skiela1 13.06.05, 20:27 w Polsce.Z artysta bedzie sie mozna spotkac w czwartek o godz.19tej w EMPiK-u przy Nowym Swiecie. Szkoda ,ze tylko bedzie podpisywal plyte,koncerciki ma niesamowite.Uwielbiam tego chopa) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 20:30 skiela1 napisała: > w Polsce.Z artysta bedzie sie mozna spotkac w czwartek o godz.19tej w EMPiK-u > przy Nowym Swiecie. > Szkoda ,ze tylko bedzie podpisywal plyte,koncerciki ma niesamowite.Uwielbiam > tego chopa) Oooops...w piatek,nie czwartek Odpowiedz Link
mrouh Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 20:33 woow byl czas, że dałabym się pociąć za jego koncert, daaawno to było, ale pojawiły się plotki o koncercie w Częstochowie i błagałam rodziców na kolanach dosłownie o zgodę na wyjazd ech... Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 20:45 A ja mam zle skojarzenia.. w czestochowskiej WSL nasza pani prof. dawala nam cwiczonka dotyczace Jean´a muzyki.Musielimy opisywac odczucia sluchajac Jego utworow-po niemiecku..od tamtej pory nie moge Go jakos sluchac Odpowiedz Link
f.l.y Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 20:54 pamiętam te czasy, kiedy ciułałam kieszonkowe, aby w kiosku Ruchu przy kinie Femina zakupić kasety z Jarre'm alez to były fajne czasy.... /kupowałam też inne kasety, tak dla jasności/ Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 21:02 skiela1 napisała: > w Polsce.Z artysta bedzie sie mozna spotkac w czwartek o godz.19tej w EMPiK-u > przy Nowym Swiecie. to mieszkasz w Kanadzie czy w Warszawie? bo niby twierdzisz ze w Ontario a piszesz tak jakbys mieszkala na Woli Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 22:20 sloggi napisał: > Zeta - a Ty gdzie w końcu mieszkasz? ja jak widac z moich postow na antypodzie Odpowiedz Link
very_famous Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 21:05 Kiedyś słuchałam namiętnie jego muzyki na zdezelowanym magnetofonie i fajnie było. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 21:08 very_famous napisała: > Kiedyś słuchałam namiętnie jego muzyki na zdezelowanym magnetofonie i fajnie by > ło. ===== he..he... właśnie o tych czasach piszę.... Odpowiedz Link
groha Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 22:26 Oj, lubię, lubię. Nadal i wciąż I słuchać i... patrzeć (skubany się nie starzeje chyba). Odpowiedz Link
tomek854 Re: Jean Michel Jarre 13.06.05, 23:51 Ja też lubię. I lubię też Marka Bilińskiego (mam na winylu) - jakoś o nim nic ostatnio nie słychać... Odpowiedz Link
groha Re: Jean Michel Jarre 14.06.05, 00:43 tomek854 napisał: > Ja też lubię. I lubię też Marka Bilińskiego (mam na winylu) - jakoś o nim nic ostatnio nie słychać... Ha, też go mam! I faktycznie, słuch o nim zaginął, szkoda. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Jean Michel Jarre 14.06.05, 00:44 groha napisała: > tomek854 napisał: > > > Ja też lubię. I lubię też Marka Bilińskiego (mam na winylu) - jakoś o nim > nic > ostatnio nie słychać... > > Ha, też go mam! I faktycznie, słuch o nim zaginął, szkoda. > Ja mam chyba dwie kasety. szkoda, że zniknął. Dobry jest, skubany Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Jean Michel Jarre 14.06.05, 00:23 Jeszcze przed ślubem chodziliśmy do domu kultury w miasteczku, bo przyjeżdżał gościu z ODTWARZACZEM COMPAKTOWYM z Wrocławia aż i puszczał jego płyty (coś, jak kiedyś telewizor u sołtysa). Teraz mamy chyba wszystkie, i multimedialne, i pirackie i jakie chcecie Mąż pyta, która to płyta będzie podpisywana? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jean Michel Jarre 14.06.05, 00:49 Bedzie podisywal DVD "Jarre in China" oraz plyte A.E.R.O Odpowiedz Link
jacyszyn Re: Jean Michel Jarre 16.06.05, 10:26 JMJ był niezły 10 latek temu. Przez ich dobrych kilka królował w moim serduszku. Teraz to już go zdradzam z kapelami hip- hopowymi. Odpowiedz Link
palker Marek Biliński 04.08.05, 09:03 żyje, i jak wynika z info na jego stronie, miewa się dobrze www.bilinski.pl/index.html Odpowiedz Link
skiela1 Re: Marek Biliński 04.08.05, 23:11 Zwykle kupuje w Merlinie ale niestety nie maja ani jednej jego plyty. Odpowiedz Link
sloggi Re: Marek Biliński 05.08.05, 00:59 palker napisał: > żyje, i jak wynika z info na jego stronie, miewa się dobrze > www.bilinski.pl/index.html Kiedys byłem jego fanem, później przycichł. Odpowiedz Link
nauma Re: Jean Michel Jarre 04.08.05, 11:09 Jarre'a uwielbiam, ale tylko do Zooloka; za kolejne płyty tylko go lubię. A'propos Bilińskiego: AKURAT DZISIAJ na drogę do pracy włożyłem "Dziecko Słońca", a na drogę powrotną mam "E =/ mc2". A w domciu przegrane jeszcze z winyla i strasznie trzeszczące kasety z "Ogrodem Króla Świtu" i "Wolnymi lotami". "Po drugiej stronie świata" rulez! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jean Michel Jarre + dzien dobry ;-) 05.08.05, 13:44 Dzien dobry Elzbieto, milo Cie widziec ))) Dzien dobry wszystkim, znanym z forow obok i nieznanym Dziekuje, Sloggi, za zaproszenie, dlugo mi zajelo dotarcie, ale dotarlam... Przedstawie sie krotko, pisze z Dolnego Slaska, gdzie rezyduje od pol roku, po wieloletnim pobycie w Paryzu i wczesniej w USA. Nie zaluje powrotu, zeby uprzedzic ew. pytania W temacie JMJ, lubilam go zawsze. Mignal mi w TV pare dni temu, jak byl w Gdansku, i pomyslalam sobie: jak on to robi, ze tak swietnie wyglada??? J. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jean Michel Jarre + dzien dobry ;-) 05.08.05, 17:31 jutka1 napisała: > Dzien dobry Elzbieto, milo Cie widziec ))) Witaj) jak on to robi, ze tak swietnie wyglada??? To samo mi przyszlo do glowy.Ile on ma lat? Odpowiedz Link
dario05 Re: Jean Michel Jarre + dzien dobry ;-) 05.08.05, 17:47 > To samo mi przyszlo do glowy.Ile on ma lat? Urodzil sie 24 sierpnia 1948 a wiec ma juz 57 latek Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jean Michel Jarre + dzien dobry ;-) 05.08.05, 17:56 dario05 napisał: > > To samo mi przyszlo do glowy.Ile on ma lat? > > Urodzil sie 24 sierpnia 1948 a wiec ma juz 57 latek NO to dobrze sie trzyma) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jean Michel Jarre + dzien dobry ;-) 05.08.05, 19:17 Dobrze to malo powiedziane!! Odpowiedz Link