antidotumm 06.11.05, 23:35 polecam. Podobny w smaku do greckiej metaksy***, zaskakujaco dobry jak na swoja cene. O niebo lepszy od wiekszosci brendy, a nawet od niektorych koniakow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:17 skiela1 napisała: > wiec delektuj sie A rano święty Idzi pójdzie za mnie do pracy? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:19 sloggi napisał: > A rano święty Idzi pójdzie za mnie do pracy? Wiesz,ja myslalam,ze Ty juz pierniki wsuwasz Odpowiedz Link
ashek Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:17 też polecam a również jarzębiak na winiaku Sloggi tego nie trzyma się w lodówce Odpowiedz Link
sloggi Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:19 ashek napisał: > > Sloggi tego nie trzyma się w lodówce Czemu? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:21 ashek napisał: tego nie trzyma się w lodówce Nie??? MOj tez w lodowce jest,musze sprawdzic..czy nie....wywietrzal?? Odpowiedz Link
ashek Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:27 no jasne, że nie w lodówce a pić należy w temperaturze pokojowej najlepiej w podgrzanej koniakówce - wtedy odda cały aromat Odpowiedz Link
skiela1 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:31 ale w tej lodowce to mu sie nic nie stanie?prawda? To tylko chodzi o to zeby byl cieply podczas konsumpcji? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:36 Stanie, bo sie aromaty zlamia zamiast przegryzc. Czekolady, miodu, musztardy i alkoholi "szlachetnych" nie trzyma sie w lodowce. Taka jest teoria a w praktyce to jak kto chce Odpowiedz Link
skiela1 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:43 ashek napisał: > no i szkoda tych połamanych aromatów No to musze nastepna butelke kupic,tylko ze u mnie alkohol to idzie jakos tak pomalutku,dlatego wstawilam do lodowki...zeby sie nie popsul. A Adwokata gdzie sie trzyma? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:44 W Palestrze. Przepraszam, musialam. To jak kichniecie, nie dalo sie tego powstrzymac. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 00:49 fedorczyk4 napisała: > W Palestrze. Przepraszam, musialam. To jak kichniecie, nie dalo sie tego > powstrzymac. )) Tego zoltego,z jajek) Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Winiak luksusowy 12.11.05, 17:53 fedorczyk4 napisała: > Stanie, bo sie aromaty zlamia zamiast przegryzc. Czekolady, miodu, musztardy i alkoholi "szlachetnych" nie trzyma sie w lodowce. Taka jest teoria a w praktyce to jak kto chce A musztardy ...dlaczego, nie ? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 01:05 sloggi napisał: > No to juz wiesz jaki ze mnie pijak. Najgorsze,ze nawet nie wiemy jaki to prawdziwy i niezlamany jest aromat winiaku. Odpowiedz Link
ashek Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 01:13 > Najgorsze,ze nawet nie wiemy jaki to prawdziwy i niezlamany jest aromat winiaku i to jest jedna z gorszych rzeczy jaka Wam się w życiu przytrafiła))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Winiak luksusowy 10.11.05, 01:16 ashek napisał: > i to jest jedna z gorszych rzeczy jaka Wam się w życiu przytrafiła))) kompletnie nie znam sie na trunkach) albo mi cos smakuje albo nie Odpowiedz Link