wacikowa 15.06.07, 08:46 Widziałam dziś na przystanku faceta w lnianych spodniach i sandałach!!! Bożeeeee jakie on miał zajebiste stopy.. Nie mogłam wzroku oderwać!! Wiem wiem!! Jestem zboczona do granic możliwościP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 08:51 Bo to naprawdę świetnie wygląda. Pod warunkiem, że stopy są zadbane Odpowiedz Link
wacikowa Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 08:56 Były Boskie!!! Nie widziałam dłoni ale jeśli też takie zadbane.... To ja nawet na przystanku dałabym mu...nr tel. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 08:57 Moja wyobraźnia została pobudzona Odpowiedz Link
kriss67 Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 08:58 No popatrz, a moja jakoś nie Odpowiedz Link
kriss67 Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 09:36 A dziwne. Nietypowy jakis jestem Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 08:57 Po co to - tel -? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 09:17 wacikowa napisała: > Po kontakt Z ładnym guzikiem? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 09:23 wacikowa napisała: > I dziurkami. Tak,guziki są z dziurkami,ale lepsze te od dżynsów,te naprawedę bolcują,nitują.... Odpowiedz Link
hun_jord Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 13:54 wacikowa napisała: > Były Boskie!!! Nie widziałam dłoni ale jeśli też takie zadbane.... To ja nawet > na przystanku dałabym mu...nr tel. nie dał bo nie miał, czy nie zapytałaś ? wstydliwaś jakaś, czy może nieśmiała ?? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 08:56 wacikowa napisała: > Widziałam dziś na przystanku faceta w lnianych spodniach i sandałach!!! > Bożeeeee jakie on miał zajebiste stopy.. Nie mogłam wzroku oderwać!! > Wiem wiem!! Jestem zboczona do granic możliwościP Od spodni? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 09:16 wacikowa napisała: > > Od spodni? > Guzik Tak,pewnie ładny - guzik -. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 13:37 Wniosek,ze trudno spotkac faceta z zajebistymi stopami.....(?) a moze to te spodnie? Odpowiedz Link
wacikowa Re: Odkryłam dziś swoją nową deviacje:P 15.06.07, 13:39 Trudno niestety.. Mógł być bez spodni Odpowiedz Link