sloggi 22.05.05, 23:29 Nie mogę na kolesia patrzeć. Mam niemalże wysypkę jak go widzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Kuba W. 22.05.05, 23:35 A musisz? Ja nie wpuszczam byle kogo do domu. Wyłączam telewizor Odpowiedz Link
sloggi Re: Kuba W. 22.05.05, 23:37 groha napisała: > A musisz? Ja nie wpuszczam byle kogo do domu. Wyłączam telewizor Dziś była gościem Danuta Rinn, to było silniejsze. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Kuba W. 22.05.05, 23:43 Lubie go. Moze dlatego, ze przypomina mi mojego kolege. Ten typ humoru iskrzacego (w tym robienie jaj z samego siebie) jest mi bliski - taka atmosfera panowala w mojej dawnej pracy. Ten samonapedzajacy sie infantylizm 40-latka - tez Odpowiedz Link
maciek2406 Re: Kuba W. 22.05.05, 23:45 Jak fajowo, w końcu jest osoba która go lubi. Ja z mamą regularnie go oglądamy i się śmiejemy w niebo głosy. Popawia nam nastroje, wpływa na nas pozytywnie. narysuj.mi.baranka napisała: > Lubie go. Moze dlatego, ze przypomina mi mojego kolege. Ten typ humoru > iskrzacego (w tym robienie jaj z samego siebie) jest mi bliski - taka atmosfera > > panowala w mojej dawnej pracy. > Ten samonapedzajacy sie infantylizm 40-latka - tez > > Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Kuba W. 22.05.05, 23:57 No, dokladnie. Poza tym przeciez w sumie to on siebie odslania na maxa. Znam wielu takich ludzi, sama taka jestem, dlatego go akceptuje. Odpowiedz Link
maciek2406 Re: Kuba W. 23.05.05, 00:00 Mi odpowiada jego poczucie humoru i to jest najważniejsze Co mnie inni obchodzą narysuj.mi.baranka napisała: > No, dokladnie. Poza tym przeciez w sumie to on siebie odslania na maxa. Znam > wielu takich ludzi, sama taka jestem, dlatego go akceptuje. > Odpowiedz Link
groha Re: Kuba W. 23.05.05, 00:08 narysuj.mi.baranka napisała: > Lubie go. Moze dlatego, ze przypomina mi mojego kolege. Ten typ humoru > iskrzacego (w tym robienie jaj z samego siebie) jest mi bliski - taka atmosfera panowala w mojej dawnej pracy. > Ten samonapedzajacy sie infantylizm 40-latka - tez Baranku, z infantylizmem się zgodzę. Że jest to tylko maniera, którą stosuje celowo i z rozmysłem, też uwierzę, bo facet jest inteligenty. Ale co nazywasz iskrzącym humorem? Jego, zawsze i wobec wszystkich, jednakowe wygłupy i stały zestaw min? Właśnie to mnie w nim najbardziej wkurza. Ta sztuczna, jednakowa śmiesznośc, jakby na siłę. Mogę mu wybaczyć brak błyskotliwości, a nawet te chamskie wstawki, które tak drażnią wszystkich, ale tego szczątkowego poczucia humoru - właśnie nie umiem. Niestety, jego humor jest odwrotnie proporcjonalny do wagi ciała, czyli wyjątkowo ciężki. Odpowiedz Link
groha Re: Kuba W. 22.05.05, 23:48 On jest tak zajęty i zachłyśnięty swoją osobą, że nie mogę na to patrzeć i żaden gość nie jest w stanie mnie zwabić do oglądania tego programu. Odpowiedz Link
zeppelia Re: Kuba W. 23.05.05, 09:49 Kiedyś też miałam wysypkę na jego widok. Po idolu (choć widziałam zaledwie kilka razy), potem kiedy wszedł jego program zaczynałam się do niego przyzwyczajać a całkiem zmieniłam o nim zdanie odkąd słucham radia 94 i porannej audycji antylista którą prowadzi Michał Figurski właśnie z Wojewódzkim. Zazwyczaj płaczę ze śmiechu ale zdaje sobie sprawę, że to specyficzna forma poczucia humoru i nie dla każdego. Odpowiedz Link
eulalija Re: Kuba W. 23.05.05, 10:23 Czasem mi się wepchnie do domu w ramach reklam, ale jestem czujna, zatykam uszy, zamykam oczy, brrrr Odpowiedz Link
kohol Re: Kuba W. 23.05.05, 11:01 A mnie on ani ziębi, ani grzeje. Żadnych szczególnych emocji nie wzbudza. Czasem popatrzę na jego program, gdy nic innego nie ma w TV (Kuba zdecydowanie przegrywa z Nie do wiary ), czasem się pośmieję nawet. Pewnie bym się z kims takim nie zaprzyjaźniła, ale też nie będę potępiać. Show jak każdy inny... Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Kuba W. 23.05.05, 11:33 bardzo go lubię, a sciślej jego poczucie humoru i dystans do samego siebie Oby więcej takich. Przynajmniej nie jest nudno. Odpowiedz Link