antidotumm Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 00:11 Wieczorem bezkofeinowka. A kakao uwielbiam, ale na wodzie, a nie na mleku! Herbatka - tez lubie, szczegolnie bawarke! Odpowiedz Link
projek Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 00:56 dimanche napisała: > kawe, kawe na ławe O tej porze to może kompromis kawy z mlekiem Odpowiedz Link
dimanche Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 01:00 projek napisał: > dimanche napisała: > > > kawe, kawe na ławe > > O tej porze to może kompromis kawy z mlekiem Ja dziś kompromisów nie uznaję... Odpowiedz Link
projek Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 01:02 dimanche napisała: > Ja dziś kompromisów nie uznaję... Widzę, że nie dasz sobie w kawę dmuchać... Ja tymczasem sięgnę po herbatę z cytryną i kolejny odcinek Twin Peaks na dobranoc Odpowiedz Link
dimanche Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 01:04 projek napisał: > dimanche napisała: > > > Ja dziś kompromisów nie uznaję... > > Widzę, że nie dasz sobie w kawę dmuchać... > > Ja tymczasem sięgnę po herbatę z cytryną i kolejny odcinek Twin Peaks na dobran > oc Ja czuję się sama jakbym była z Twin Peaks... Odpowiedz Link
projek Twin Peaks 17.05.06, 01:05 dimanche napisała: > Ja czuję się sama jakbym była z Twin Peaks... Jako jakaś konkretna postać z serialu? Odpowiedz Link
dimanche Re: Twin Peaks 17.05.06, 01:07 projek napisał: > dimanche napisała: > > > Ja czuję się sama jakbym była z Twin Peaks... > > Jako jakaś konkretna postać z serialu? Myślę, że mogłabym być tą, co gada z pieńkiem...dziś moge gadać z każdym... Odpowiedz Link
projek Re: Twin Peaks 17.05.06, 01:15 The Log Lady www.tpbrewingco.com/wares/ccards/Card42Front.jpg - ciekawa postać. Swoją droga to w Twin Peaks prawie wszystkie postacie wzbudzają moją sympatię. Odpowiedz Link
dimanche Re: Twin Peaks 17.05.06, 01:17 projek napisał: > The Log Lady www.tpbrewingco.com/wares/ccards/Card42Front.jpg - ciekawa > postać. Swoją droga to w Twin Peaks prawie wszystkie postacie wzbudzają moją > sympatię. Ja troche inaczej jednak wyglądam... Odpowiedz Link
projek Re: Twin Peaks 17.05.06, 01:24 dimanche napisała: > Ja troche inaczej jednak wyglądam... Ja nie twierdzę że tak wyglądasz. Link zamieściłem dla przypomnienia postaci, bo o ile kojarzę to serial dawno nie był emitowany w żadnej polskojęzycznej telewizji. Odpowiedz Link
dimanche Re: Twin Peaks 17.05.06, 01:26 projek napisał: > dimanche napisała: > > > Ja troche inaczej jednak wyglądam... > > Ja nie twierdzę że tak wyglądasz. Link zamieściłem dla przypomnienia postaci, b > o > o ile kojarzę to serial dawno nie był emitowany w żadnej polskojęzycznej telewi > zji. No nie był, a z tym wyglądem to mam nadzieje, że wyglądam inaczej... Odpowiedz Link
projek Re: Twin Peaks 17.05.06, 15:47 Mam dobrą jakościowo wersje. Jest to chyba DVD rip z hiszmańskiej edycji. Napisy hiszpańskie pojawiają się tylko kiedy jest piosenka i są słowa podane. Odpowiedz Link
pep-per Re: Twin Peaks 17.05.06, 16:47 Chyba będe musiał kiedyś uśmiechnąć się ładnie do kolegi Mam nadzieję, że dialogi są w orygnalnej wersji? Odpowiedz Link
projek Re: Twin Peaks 18.05.06, 02:44 pep-per napisał: > Chyba będe musiał kiedyś uśmiechnąć się ładnie do kolegi Mam nadzieję, że > dialogi są w orygnalnej wersji? Chętnie uśmiech Twój na żywo zobaczę. Własnie skończyłem oglądać ostatni odcinek. Film miejscami ma drobną pikselozę - zwłaszcza jak się wiele dziele - ale to rzadko. Dialogi są orginalne. Hiszpanskie napisy pojawiają się w całej serii ok 4-5 razy podczas piosenek i w ostatnim odcinku. Tymczasem pamiętaj: "The owls are not what they seem" Odpowiedz Link
dimanche Re: Mleko n/t 17.05.06, 00:38 No, ale żem wyszła na ciemną masę salonową...a ja myślałam, kiedys, że to znaczy "na temat", ale cos mi to logicznie nie pasowało... Odpowiedz Link
skiela1 :-))))))) 17.05.06, 00:40 dimanche napisała: > No, ale żem wyszła na ciemną masę salonową...a ja myślałam, kiedys, że to znacz > y > "na temat", ale cos mi to logicznie nie pasowało... Odpowiedz Link
dimanche Re: :-))))))) 17.05.06, 00:42 A te kreski co znaczą to juz naprawde nie wiem... Odpowiedz Link
sloggi Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 02:15 O właśnie - muszę kupić kakao. Odpowiedz Link
pep-per Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 08:39 Herbata albo kawa. Na któryś ze składników kakao mam alergię, ale jeśli już, to tylko z mlekiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 19:31 pep-per napisał: Na któryś ze składników kakao mam alergię, W kakao jest tylko jeden skladnik. Odpowiedz Link
pep-per Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 18.05.06, 07:55 Więc na ten składnik mam alergię skiela1 napisała: > pep-per napisał: > > Na któryś ze składników kakao mam alergię, > > > W kakao jest tylko jeden skladnik. Odpowiedz Link
cienmotyla Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 16:26 Kawa i to tak mocna, że mi serce wyskoczy! Odpowiedz Link
rubeus Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 17.05.06, 19:53 Kakao ??? Dobry pomysł z zimnym mleczkiem Odpowiedz Link
chani-nr1 A może kakao? 17.05.06, 19:55 najlepiej rozpuszczalne - Puchatka.. mniam z bułeczkaa z masełkiem... Odpowiedz Link
sloggi Re: A może kakao? 18.05.06, 00:42 Kakao będzie jutro, za karę. Dziś zjadłem czekoladę. Odpowiedz Link
lekia Re: Kawa czy herbata? A może kakao? 24.05.06, 20:21 Jak to się stało, że mi wypiłaś moje kakao, przecież to mój kubeczek z wiewórką jest Odpowiedz Link