zajmuję, popijając kawą pachnącego pączusia mniam.... Niech żyje czwartek Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 12:30 zjedz za mnie jednego, bo ja pożeram je tylko wzrokiem. Odpowiedz Link
carrramba Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 12:53 warszawianka_jedna napisała: > zjedz za mnie jednego, bo ja pożeram je tylko wzrokiem. je niestey, bez pączków, no chyba że wirualnie ) Odpowiedz Link
groha Re: Tłusty Czwartek 03.02.05, 14:33 Cudne pączki! Takie najbardziej lubię! Świeżutkie, pachnące, posypane kropelkami rosy, świetnie smakują moim oczom Mniej smakują mi te mączno-słodko-kluchowate, które dzisiaj się powinno jeść. Wśród licznej rzeszy pączkożerców, pobiłam rekord - nie zjadłam ani jednego! To przez wczorajsze faworki. Były chyba zbyt zjadliwe Odpowiedz Link