tjbazuka 21.10.07, 04:19 na sile w anglojezycznych mediach klepia Task zamiast Tusk. W pewnym sensie trzyma sie to kupy bo jak PO wygra wybory to Tusk bedzie mial "Task"! Zrobic z Polski druga Irlandie. Zycze wam udanej i spokojnej Niedzieli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tjbazuka Re: Task -zadanie do spelnienia. 21.10.07, 05:34 he,Dunald tez byl a na Boruca mowia Boruk. What the f...) Odpowiedz Link
7zahir Re: Task -zadanie do spelnienia. 21.10.07, 06:39 tjbazuka napisał: > na sile w anglojezycznych mediach klepia Task zamiast Tusk. W pewnym > sensie trzyma sie to kupy bo jak PO wygra wybory to Tusk bedzie > mial "Task"! Zrobic z Polski druga Irlandie. > Zycze wam udanej i spokojnej Niedzieli.> Dziekuje.... moja zaczeła sie dziwacznie...po raz pierwszy w zyciu wstałam o 5.00 ( !!!! )zupełnie wyspana i w dobrym nastroju, mimo aury za oknem Jak zwał, tak zwał...nieważne, to tylko litery,pozyjemy zobaczymy, więc ciesze sie tym co mam Miłego dnia Odpowiedz Link
agulaszek Re: Task -zadanie do spelnienia. 21.10.07, 08:47 Rany koguta, o piątej w niedzielę? Szok No ale byle byłaby udana Odpowiedz Link
kalesonyzony Re: agitatorzy do czerwonego kubla 21.10.07, 14:46 Dlaczego to forum nie ma czerwonego kubla? Jakies specjalne przywileje w gw? Odpowiedz Link
kriss67 Re: Task -zadanie do spelnienia. 22.10.07, 10:45 No ja wstałem o 3.30, co by sie na komisje wyborczą nie spóźnic Odpowiedz Link
agulaszek Re: Task -zadanie do spelnienia. 22.10.07, 11:14 Jezusie kochany, współczuję. Chociaż ty nawykły jesteś do takiego horororu kakinm jest wstawanie w środku nocy Odpowiedz Link
kriss67 Re: Task -zadanie do spelnienia. 22.10.07, 11:16 Spoko, mozna przywyknać. Jak spie do 6 rano to mam wrażenie, że wyleguje sie do południa Odpowiedz Link