antidotumm 03.05.06, 01:27 - jak dla mnie "Faceci w czerni" - zapewne jest wiele gorszych, ale ich nie ogladalam, a tu poszlam zwabiona reklamami. Wychodzilismy z mezem wsciekli i zdolowani. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 03.05.06, 01:40 Tomb Rider - jeden z nielicznych, którego nie dałem rady obejrzeć do końca na własnym komputerze, bo mi było szkoda czasu. Niewiele gorszy był "straż wiejska" - jakiś głupawy o policjantach z prowincji w USA. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 03.05.06, 05:42 chyba wszystkie romansidla... zwykle przewijam zeby szybciej sie skonczylo.. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 03.05.06, 13:22 very_famous napisała: > Matrix Rewolucje. OOo to tez Odpowiedz Link
cienmotyla Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 03.05.06, 11:04 nie wiem jaksie nazywał ale facet ganiał za słoniem, był w stanie zrobić dla niego wszystko, całyczas bójki, rozruby ale słon był najwaznijeszy Odpowiedz Link
tooo-tiki Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 03.05.06, 11:11 jak film jest zły, to zwykle wyłączam i nie zapamiętuję tytułu. Pamiętam za to filmy, po których się spodziewałam, że będą dobre (bo reżyser, bo druga część czegoś fajnego, bo remake, bo adaptacja książki), a się dobre nie okazywały, np. Złoto dezerterów albo trzecia cz. Matrixa Odpowiedz Link
misiak38 Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 03.05.06, 13:45 jako maniaczka horrorów przytoczę najgorsze szmatławce jakie kiedykolwiek dane mi było oglądać z tej własnie półki.kretyński naiwny i przesadzony do granic możliwości "Boogieman" który oglądałam z zażenowaniem wręcz.rozumiem - horrory to bajki generalnie i fikcja ale to to już była przesada.drugi to równie inteligentny "Smakosz" ("Jeepers Creepers"),powala na kolana.no i trzeci z zaszczytnym tytułem kichy totalnej to "Lęk". Kurcze film brytyjski a gówno takie że koniec świata.dziękuję. Odpowiedz Link
konstatacja Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 04.05.06, 01:19 Sauvage Innicence aka Dzika Niewinnosc (tytul polski) kilka lat temu na festiwalu w Cieszynie. Amerykanskie knoty conajmniej nie oszukuja, ze nie sa ambitne. Odpowiedz Link
larss Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 04.05.06, 13:55 w kinie? dzien niepodleglosci, angielski pacjent i gwiezdne wrota. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 08.05.06, 00:56 a ja lubie gwiezdne wrota i jemsa spajdera ;P(ostatnio w wilku znów był) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 04.05.06, 14:23 prawdziwe kłamstwa z szwajcenegerem i tą curtis, scena jak art malik leciał na szelkach na bombie mnie powaliła, najgorsza hala jaką widziałam-choć w niektórych szwajcenegera lubiłam np comando;D Odpowiedz Link
tommy2222 hostel 05.05.06, 00:14 "Hostel" ten film to nie tylko najgorszy film to popristu tragedia i koszmar co wymyśił Tarantino Odpowiedz Link
shachar koszmar to sa polskie seriale 05.05.06, 04:52 ale to oddzielna kategoria, zaden z podanych przez was tytulow nie jest tak beznadziejny jak 'm jak milosc' Odpowiedz Link
dimanche Re: koszmar to sa polskie seriale 05.05.06, 09:29 za dużo koszmarów widziałam, żeby je spamiętać, staram się pamiętać te najlepsze.... Odpowiedz Link
tommy2222 Re: koszmar to sa polskie seriale 07.05.06, 21:09 niedawno mieszkał z nami koleś, który oglądał ten film - twierdził, że jest bardzo jasny a nie taki mroczny jak inne, które my oglądaliśmy - dobrze, że juz z nami nie mieszka hi hi Odpowiedz Link
c.kapturek Re: koszmar to sa polskie seriale 08.05.06, 00:55 co ty, beznadziejny serial to złotopolscy!!!! Odpowiedz Link
kriss67 Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 05.05.06, 12:09 Filmy Zanusiego, z wyłączeniem "Z dalekiego kraju" Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
ernest-wampir Re: Najgorszy film jaki widzieliscie 07.05.06, 21:19 w kinie - park jurajski. od tego czasu zacząłem sprawdzać na co idę był też taki film "plan nr 5 z kosmosu" - podobno uznany za najgorszy w historii, ale oglądając go uśmialiśmy sięz kumplem po pachy Odpowiedz Link