tulcymea 14.02.05, 16:13 Tak przy Walentynkach, niekonwencjonalnie spytam, jak się odkochcać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Jak sie odkochać 14.02.05, 16:25 tulcymea napisała: > Tak przy Walentynkach, niekonwencjonalnie spytam, jak się odkochcać? no nie wiem, moze być ciężko ! skoro stawiasz takie pytanie, to znaczy iz nie wiesz czy chcesz się odkochać. tak sądzę. najpierw pogadaj sama ze sobą. powodzenia Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Jak sie odkochać 14.02.05, 17:30 A nie widzialas filmu "Lekarstwo na milosc" wg Chmielewskiej? To skuteczny sposob Odpowiedz Link
pani.wiosna Nie da się... 14.02.05, 17:52 ...na zawołanie ) W drugą stronę zresztą też Odpowiedz Link
tulcymea Re: Nie da się... 14.02.05, 18:29 tak na zawołanie. I nie klinem:o) Takie Walentynkowe postanowienie - odkochać się:o)Może jakieś ziółka, mikstury, czarci pazur??? Odpowiedz Link
muraszka1 Da się... 14.02.05, 19:43 twardo powiedziec nie!I nowa milosc!!! "KAŻDA MILOSC JEST PIERWSZA,NAJGORETSZA,NAJSZCZERSZA,WSZYSTKIE INNE USUWA W CIEN..." Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Jak sie odkochać 14.02.05, 22:28 nie należy się zakochiwać to szkodzi zdrowiu i urodzie tak samo jak internet Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Jak sie odkochać 14.02.05, 22:37 dokladnie,moje dzisiejsze postanowienie:juz nigdy sie nie zakochac,chocby nie wiem co by sie dzialo! nie warto..bo potem tylko boli i boli i przestac nie chce Odpowiedz Link
ulalka Re: Jak sie odkochać 16.02.05, 09:19 blaubeeree napisała: > dokladnie,moje dzisiejsze postanowienie:juz nigdy sie nie zakochac,chocby nie > wiem co by sie dzialo! > nie warto..bo potem tylko boli i boli i przestac nie chce nooo.. cos w tym jest.. ale warto wygladac tak, zeby powalac na kolana wszystkich, a samemu byc zimna jak lod Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Jak sie odkochać 16.02.05, 09:55 super pomysł a potem się zestarzeć lub przytyć w samotności ale ubaw będą mieli ci kiedyś odrzucani i powalani na kolana Odpowiedz Link
tulcymea Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj sobie l 16.02.05, 16:29 Albo ciepła jak ciepły lód. Ubaw po pachy jak nic gwarantowany. A jak się taki zacznie topić to dopiero na kolana padnie. Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj sobie loda Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 16.02.05, 20:27 Aerobik trzy razy w tygodniu może pomóc Odpowiedz Link
speer Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 16.02.05, 21:23 Sprobuj zwalic se konia, moze sie odkochasz.. Odpowiedz Link
tulcymea Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 17.02.05, 20:11 A skąd tego konia mądralo??? Królestwo za konia, albo kurewstwo...ej coś chyba za dużo cervezy dzisiaj Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 17.02.05, 20:19 autorem wątku jest kobieta psychika kobiety jest bardziej skomplikowana niż mężczyzny Odpowiedz Link
tulcymea Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 17.02.05, 20:36 uuu...święta prawda. Tu nie o sex chodzi, ale o wielkie uczucie co sercem targa Faceci to jednak prościej mają, prości jacyś??? Odpowiedz Link
mrozosia Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 17.02.05, 22:46 spisz sobie jego plusy i minusy. Mam nadzieje ze minusow wyjdziw wiecej i mysl o nim jak najgorzej...wyzywaj go od roznych, itp... A te dobre chwile wypieraj z glowy. Powodzenia! U paru moich znajomych zadzaialalo i u mnie kiedys w przeszlosci tez! Trzeba kochac tych , ktorzy sa tego warci. Pozdrawiam i powodzienia! I nastepnej , dobrej milosci zycze, spelnionej! Odpowiedz Link
sloggi Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 17.02.05, 22:52 A jak się kocha kogoś wartego grzechu, ale ciężkiego do życia? Odpowiedz Link
mrozosia Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 17.02.05, 23:29 To sie po tem cierpi i placze... Pozdro!! Odpowiedz Link
tulcymea Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 18.02.05, 17:54 otóż to, nie inaczej. Gdyby nie ten grzech nie byłoby tyle zachodu Odpowiedz Link
sloggi Re: Hasło dnia - zamiast się zakochać zafunduj so 18.02.05, 20:32 tulcymea napisała: > otóż to, nie inaczej. Gdyby nie ten grzech nie byłoby tyle zachodu Czasami warto pocierpieć, bo w życiu piękne są tylko chwile. Odpowiedz Link
ulalka Re: Jak sie odkochać 16.02.05, 21:49 lady.oracle napisała: > super pomysł > a potem się zestarzeć lub przytyć w samotności > ale ubaw będą mieli ci kiedyś odrzucani i powalani na kolana ee.. to tak chwilowo, zeby odreagowac Odpowiedz Link
gixera Re: Jak sie odkochać 17.02.05, 22:21 najlepszym lekarstwem na jedna milosc, jest kolejna. Odpowiedz Link
tulcymea Re: Jak sie odkochać 18.02.05, 17:57 Nie chcę klinów, żadnych. mam plan nie kochać już fcalle. Ciekawe czy tak się da, no i jak długo? Może będę pierwsza w historii:o))) Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Jak sie odkochać 18.02.05, 18:59 Po co kochać? Lepiej zatrudnić kogoś do gotowania i sprzatania. Sytuacja jest jasna kasa za usługę. A tak wpuścisz do domu wampira emocjonalnego, który albo wymaga obsługi 24/h, albo za to, że poda Ci szklankę wody wyssie Cię emocjonalnie, bo nauczono go w domu tylko brać i wymagać. Odpowiedz Link
adhamah Re: Jak sie odkochać 18.02.05, 20:43 Ze wszystkich sił starać się zapomnieć i znaleźć sobie kogoś do kochania Odpowiedz Link