skiela1 16.07.05, 23:41 z blyskawicami przechodzi przez moje miasto. Az sie bam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Burza 16.07.05, 23:48 Nie bój się Skieluś, zaraz przejdzie. U mnie od wczoraj było ich sześć. Przeżyłam ja i mój komputer Zasłoń okna i puść głośną muzyczkę może? ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Burza 17.07.05, 00:01 No chociaz Ty salonujesz)) Smutno tu dzisiaj,wszyscy gdzies piwkuja albo griluja- ale o tej porze!!!! Las podpala jeszcze. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Burza 17.07.05, 00:03 Potrzebny ten deszcz,wszystko juz wyschlo,trawniki zolte...tylko mogloby tak nie trzaskac.Krzycza na mnie zebym sie od komputera odstawila. Odpowiedz Link
frida2 Re: Burza 17.07.05, 00:14 skiela1 napisała: > Potrzebny ten deszcz,wszystko juz wyschlo,trawniki zolte...tylko mogloby tak > nie trzaskac.Krzycza na mnie zebym sie od komputera odstawila. Mają rację, że krzyczą Dobry wieczór. Odpowiedz Link
groha Re: Burza 17.07.05, 00:16 Chyba mają rację - odstaw się, dopóki się nie przewali. Lepiej nie igrać z żywiołem Odpowiedz Link
groha Re: Burza 17.07.05, 00:34 Skiela, Ty to masz jednak twardy charakter, nawet burzy dasz radę) Popadało chociaż trochę? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Burza 17.07.05, 00:43 Lalo tak mocno,moze z 10 minut. Malo ale i to dobre.Nie musze podlewac) Corka ma prace na lato-podlewanie ogrodu jednych ludzi,ktorzy wyjechali na miesiac.Tez sie cieszy,bo ogrod spory))) Odpowiedz Link
groha Re: Burza 17.07.05, 00:52 Bardzo przyjemna praca) Lubię podlewać ogródek mojej mamy, też spory, a tu od kilku dni podlewa się samo, po kilka razy na dzień Tak solidnie, że nawet na balkon dolatuje, choć zadaszony. U nas nie ma już suszy, na szczęście. Nawet w lasach odwołano alarm pożarowy. Wszystko odżyło, ja też Odpowiedz Link
sloggi Re: Burza 17.07.05, 10:13 Pogrzmiało, chwilę popadało i po burzy Bardzo lubię jak grzmi i leje. Odpowiedz Link
spyheart Re: Burza 17.07.05, 23:49 Burza z burza sie nie spotka co do grmi i leje to bardzo fajnie jest tu po Buzy tak powietrze ladnie pachnie i wogole Odpowiedz Link