sibeliuss 19.03.08, 09:34 Chcemy wiosny, ma być cieplej, słoneczniej i zielono!!! Czas na inne postulaty. Z zieleni zaczynam od zielonej herbaty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 09:44 chcemy ciepłości, żeby nie trzeba było przebierać się za cebulę )) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 09:50 Dokładnie tak, chcę chodzić w samej koszuli. Odpowiedz Link
agulaszek Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 10:07 a na nogu zakładać klapki, o! Odpowiedz Link
asiouek Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 12:58 sibeliuss napisał: > Dokładnie tak, chcę chodzić w samej koszuli. Proszę Cię, załóż też szorty, bo dzieci wystraszysz)) Odpowiedz Link
0yotte Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 09:45 chcemy truskawek i zielonego groszku prosto z krzaczka! )) ..no dobra, chyba się zagalopowałam... ;P Odpowiedz Link
sibeliuss Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 09:52 Mam fazę na agrest. Leżeć na kocyku, sięgać ręką i jeść agrest prosto z gałązki. Odpowiedz Link
0yotte Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 09:57 a skórki zjadasz, czy wypluwasz? Odpowiedz Link
czerwone_francuskie Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 11:17 zadam slonca, cieplego wiatru, i laki zakwieconej...brzegu morza i spacerow, jazdy rowerem nad Rodanem, piknikow w parku i slodkiego nierobstwa...nierobstwo w czas pluchy jest smutne i nie ma nic wspolnego z rozkosza nic nierobienia na zielonej trawce....chce czerwonych, dojrzalych pomidorow...(truskawek najadlam sie w Ch. - swinia jestem co?)...i zeby mozna bylo wysadzic na tarasiku mnostwo zielonych ziolek, i zeby bylo mi zielono w glowie!!!! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 11:36 0yotte napisała: > a skórki zjadasz, czy wypluwasz? > Zjadam, są cudnie kwaskowate. Odpowiedz Link
asskela Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 11:39 ja można wypluwać "najlepszy pkt programu"? a w ogóle to gdzie je wypluwać, do torebki czy pluć naokoło siebie i później sprzątać? ciekawa kwestia Odpowiedz Link
0yotte Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 11:59 no ciekawa, ciekawa... ja tez nie wypluwam )) mało tego, nawet jabłko potrafię zjeśc w całości, no moze poza ogonkiem... taka jestem ;P ale sa tacy, co się strasznie z tymi skórkami cackają... Odpowiedz Link
czerwone_francuskie Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 12:02 auuu nie jadlam agrestu kilka lat...ani czarnych porzeczek z krzaka...ani czerwonych kwaskowych... o rety ratujcie slinotok... Odpowiedz Link
asskela no nie, też tak robię! 19.03.08, 12:02 tylko w mackintoszach (mam nadzieję, że tak się pisze)gniazda nasienne są z serii przyklejających się do gardła... Odpowiedz Link
0yotte Re: no nie, też tak robię! 19.03.08, 12:06 tak, racja... i nieprzyjemnie drapią w podniebienie... za to pysznie się zjada całe Golden Delicious, mają maleńkie "ogryzki", na jeden kęs... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 13:21 Czarną porzeczkę też uwielbiam. Odpowiedz Link
skiela1 Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 12:53 A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zieeeelono mi... Podspiewuje skiela patrzac przez okno na dwu metrowe zaspy sniegu. Odpowiedz Link
weekenda Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 19.03.08, 18:42 chcę już móc wsiąść na rower i jechać jechać i nie zmarznąć... Odpowiedz Link
c.kapturek Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 20.03.08, 01:10 u mnie w odróżnieniu niz u Skieli to zjakies 13/20 cm warstwa napadała tego bialego, ale mimo to szok jak tu jasnie Pani wiosna ma jutro najsc!! wiosna wiosna ach to ty, czekam czekam.. w froncie sila Odpowiedz Link
uyu Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 20.03.08, 02:09 A w mojej wsi slonce caly dzien swiecilo) Ja nie wiem, ale w tym Nowym Saczu to jakies cuda. W calej Polsce pada - tu nie. I tak ze wszystkim. Tylko cholernie sie z tej niecki wyjezdza. Obojetnie w ktora strone, to zawsze pod gorke Odpowiedz Link
tjbazuka Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 20.03.08, 07:05 Czolem, wlasnie zaczela sie astronomiczna wiosna. Zycze Wam sloneczej i cieplej pogody. pl.youtube.com/watch?v=iSw7CcAXPWk Odpowiedz Link
agulaszek Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 20.03.08, 09:33 a na zachodnich rubieżach pół metra śniegu może się odczaruje Odpowiedz Link
c.kapturek Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 20.03.08, 17:16 jak to dzis, a nie przypadkiem jutro? vivaldi filmik rulez! Odpowiedz Link
marianna125 Re: >>> Zjednoczony Front Wiosenny 20.03.08, 13:36 Z okazji nadejścia wiosny, kupiłam sobie nowy, beżowo-pomarańczowy płaszczyk. Kolorów nam potrzeba, kolorów Zrzucamy czarne płaszczydła i siermiężne marynarki. Dekoltów nam trzeba, dekoltów Odpowiedz Link