margala 29.09.07, 21:07 5 lat temu po raz pierwszy napisałem coś na forum gazeta.pl. a wy jaki macie staż? pozdrawia M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: 5 lat na forum 29.09.07, 22:41 to już stażowe Ci leci krótszy o cirka połowę. No, może mniej Odpowiedz Link
agulaszek Re: 5 lat na forum 30.09.07, 08:28 Gratuluję Ja to małolata foumowa jestem, tak na poważnie to mam dopiero 4 m- ce Odpowiedz Link
kriss67 Re: 5 lat na forum 02.10.07, 16:09 No pieknie 4 miesiące pobytu z nami i 11000 wpisów Brawo Odpowiedz Link
kriss67 Re: 5 lat na forum 02.10.07, 16:27 Czołem Agulaszek ma staż koło 4 miesiecy dopiero a jaki wynik wpisów Zresztą pamietam moment jak Agulaszek zaczynała SalonowaćWszystkie tematy podchwytywała. Widać było, że przezywa - jak każdy z nas - młodzieńczą miłośc do forum Odpowiedz Link
adhamah Re: 5 lat na forum 30.09.07, 10:49 gratuluję 30 grudnia będą 4 lata wcześniej pisałem mało i bez logowania Odpowiedz Link
margala gratulacje? 30.09.07, 14:23 dziękuję za gratulacje. ale czy jest czego gratulować? czemu nikt nie współczuje albo ubolewa? pozdrawiaM. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: 5 lat na forum 30.09.07, 20:32 Ja też estem 5 lat na foruym gazety, pod tym nickiem 4 Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: 5 lat na forum 01.10.07, 20:36 10 stycznia zeszłego roku zaczęłam pisac, pod innym nickiem jeszcze wtedy Odpowiedz Link
kriss67 Re: 5 lat na forum 02.10.07, 16:03 3 lata stażu forumowego. Wczesniej ze dwa lata na forum Onetu. Odpowiedz Link
asiouek Re: 5 lat na forum 10.10.07, 22:51 ponad pięć lat, teraz to mój trzeci nick... szczerze pisząc to nie zaglądam już na te fora, od których zaczynałam, bo się tam istne cyrki dzieją i nędza i żałość co do kultury wypowiadających się... Hmmm... kilka lat temu, kiedy internet nie był aż tak powszechnie dostępny było chyba lepiej... jakoś tak mniej chamsko! Odpowiedz Link
asiouek Re: 5 lat na forum 10.10.07, 23:11 do pierwszego zapomniałam hasła to były moje pierwsze kroki w necie. drugi zmieniłam ze względu na łamanie hasła do mojego konta przez pewną bliską mi kiedyś osobę i podszywanie się pode mnie! Odpowiedz Link
uyu Re: 5 lat na forum 11.10.07, 02:38 Na portal GW wchodze od ponad szesciu lat. Zaczynalam jako margo.fr na czacie. Potem zmienilam nick na margo.pf - zeby geograficznie sie zgadzalo. To bylo chyba w kwietniu 2005. W tym samym czasie zaczelam pisywac na forum. Nastepnie znowu wloczylam sie troche po swiecie az w koncu osiadlam na chwilke w Polsce i z wielkiego sentymentu do Urugwaju zaczelam pisac jako uyu, bo pf juz bylo nieaktualne. No i gdybym za kazdym razem dorzucala do nicka kraj w ktorym sie znajduje byloby tych margo dosc sporo.Tym bardziej, ze znowu zmieniamy kraj. A gdy juz gdzies tam osiedle sie na stale, to zmienie nick na "uyu zakotwiczona" albo cos w tym stylu. A kiedy to bedzie? Sama nie wiem. Pewnie wtedy gdy wezmiemy jakas kocine i psine. Wtedy nie ruszymy sie na krok zeby zwierzat nie stresowac przeprowadzkami. Wyglada na to, ze to juz niedlugo nastapi, bo bardzo nam teskno za zaklaczonymi ciuchami. Odpowiedz Link