anahella 02.09.03, 12:08 Pozwolicie ze przybije Wam piatkie i posiedze z Wami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hard_headed_woman Re: Jakie fajne forum 02.09.03, 18:23 Bardzo fajne Frunze, gratuluję motta Odpowiedz Link
sloggi Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 08:18 Widząc ten wątek to samo mi przyszło na myśl Odpowiedz Link
frunze Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 08:31 Ale Wy jesteście niedobrzy Trzeba przyjmować rzeczy takimi jakie są Także komplementy Sloggi, może jeszcze poużalasz się i ponarzekasz, że komuś podoba się Twoje forum? Odpowiedz Link
sloggi Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 08:34 Czasami narzekam, że są dni gdy nikt do Salonu nie zagląda. Może to dlatego, że gdy powstał stary Salon od początku było wielu Salonowiczów, ogromna różnorodność tematów - ten Salon bardzo powoli nabiera rozpędu. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 08:40 sloggi napisa?: > Czasami narzekam, z˙e sa˛ dni gdy nikt do Salonu nie zagla˛da. > Moz˙e to dlatego, z˙e gdy powsta? stary Salon od pocza˛tku by?o wielu > Salonowiczów, ogromna róz˙norodnos´c´ tematów - ten Salon bardzo powoli nabiera > rozpe˛du. A moze teraz jest tak...... ze wiele osob czyta Twoj Salon... i tak jak ja niesmialo probuje zabrac glos, ale nie bardzo im to wychodzi..... I wcale nie dlatego, ze nie maja nic do powiedzienia.... Ja juz dlugo czytam... i bardzo mi sie tutaj podoba..... ooo, drugie wiadro przewrocilam.... pozdrawiam z mroznego Sopotu Sza....... Odpowiedz Link
sloggi Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 08:42 Jesteś z Sopot )))))))))))))))))))))))))) Uwielbiam 3-miasto. Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 09:23 Piekne czasy studenckie... Dawno tam nie byłam, a szkoda. Odpowiedz Link
sloggi Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) hard 03.09.03, 10:46 Ty jesteś z jednego z moich najulubieńszych miast, czyli z grodu nad Dzierżęcinką. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 10:00 sloggi napisa?: > Jestes´ z Sopot )))))))))))))))))))))))))) > Uwielbiam 3-miasto. Pracuje w Zoppot.... i aby sie pochwalic, powiem, ze nad samym brzegiem morza (nie jestem ratownikiem, etc. ) Mieszkam w Gdyni.... I takze uwielbiam 3miasto. Barrrrdzo. pozdrawiam szarlotka......... Odpowiedz Link
dc22 Re: Sopot.... 03.09.03, 10:56 Sopot... pusta plaza z drobinkami bursztynu co sokolim okiem wypatruje, grzane wino u rybakow, machanie nogami na samym koncu molo, stado mew nad glowo zuchwale wyrywajace z dloni kawalki chleba.. eh, cichaj serce moje pozdrawiam Odpowiedz Link
anahella Re: Ooo, niechcacy rozlalam wiadro wazeliny;) 03.09.03, 11:45 sloggi napisał: > Widząc ten wątek to samo mi przyszło na myśl Wiec dla rownowagi chcesz zeby Ci troche podokuczac? Odpowiedz Link