tomek854 21.05.05, 01:37 Super - nie byłem od listopada Gdzie te czasy harcerstwa i technikum, kiedy można sobie było pozwolić na 3 weekendy w górach miesięcznie... macham wam z gór bystrzyckich Papa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 01:42 Niech Ci szlaki miłe będą) Papa Odpowiedz Link
ada296 Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 01:47 baw się dobrze ja w następny weekend poznawać będę Kraków Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 02:26 Ja tez w tej chwili wybywam..bo i tak nikogo nie ma((( Odpowiedz Link
sloggi Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 02:34 skiela1 napisała: > Ja tez w tej chwili wybywam..bo i tak nikogo nie ma((( Tak? A kto się urwał z Niepospolitych? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 02:42 Myslalam ze jestes na GG. Jutro musze cos zrobic z komputerem,np.wchodze na Niepospolitych i zanim mi sie wyswietli musze z 5razy kliknac,a wyslanie postu 3xklikanie.Troche mi to na nerwa idzie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 02:46 A moze Ty sobie wreszcie zainstalujesz gg albo Tlen? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 02:50 sloggi napisał: > A moze Ty sobie wreszcie zainstalujesz gg albo Tlen? Jestem na etapie instalowania roznosci bo mam nowy komputer(tak reszta rodziny sie ciszy)tylko ze ja za bardzo techniczna nie jestem i proszenie o jakakolwiek pomoc jest jak wyrywanie zebow.Podaj mi jaks strone,adres jak to sie robi,teraz weekend to moze cos pokombinuje) Odpowiedz Link
sloggi Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 02:53 www.gadu-gadu.pl Instrukcja jak dla 5 latka. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 02:58 Piec juz mamdzieki.A ten Tlen to co to?A powiedz mi dlaczego z kuzynami z Polski rozmawiam przez MSN a nie przez GG,oni uzywaja MSN. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wybywam w góry na weekend :) 21.05.05, 03:00 Moze oni mają - ale gg i tlen chyba jednak sa popularniejsze. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Wybywam w góry na weekend :) 23.05.05, 00:38 Wróciłem - i idę spać Ja nie wiem, jak to Wódz robie, że nawet w takich płaskich gorach jak Bystrzyckie ledwo żyjemy No ale 50 km z plecakiem po lesie to nie w kij dmuchał Odpowiedz Link
groha Re: Wybywam w góry na weekend :) 23.05.05, 01:10 Dzielnie Ale ja nie byłam gorsza - wczoraj, w jeden dzień prawie 30 km! Wprawdzie po jeszcze bardziej płaskich górach i z lekkim plecaczkiem, ale za to z większym bagażem lat) Śpij smacznie Odpowiedz Link