vika411 10.06.03, 17:01 jest w Super Expressie artykul pod tym tytulem.Poczytajcie sobie:naprawde dostal)))))Takich trzeba zamykac w domu wariatow!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:07 To trzeba wszystkie elyty polityczne RP internować na obserwacji i sprawdzić jak się wychylają. Nie widze w tym kraju polityka na miare choćby w połowie Wojciecha Jaruzelskiego. Szkoda że podjęta decyzja o stanie wojennym wypadła za jego kadencji. I tak wolałem własne czołgi od sowieckich, i żądnych zemsty Czechosłowaków. Odpowiedz Link
draconessa Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:25 Czy to znaczy, ze musze zarejestrowac moja papuge)) idiotyczne)) AAle jak nei wiadomo , o co chodzi, tzn ze chodzi o kase - rejestracja wszak bedzie kosztowac. coraz glupiej robi sie w Polsce!!! Odpowiedz Link
pacio Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:33 Qrde, a Hong KONGU PODATEK WYNOSI 3% I żadnych cholernych ulg. Klarownie i czysto ! Odpowiedz Link
vika411 Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:34 draconessa napisała: > Czy to znaczy, ze musze zarejestrowac moja papuge)) idiotyczne)) AAle jak > nei wiadomo , o co chodzi, tzn ze chodzi o kase - rejestracja wszak bedzie > kosztowac. coraz glupiej robi sie w Polsce!!! A ja jak przyjade do Polski to bede musiala zarejestrowac moje filodendrony i Bazyla.Ten ostatni to juz jest czysty Austriak w typie nordyckim RUDY JEST)ale nie rozumie ami slowa po niemiecku......nieuk jeden...To niech sie sam rejestruje!jak im tam powie swoje egzotyczne "mial" to pomysla,ze sie podszywa i bedzie spoloj! Odpowiedz Link
vika411 Re: Minister dostal fiola!!!!!!!!!!! 10.06.03, 17:45 hehehe!!!!!!A co bedzie jesli teraz rolnicy beda musieli zarejestrowac w urzedzie kazdy kartofel,fasolke,i inne marchewki))))))) o nie mniej egzotycznym inwentarzu zywym nie wspominajac?!))))) Odpowiedz Link