Dodaj do ulubionych

Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczny :o)

11.07.06, 13:29
Przepraszam Cię za niepotrzebną aferę i do miłego!
:o)
PS
Jest mi potwornie wstyd... wyszłam na histeryczkę.
sad
Obserwuj wątek
    • f.l.y Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 14:04
      skojarzylo mi się, że dario05 jest fachowcem od komputerów - prawda to?

potrzebuję pomocy, żeby uleczyć zawirusowany komputer syna....
      taki przegląd, przywrócenie do życia....

czy jest na sali komputerowy lekarz?
      • kriss67 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 14:41
        Jakie znacie dobre, darmowe programy antywirusowe? Z obsługą w jezyku polskim?
        • very_famous Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 14:59
          Dobre, darmowe i po polsku?
          Takie rzeczy to tylko w Erze tongue_out

Masz za wysokie wymagania wink
          • tomek854 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 15:02
            w erze, albo w linuxie wink
            • kriss67 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 15:07
              Nabijacie sie ze mnie ancymony!!!
              Nie tylko w Erze. Przez rok miałem Kasperskiego, płytka z miesiecznika Enter.
              Chodził super, chociaż produkt polski i po polsku. Niestety, licencja wygasła i
              klopssad
              • muka77 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 15.07.06, 21:56
                kasperski jest rosyjskim programem nie polskim smile
        • wadera3 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 16:52
          kriss67 napisał:

> Jakie znacie dobre, darmowe programy antywirusowe? Z obsługą w jezyku polskim?

www.avast.com
          • kriss67 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 12.07.06, 11:05
            Dziekismile
        • umfana Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 19:38
          Ja polecam Avast! i Ad-Aware
          • f.l.y Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 12.07.06, 09:43
            dziękuję za info smile
            dogadam się z synem i odezwę się smile
      • wadera3 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 16:52
        f.l.y napisała:

> skojarzylo mi się, że dario05 jest fachowcem od komputerów - prawda to?
        >
        > potrzebuję pomocy, żeby uleczyć zawirusowany komputer syna....
        > taki przegląd, przywrócenie do życia....
        >
        > czy jest na sali komputerowy lekarz?
        >

polecam swojego domowego "lekarza" z zawodu i zamiłowania informatyk
      • umfana Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 11.07.06, 19:38
        Prawda! Dario jest uczciwym fachowcem od komputerów. Polecam go!
    • dario05 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 15.07.06, 16:24
      Nie no, nie przesadzaj. Juz ci mowilem ze jak ja przyjezdzam do klienta to
      wszystko samo zaczyna dzialac big_grin
      • umfana Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 15.07.06, 21:29
        Hej Dario! Opisałam ten przypadek na zamkniętym forum o rzeczach paranormalnych-
        Życie po Życiu. Adminka tegoż forum odpowiedziała mi, że w liceum miała takiego
        kumpla, który naprawiał sprzęt fizykowi na lekcjach przez sam dotyk.. hihihi.
        Może znacie się z nią? Dziewczyna jest z Warszawy. Nawet zaproponowała mi, abym
        Cię zaprosiła na jej forum. Dam Ci linka tam na maila. Jak będziesz miał czas
        wpadnij do Jaszczurii i opisz to!
        Pozdrawiam serdecznie :o)
        • kriss67 Re: Dario ogromnie dziękuję ! Jesteś fantastyczn 16.07.06, 08:44
          Hejka Umfanasmile
          To opiszę Ci historię, której świadkiem był dominikanin Józef Maria Bocheński.
          Może o nim słyszałaś? Bardzo barwna postać.
          W 1935 roku robił reportaż o Niepokalanowie. Ojciec gwardian Kolbe stworzył tam
          swoistą mieszankę - klasztor i najwieksza w Polsce przedwojennej drukarnia.
          Drukowano tam Dziennik, Rycerza, Małego Rycerza i wiele innych rzeczy. Nakład
          dochodził do kilkuset tysiecy dziennie. Maszyny drukarskie były
          najnowoczesniejsze w kraju.
          Podczas pobytu Bocheńskiego w Niepokalanowie nastapiła awaria maszyny produkcji
          niemieckiej. Franciszkanie mechanicy dwoili sie i troili, żeby usunac usterke.
          Po dłuższym czasie zameldowali Ojcu Kolbe, że nic z tego, trzeba sciagać części
          z Niemiec. Kolbe policzył koszty o doszedł do wniosku, że nie stac go na tak
          duzy wydatek. I co zszokowało Bocheńskiego?
          Kolbe zebrał jak nawiecej braci, którzy akurat byli wolni i wydał komende:"Na
          kolana i modlitwa". Kilkudziesieciu młodych ludzi, odzianych w upaprane farbą i
          olejem habity, padło na kolana i pogrążyło sie w modlitwie. Po kilku minutach
          maszyny ruszyłusmile
          Autor reportażu Bocheński nie wiedział wtedy, że za kilkadziesiat lat ten
          surowy w obyciu niepozorny franciszkanin Kolbe zostanie świetym.
          Na marginesie: w latach 40 Niemcy zdemontowali linie produkcyjna i
          zarekwirowali park maszynowy.
          Pozdro
          Krzysztof

• umfana Krzysztof :o) 16.07.06, 11:53
            Twój wpis kwalifikuje się na forum Jaszczurii "Życie po Życiu" :o)
            U niej piszą wierzący róznych wyznań i laicy o dziwnych sytuacjach, jakie miały
            miejsce w ich życiu, etc.
            Jak pozwolisz to go skopuję i dam Jaszczurce, albo sam zapukaj do Niej pisząc,
            że jesteś ode mnie. Jaszczuria ma forum zamknięte.
            Pozdrawiam i dziękuję za ten post!
            :o)
            • f.l.y Re: umfano.... 19.07.06, 10:22
              ale czemu nie napisałaś że....dario05 jest takim przystojniakiem! wink
              • kriss67 Re: umfano.... 19.07.06, 12:22
                Powiem Ci jeszcze Umfana, że kilka lat temu byłem w Niepokalanowie, pisząc dla
                jednego z tygodników artykuł o franciszkańskiej strazy pożarnej. Poznałem wtedy
                jednego z ojców, w tym czasie pełniącego - z racji wieku - funkcje honorowego
                prezesa zakonnej strazy. Ojciec ten był swiadkiem wywozu Ojca Kolbe do obozu
                zagłady w Oświecimu. Pokzaywał mi zdjęcia, które robił wtedy z ukrycia na
                poddaszu. Niesamowite to było. Nie wiem czy zakonnik ten jeszcze zyje, bo
                zdarzenie miało miejsce w 1997 roku. Cześc zdjęć które wtedy mi pokazywał,
                nigdy nie były opublikowane.
                Pozdrawiam
                Krzysztof
                • umfana Krzysztof dzięki :o) 19.07.06, 19:04
                  Proszę Cię zapukaj do Jaszczurii na Jej forum "Życie po Życiu". Sądzę że będzie
                  dziewczyna zadowolona z nowego forumowicza. Napisz Jej tylko, że "jesteś ode
                  mnie". Ona bardzo ostrożnie wpuszcza nowych ludzi na swoje forum.
              • umfana Fly 19.07.06, 19:00
                Zawstydzasz mnie!
                :o)))
                • dario05 Re: Fly 19.07.06, 20:42
                  umfana napisała:
                  > Zawstydzasz mnie!
                  > :o)))

To co ja mam powiedziec <zawstydzony> ?
            • kriss67 Re: Krzysztof :o) 19.07.06, 10:40
              Umfana, spoko, zamieszczaj. Mam jeszcze troche takich historii, np. sprawa
              bilokacji Ojca Pio.
              • umfana Kriss zapukaj do Jaszczurii! 19.07.06, 19:07
                Tak jak napisałam- najlepiej będzie, jak sam nam napiszesz o tym na forum "Życie
                po życiu". Daję Ci tam link:
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23992
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka