sibeliuss 07.07.08, 17:54 Póki co działa, 2,5 kg poszło. * - nie żryj tyle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Dieta NŻT* 07.07.08, 19:01 > Póki co działa, 2,5 kg poszło. i jeszcze 2,5 kg.pojdzie i to wszystko. Po 5 kg. organizm "madrzeje" i z calych sil oszczedza poklady zalegajacego tluszczyku.Jako energie zuzywa tylko to co dostarczasz na biezaco. A cala sztuka w tym,zeby pozbywal sie tego 'zasiedzialego smalcu' i tu potrzebna jest aktywnosc fizyczna... ktora ostatnio nie jest Ci obca To nie NZT dziala cuda, a AF (i to mowi Skiela pozerajac nastepnego gofra z dzemem:]) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dieta NŻT* 07.07.08, 20:26 Ja stosuję tę dietę: Dieta nazywa sie garstkowa,bo nasze żołądki są wielkości zwiniętej dłoni.Tu chodzi o zmniejszenie pojemności żołądka,który przez niesystematyczne jedzenie niepotrzebnie rozciągamy.Koleżanka znała wcześniej tę dietę i przez 6 tygodni schudła 14 kg/z 86kg do 74kg/ DDDDDDDDDDDDDD Trzeba jeść co 3 godz, 25 dag lub wypić 250ml soku. Schudłam 4,5 kg w ciągu miesiąca.Drugie danie nakładam na talerzyk deserowy,jest prawie pełny/sugestia/ Zołądek mi się skurczył i nadmiar nie wchodzi Odpowiedz Link
skiela1 Re: Dieta NŻT* 07.07.08, 20:34 dwa-filary napisała: Koleżanka znała wcześniej tę dietę i przez 6 tygodni > schudła 14 kg/z 86kg do 74kg/ niestety czlowiek po takiej diecie (utrata wagi w tak krotkim czasie) wyglada jakby wyszedl ze szpitala po ciezkiej chorobie. >Trzeba jeść co 3 godz, 25 dag lub wypić 250ml soku. Schudłam 4,5 kg w ciągu miesiąca.Drugie danie nakładam na talerzyk deserowy,jest prawie pełny/sugestia/ Zołądek mi się skurczył i nadmiar nie wchodzi dla kazdego co innego.. jak ja to mowie...tyle diet ile ludzi na ziemi ja nie lubie ograniczen Odpowiedz Link
uyu Re: Dieta NŻT* 07.07.08, 22:36 W sposob niezamierzony zgubilam 2 kilogramy; W sobote 15 km po lesie pieszo i 2 godziny na koniach; w niedziele sporo plywania, zeby zlikwidowac skutek tych koni; w poiniedzialek pobudka o 4 rano, wyjazd do Pragi, tam 8 km na nozkach w deszczu i powrot. Wlasnie siedze cala wrocona, ukapana, sucha i zwazona i napawam sie siedzeniem w domu. Na tym koniec, bo jutro mam trening czyli 6 - 7 km po lesie. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Dieta NŻT* 08.07.08, 12:43 dla kazdego co innego.. jak ja to mowie...tyle diet ile ludzi na ziemi ja nie lubie ograniczen Zgadzam się z Tobą.Teraz już głodu nie czuję i jest wystarczająco/ogólnie dużo za dużo zjadamy/Ograniczeń ? żadnych ,bo jem wszystko,łącznie ze słodyczami,tylko chodzi o ILOŚĆ DD Odpowiedz Link
skiela1 Re: Dieta NŻT* 08.07.08, 14:02 jest takie powiedzenie 'w miare jedzenia apetyt rosnie' u mnie nie ma jednego ciasteczka... jak jest paczka to w wieczor ja skoncze ja mam slabosc do slodyczy i do....chleba Odpowiedz Link