czarnaandzia 05.11.05, 08:43 Złota Rybko... No własnie Miałabym do niej dziś trzy życzenia. Rybko!!Posprzataj ,poprasuj i ugotuj!! Bo mnie sie nie chce ot tak po prostu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojadroga Re: Pstryk... 05.11.05, 08:45 ja bym dołożył jeszcze jedno...ale jest bardzo osobiste, więc je zachowam dla siebie... Odpowiedz Link
rene8 Re: Pstryk... 05.11.05, 09:12 Andzia a o masaż stóp po tańcach nie prosisz? No tak czy inaczej w dniu dzisiejszym powinnas mieć "dzień dziecka" i nic nie robić! Złota Rybko skoro Andzia ma "dziń dziecka" to ja chetnie skorzystam z jej życzeń! Odpowiedz Link
swojadroga Re: Pstryk... 05.11.05, 09:40 stojąc ten tok myślowy...czy ja moge jutro prosić o taki dzień dziecka?? Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Pstryk... 05.11.05, 11:53 Za masaż dziekuję.Stopy całe i zdrowe.Ale niestety dzien dziecka nie obowiązuje 5 listopada Rybka się wypięła i zero pomocy.Tak to jest z tymi rybkami..życie to niejebajka)) Odpowiedz Link
swojadroga Re: Pstryk... 05.11.05, 12:27 na nikogo się nie wypinałem...przepraszam bardzo... Odpowiedz Link
rybka_pila Re: Pstryk... 05.11.05, 22:21 Rybki absolutnie się nie wypinają!!! Rybki też bardzo pracują, O! Odpowiedz Link
jackussi Re: Pstryk... 06.11.05, 05:01 A co dla mnie Złota Rybko? hmm. Sen niemowlęcia - długi i bez koszmarów ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Pstryk... 06.11.05, 19:00 Złota Rybko ... Trudne te moje życzenia. Ale nie masz wyjścia Rybeczko. Jazda: 1. Żeby było spokojnie. 2. Żeby było normalnie. 3. Żeby taka osoba (nikt z moich najbardziej bliskich Rybeczko) była zdrowa. Ale Ci Rybeczko dowaliłam roboty. Odpowiedz Link