czarnaandzia 04.09.06, 21:44 Tak sobie zerkam na te tańce z"gwiazdami" i mówcie co chcecie..Ona żadna dla mnie Polska Diwa Polskiego Kina nie jest;/A na wspomnienie kiedy grała Łęcką to już wogóle nerwa dostaję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Beata Tyszkiewicz 04.09.06, 22:06 Odpowiada mi jej sposób bycia. Jest powściągliwa, skromna, mądra. Prawdziwa dama. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Beata Tyszkiewicz 04.09.06, 22:20 Beata Tyszkiewicz jest OK, geny po przodkach nie zniszczy nawet komuna Odpowiedz Link
frida2 Re: Beata Tyszkiewicz 04.09.06, 22:27 skiela1 napisała: > no i poczucie humoru tez ma Racja Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Beata Tyszkiewicz 04.09.06, 22:27 No to byćmoże odbiegam od innych ,ale nie podoba mi się jej poczucie humoru i odbieram ją jako wyniosłą babkę. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Beata Tyszkiewicz 04.09.06, 22:32 pozwolmy sie innym wypowiedziec... jeszcze wyjdzie,ze ja odbiegam)) lubie jej subtelnosc. Dama,ktora jest wzorem do nasladowania.. Odpowiedz Link
beer_forever Re: Beata Tyszkiewicz 04.09.06, 22:42 Dla mnie byla piekniejsza niz Brigide Bardot.I miala ladniejsze cycki. Jak szedlem na film od lat 18 z Tyszkiewicz to wiedzialem ze "momenty" beda. Tia..to bylo dawno temu Odpowiedz Link
magdajeden Re: Beata Tyszkiewicz 05.09.06, 10:18 czarnaandzia napisała: > No to byćmoże odbiegam od innych ,ale nie podoba mi się jej poczucie humoru i > odbieram ją jako wyniosłą babkę. jestes w mniejszosci, ale to nie znaczy ze jstes wyjątkiem mój mąż jej nie trawi, ja patrze na nią bardzo krytycznie. bo poza miną i tym ę-ą to jakby sie uważniej wsłuchac w to co mówi, to okaże sie, że tak naprawdę niewiele ma do powiedzenia. w kwestii klasy też bym polemizowała. jaka dama publicznie wyjmie z torebki puderniczkę i zacznie poprawiać nosek?? nie do pomyslenia dla PRAWDZIWEJ damy (za jaką sie pani Tyszkiewicz uważa), ona takie cudo odstawiła przed kamerami u Wojewódzkiego. gdzie, trzeba jej przyznać, trochę dowcipna była, ale słabiutka, bardzo słabiutka. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Beata Tyszkiewicz 05.09.06, 00:22 a juści, że dama i zgodnie z obecnym wiekiem zajeła się produkcją ubranek dla dzieci z wełenki, na razie wśród znajomych rozdaje, ale z naszywką beata to jak od gucci poza tym świetnie fotografuje i wie, jak się zmarketingować - rozdaje swoje fotki czarno białe, no i wulgarne słowa zna, toć w mamy cię było widać Odpowiedz Link
skiela1 Re: Beata Tyszkiewicz 05.09.06, 00:24 c.kapturek napisała: poza tym świetnie fotografuje i wie, jak się zmarketingować - > rozdaje swoje fotki czarno białe, no i wulgarne słowa zna, toć w mamy cię było > widać oj tak fotografie dzieciakow sa swietne. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Beata Tyszkiewicz 06.09.06, 13:27 babka z klasą, lubię jej poczucie humoru. Odpowiedz Link
muka77 Re: Beata Tyszkiewicz 06.09.06, 12:53 Ja ją lubie, zwlaszcza po przeczytaniu jej ksiazki, miala kobieta ciezkie zycie i na pewno ciekawe . A tv to nie ogladam, wiec nie wiem co robi w programach, ale to aktorka wiec zapewne 90% to gra . Odpowiedz Link
towita Re: Beata Tyszkiewicz 07.09.06, 13:18 Dla mnie pani Tyszkiewicz i pan Wodecki w "Tańcu z gwiazdami" przypominają takich dziadków z Mapetów. Nie lubię ani jej, ani jej córeczek. Nie lubię po prostu tego typu zadęcia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Beata Tyszkiewicz 08.09.06, 00:06 Z tą różnicą, że jak ona idzie ulicą to wszyscy wiedzą, że idzie Tyszkiewicz; a jak Ty idziesz? Odpowiedz Link
sonrie Re: Beata Tyszkiewicz 08.09.06, 08:09 Jest świetna - ma ogromny dystans do siebie, mądrze mówi, jest piękna. To dama. Odpowiedz Link
sloggi Re: Beata Tyszkiewicz 08.09.06, 21:18 sonrie napisała: > Jest świetna - ma ogromny dystans do siebie, mądrze mówi, jest piękna. To dama. Przyjmijmy, że była niezła. Odpowiedz Link
towita Re: Beata Tyszkiewicz 08.09.06, 08:44 Nie rozumiem. A po co wszyscy mają wiedzieć, że to akurat ja idę ulicą? Jest mi to zupełnie niepotrzebne do szczęścia ani do niczego właściwie. Rajcują mnie zupełnie inne rzeczy. Odpowiedz Link
sloggi Re: Beata Tyszkiewicz 08.09.06, 21:19 towita napisała: > Nie rozumiem. A po co wszyscy mają wiedzieć, że to akurat ja idę ulicą? Jest mi > > to zupełnie niepotrzebne do szczęścia ani do niczego właściwie. Rajcują mnie > zupełnie inne rzeczy. A ja myślałem, że Ciebie rajcuje tylko Z. Odpowiedz Link
aankaa chiba się zaplątałeś 08.09.06, 22:51 • Re: Beata Tyszkiewicz sloggi 08.09.06, 00:06 + odpowiedz Z tą różnicą, że jak ona idzie ulicą to wszyscy wiedzą, że idzie Tyszkiewicz; a jak Ty idziesz? Odpowiedz Link
sloggi Re: chiba się zaplątałeś 09.09.06, 15:26 Chodziło mi o sławę i o to, że była niezła. Odpowiedz Link