sibeliuss 02.05.07, 22:50 Pytam, bo skrytykowano w innym wątku moją interpretację muzyczną utworów Mazowsza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: Zdarza Wam się śpiewać? 02.05.07, 22:58 W aucie, na caly glos mi sie zdarza spiewac MAzowsze lubie ogladac jak sie rytmicznie kolysze na boki stojac w polkolu ) A ktore utwory to tak przypadly ci do gustu ??? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zdarza Wam się śpiewać? 02.05.07, 23:01 Furman, Przepióreczka, Jadą goście.... Odpowiedz Link
buka007 Re: Zdarza Wam się śpiewać? 02.05.07, 23:15 No tak, Przepioreczka ) mozna sie bylo spodziewac Odpowiedz Link
parachute Re: Zdarza Wam się śpiewać? 02.05.07, 22:58 tak! mnie też ktoś ostatnio nieustannie krytykuje więc się nie martw... jak w liceum zaśpiewałem na muzyce "Warszawskie dzieci", to pani aż się wzruszyła... niedawno sie dowiedziałem że to chyba wzruszeniem nie było... sam juz nie wiem...ale ja naprawdę mam dobry głos... Odpowiedz Link
login_niedostepny Re: Zdarza Wam się śpiewać? 02.05.07, 23:00 tak, dre jape w samochodzie szczegolnie Strachy na lachy ostatnio - intro "witaja ciebieeeeeeeeeeeeeeeeee strachy na lachyyyyyyyyyyyyy" oraz "mysla swa szukaja szczescia ktore zwieeeeeeeeeee sieeeeeeeee wolnosciaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!" ))) Odpowiedz Link
malgo037 Re: Zdarza Wam się śpiewać? 03.05.07, 13:16 no mazowsza nie zdarza mi się śpiewać, za to wszystko co tylko znam lub jest na tyle proste, ze po połowie numeru można sie domyślić co będzie dalej..typowi mojemu nie przeszkadza..także chyba umim Odpowiedz Link
katja_24 Re: Zdarza Wam się śpiewać? 03.05.07, 13:25 Nie, poniewaz w młodosci slon mi na ucho nadepnal i fałszuje niemilosiernie Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Zdarza Wam się śpiewać? 03.05.07, 19:34 rzadko, fałszuje ogromnie mam taką jedną traume z podstawówki. pamietam chyba w 2 klasie na jednej z lekcji muzyki każdy (wg listy) miał śpiewać piosenkę, się tak strasznie starałam, żeby najpiękniej wyszło!, a wyszło na 3 i bylam strasznie zła na pania nauczycielke wtedy Odpowiedz Link
asiouek Re: Zdarza Wam się śpiewać? 03.05.07, 22:29 Ja też mam traumę - wyrzucono mnie z chóru w podstawówce i to zaraz na pierwszych zajęciach... Mimo tegoż śpiewam dziko w samochodzie wczuwając się bardzo, szczególnie przy "I will love again"... Poza tym wystukuję rytm na kierownicy i czasami stojąc na czerwonym swietle zapominam zamknąć okna, co sprawia, że kierowcy z bocznych pasów mogą w pełni podziwiać moje zdolności wokalne Odpowiedz Link
kriss67 Re: Zdarza Wam się śpiewać? 03.05.07, 19:42 Sibek, no co Ty Spiewasz jak Pawarotii i Placek Domingo w jednym A pamiec masz jak studnia bez dna Aha, powiem Ci - nie miałem pojecia, że Mazowsze spiewa takie odjazdowe rzeczy Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zdarza Wam się śpiewać? 03.05.07, 19:47 kriss67 napisał: > A pamiec masz jak studnia bez dna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=61682885&a=61685296 ) Odpowiedz Link
kriss67 Re: Zdarza Wam się śpiewać? 04.05.07, 12:48 Swobodnie mógłby z kompem turniej pamieciowy rozegrać Odpowiedz Link
dimanche Re: Zdarza Wam się śpiewać? 04.05.07, 12:56 Ja strasznie fałszuję , więc nie spiewam... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zdarza Wam się śpiewać? 04.05.07, 12:58 dimanche napisała: > Ja strasznie fałszuję , Martwisz się tym? Odpowiedz Link