aga_piet 04.07.06, 18:54 Znacie to?? www.gwar.pl/index.html No ludzie jestem w szoku, portal Gazety, wydawałoby się bardzo skostniały jeśli chodzi o formę... a tu TAGI! Szok... normalnie szok. A tematyka bliska SO. Warto tam też podbić to i owo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus Re: Gwar.pl 04.07.06, 20:15 znacie... Najśmieśniejsze jest to, że 'konkurencja' [ konkretnie wykop.pl ], wieszali na nim psy, jak był jeszcze w fazie pierwszych testów i do oficjalnej prezentacji było jeszcze daleko... Odpowiedz Link
mrouh Re: Gwar.pl 04.07.06, 20:32 Kiedys starsznie duzo łaziłam po necie i znałam większośc naprawde znanych stron z interesującego mnei obszaru tematycznego, ale po linkach z gwaru widzę, że już wypadłam z obiegu Odkrywam internet na nowo Odpowiedz Link
zza_krzaka Re: Gwar.pl 04.07.06, 22:10 lubię tam zaglądać, a trafiłam tam przez przypadek - chciałam zajrzeć na Oślą ławkę.....a tu niespodzianka - serwis O Gwar.pl /zamienili miejsca/ Odpowiedz Link
rene8 Re: Gwar.pl 05.07.06, 00:42 Nie znałam. Muszę spokojnie przejrzeć No ale niezła ciekawostka. Dzięki. Odpowiedz Link