narysuj.mi.baranka 28.05.05, 16:24 Czy ktos z Warszawy ma resztki farby w kolorze wrzosowym, rozowym, pomaranczowym lub zoltym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: Resztki farby :) 28.05.05, 16:49 Bede probowala cos zrobic z nieudanym malowidlem. Chodzi oczywiscie o farbe scienna Odpowiedz Link
zeppelia Re: Resztki farby :) 28.05.05, 16:55 zaraz, zaraz, czy malowidło jest na ścianie? Czy jedynie farba ma byc ścienna? i czy to ma być taka zwykła emulsja czy emalia akrylowa czy wszystko jedno? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Resztki farby :) 28.05.05, 16:58 Malowidlo jest na scianie. Wszystko jedno byleby nie olejna Odpowiedz Link
zeppelia Re: Resztki farby :) 28.05.05, 17:00 myslałam że mam ale została odrobinka niebieści jakiejś tylko Odpowiedz Link
vitalia Re: Resztki farby :) 28.05.05, 19:28 Jamam resztki żółtej ale w Gdyni...Duluxa Odpowiedz Link
f.l.y Re: Resztki farby :) 30.05.05, 15:33 a pilnie potrzebujesz? pomarańcz... żółć słoneczna.... miodowy i cały cynamon pachnący /ceglasta/ zostaną, ale za chwilę jak malarze skończą remont ok przyszłego weekendu.... Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Resztki farby :) 30.05.05, 16:03 o, ja powinnam mieć wrzosik. jutro dam ci znać, bo musze sprawdzic ile się ostało. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Resztki farby :) 30.05.05, 21:09 Fly, jestes aniolem, cudowne barwy, oczywiscie poczekam! Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Resztki farby :) 31.05.05, 10:15 ano i ostał mi się ten wrzosik. gdybyś chciała. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Resztki farby :) 31.05.05, 20:41 Jestes kochana. Na pewno nie bedzie Ci juz potrzebny? Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: Resztki farby :) 06.06.05, 12:24 Baranku drogi, tej farby wrzosowej jest naprawdę resztka - tak na dnie puszki. wyciągnęłam juz na wierzch i stoi w przedpokoju. czy nadal jestes zainteresowana)) Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Resztki farby :) 06.06.05, 23:44 Nie, dziekuje Ci. Gdybym malowala obrazek na kartce to bylabym na pewno Odpowiedz Link
f.l.y już mam - można odbierać :) 11.06.05, 14:53 baranku, jesli jeszcze aktualne to mam wreszcie te farby, które zostały po remoncie - wożę je od dzisiaj w bagażniku.. na Twoją skrzynkę wyślę Ci mój telefon, a może będziesz dzisiaj na spotkaniu na Ostródzkiej? mam żółty słoneczny, troche pomarańczu, łososia i cynamonu pachnącego daj znac czy jesteś jeszcze zainteresowana, ok? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: już mam - można odbierać :) 12.06.05, 13:49 Fly! Jestem, jestem zainteresowana jak diabli! Bede dzwonic Odpowiedz Link